Arama sonuçları

1. Hasan Güner

fon çerçeve ve arkaplanlar

teşekkürler paylaşımdan ötürü +RAP :s8:
  2. Hasan Güner

Gazeteye Grafik

Konunuzu, sizden istenen şekilde güncelleyiniz. İlanlarınızda belirtmeniz gereken bilgiler; FİRMA BİLGİLERİ: 1- Firma üvanı: ( firma adını vermek istemeyen iş verenler, sahte iş veren ilanlarını önlemek adına site yönetimine firma adını belirtmek zorundadırlar) 2- Firma yetkilisi: 3-...
  3. Hasan Güner

Şapka - T-shirt Vektörleri

teşekkürler efendim paylaşım için
  4. Hasan Güner

Baskıda Renklerin Sabit Kalması

@Seyit Tiken estağfurullah... paylaşmadıktan sonra bilginin ne önemi var ki! :grafikerler: işini önemseyen herkes zaten mükemmeli hedefler :clap2:
  5. Hasan Güner

seyit bey öncelikle şunu bilin ki; siz bilgisayar ortamında renk tonu sıkıntısını çözseniz bile yine basılan işlerde bilgisayarda gördüğünüz renkleri alamayabilirsiniz her matbaa makinesinin her dijital baskı makinesinin belli boya ayarları vardır dijital baskı makinesinin markasına - kullanılan...
  6. Hasan Güner

Font istek

@kaya63 merhabalar fontlar bölümündeki konu başlıklarını incelerseniz işinizi görecek font paketlerine ulaşabilirsiniz
  7. Hasan Güner

yapılabilecek en pratik şey; çok cesur renkler deneme ana renkler kullanmaya özen göster
  8. Hasan Güner

Font istek

:D hiç gülesim yoktu sabah sabah bulduğun örnek metinler bi harika :D
  9. Hasan Güner

Font istek

@Ahmet ALTUN eline sağlık hocam :clap2::clap2::clap2: ee ben buna tıklayınca yine Ş leri göremiyorum
  10. Hasan Güner

Bugün Ne Dinledik ?

cengiz kurtoğlu - ferdi tayfur - bülent gökçe detaya girmeyeyim full damar demek yeterli :D
  11. Hasan Güner

mouse ile çizdiklerim..

başarılılar eline sağlık :)
  12. Hasan Güner

freestyle çalışmalar..

beğendim ikisi de :D eline sağlık
  13. Hasan Güner

Font istek

@Ersan BAYCAN çok teşekkürler şimdi Ahmet Hocam bunu bir de Türkçeleştirir tadından yenmez :D
  14. Hasan Güner

Font istek

@seker_sey tamam bulunca forumda paylaşır mısın çünkü çok klas font çok beğendim :D
  15. Hasan Güner

Font istek

@seker_sey müşteriler böyledir onlara diyeceksin ki: ee font ücretli verin parasını satın alayım :) para dediğin zaman genel de cayarlar isteklerinden
  16. Hasan Güner

Font istek

@seker_sey hmm sizin için kısa bir araştırma yaptım ücretsiz bir paylaşımı yok net üzerinde çok güzel fontmuş ama
  17. Hasan Güner

Çizgi Roman Fontları

güzel paylaşım teşekkürler
  18. Hasan Güner

Font istek

@seker_sey merhabalar aşağıdaki linki inceleyiniz paket içerisinde aradığınız fontun ismi var belki işinizi görür https://www.grafikerler.org/fontlar-amp-yazi-karakterleri/16366-cizgi-roman-fontlari.html
  19. Hasan Güner

Günün sözü...

:clap2: çok doğru teşekkürler efendim
  20. Hasan Güner

Beach_life

evet resmi eklemeyi başarmışsınız :) başarılar dilerim
Yukarı Alt