Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Youtube'a vergi cezası

Bakan Yıldırım, ''Youtube'' internet sitesine erişimin engellendiğinin hatırlatılarak, ''Buna yönelik Ulaştırma Bakanlığı ne tür çalışmalar yapıyor? Sayın Cumhurbaşkanının da bir açıklaması oldu'' ifadeleri üzerine, ''Biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın dediği gibi sitelerin...
  2. Hasan Güner

Nokia'nın ilk çift hatlı telefonu

Nokia en büyük eksikliği olarak görülen ve yıllardır direndiği çift sim kartlı telefon olan C2'yi nihayet duyurdu. En temel telefon işlevinin yanısıra günümüzün diğer ihtiyaçları olarak görülen kamera, bluetooth, FM radyo ve MP3 çalar, genişletilebilir hafıza kartı yuvası ve uzun...
  3. Hasan Güner

Baskıda farklı renk çıktı

matbaa kaynaklı bir sıkıntı sanırım tamam corelin bir renk yanıltması vardır ama sadece ton farkı ise muhtemelen siz masumsunuz siz yine de bu sorunları en aza indirmek için corelde çalıştığınız işi pdf formatlı kaydedip bir inceleyin renkleri baskıdan sonra karşınıza gelecek renkleri bu sayede...
  4. Hasan Güner

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@grafiker_ugur27 merhabalar hoşgeldiniz forum içerisinde kısa bir gezinti yapıp konuları uygun alanlarda açmaya özen gösterirseniz daha hızlı yardım alabilirsiniz buğday vektörleri (EPS) https://www.grafikerler.org/vektor/11006-bugday-basak-wheat.html
  5. Hasan Güner

Öz Ulusoy Turizm Logo Çalışması

seyit logoda sadeleştirmeye gitmen lazım martı silüeti tamamda dünyayı da sadeleştirmen lazım elindeki iki rengi estetik kullanamamışsın firma adının tipografisinde sıkıntı var turizmi sola çek ilave ünvarları sağa fontta da espri katmayı deneyebilirsin kolay gelsin anlatmak istediğimi basit...
  6. Hasan Güner

Şahsi Kartvizit Tasarımım

@ececlade anladım... haklısınız sıradanlık iyi değil
  7. Hasan Güner

Dokun Bana...

yarım haliyle bile çok iyi
  8. Hasan Güner

vektörel veteriner hekim logosu corel 10 formatlı (paylaşım)

yine aradım bulamadım çizdim :D buyrun http://rapidshare.com/files/396756363/veteriner_logo_corel_10.cdr.html
  9. Hasan Güner

kardeşler pansiyon web arayüz şablonu

@PEA @Erkan_Nehir işte budur... tam bir beyin fırtınası oluyor herkese teşekkürler
  10. Hasan Güner

@ist_dizayn birkaç dokunuş yapayım bakalım sonuç ne olacak
  11. Hasan Güner

kusura bakmadım efendim tamamlanmış bir çalışma değil bu bağlamda size ters gelen şeyleri öğrenebilir miyim müdahale şansım var daha müşteri de görmedi çalışmayı
  12. Hasan Güner

üzerinde çalıştığım projenin şuan ki durumu
  13. Hasan Güner

beachlife | hasan güner

teşekkür ederim enime hanım
  14. Hasan Güner

Görünüşe Aldanmayın!

teşekkürler :)
  15. Hasan Güner

beachlife | hasan güner

teşekkürler efendim beğenmenize sevindim
  16. Hasan Güner

kendi ismimle ilgili yaptığım logo çalışması

@sercanmelik teşekkürler ilginiz için ilk eleştiri de benden gelsin o zaman üç boyutlu harf yapıları genel olarak yapı mimarlık inşaat (kısacası ev ile bağlantılı) logolarda kullanılır tabi alan sadece bununla kısıtlı değil ama sektör ne olursa olsun 3 boyutlu harfler belli bir ahenk içerisinde...
  17. Hasan Güner

kendi ismimle ilgili yaptığım logo çalışması

resimi eklemeyi unutmuşsunuz lütfen aşağıdaki bağlantıdan nasıl ekleyeceğinize bakınız https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
  18. Hasan Güner

beachlife | hasan güner

@Sedat Gül sence sıkıntılar nerede diye soracağım ama rakibiz :) en iyisi ben bunu not alayım yarışma bitince alırım eleştirileri teşekkür ediyorum abim
  19. Hasan Güner

Ne Yapmalıyım? (Logo Telif hakkı)

@farukcagla aslında ben böyle düşünmenize bile üzülüyorum ben dahil herkes sizin burada olmanızdan mutlu tanımladığınız gibi yolunda başındayım ve sizden öğreneceğim çok şey olduğu da doğrudur yeter ki aynı çatı altında olmaya devam edelim o gün bana yaptığınız açıklamayı sindirerek okudum...
Yukarı Alt