Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Restaurant Menü Vektörleri

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  2. Murat Vardar

corel photo-paint dersleri / 1

@sunny2011 fotoğraf yenileme dersi konu içinde ki link
  3. Murat Vardar

corel fırça yardım

@2kral @2kral Brush kelimesi Türkçe sözlük karşılığı "fırça"dır. En çok bu eklentiyi kullandığımız program ise Photoshop' tur. PS 'de Brush tool kullanarak çalışmalarınıza çok kolay zenginlik katabilme imkanı sunuyor, sebebine gelince PS 'nin raster (pixel) tabanlı bir yapısına çözüm...
  4. Murat Vardar

HGB Logo Tasarımı

@Bulut Mashar #3 permalinkte belirttiğim üzere ; Firmanın istekleri doğrultusunda var olan logo modifiye edilerek oluşturuldu. tasarlanan logonun içeriği / misyonu hakkında bilginiz varmış gibi yorumunuzu okuduktan sonra bu açıklamayı yapma gereği duydum; (genelinde yorumlara-ilgiye...
  5. Murat Vardar

Microsoft 25 yıllık logosunu değiştirdi!

güzel bir bilgi paylaşımı, teşekkürler.
  6. Murat Vardar

Bütün Ülkelerin Bayrakları EPS

Değerli üyemiz, paylaşım konusunda gösterdiğiniz hassasiyet için yönetim adına teşekkürler, paylaşımların devamının gelmesi dileğiyle, iyi forumlar...
  7. Murat Vardar

2012 Güncel Çalışmalarım

@conquerorking Forum Kuralları madde / 30-) Forumda konu açarak yada mesajla ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve tasarım talep etmek adına konu açamazlar. Tasarım...
  8. Murat Vardar

Forma Montajı

@avniyilmaz size verilen örnek teknik olarak doğru, fakat çoğu matbaa baskı firmalarının kendi bünyelerinde ctcp hizmeti bulunduğu için, örnek 32 sayfalı bir iş olduğunu düşünelim, (dış kapak hariç ) 1,2,3,4,5,6,7,8,9..... gibi çoklu sayfa çalışarak, çalışmanızı da pdf olarak birbirini...
  9. Murat Vardar

3d max

@MoNaTouR Grafikerler. org yönetimi uyarısı / FORUM KURALLARI 10-) Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, paylaşımı yapılması yasaktır. Türk ve yabancı menşeeli sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak Lisansla koruma altına alınmış...
  10. Murat Vardar

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ulusal bayramıdır. Her yıl 30 Ağustos günü kutlanır. Zafer Bayramı, 1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal 'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan...
  11. Murat Vardar

Photoshop İle HTML Web Tasarımı | Videolu |

@alper866 @serr87 bağlantı sağlam ve çalışıyor kontrol edildi, modeminizi resetleyip tekrar deneyin.
  12. Murat Vardar

DreamWiever Div Kayması 4 Sorun

@ankaraege Şu durumda bir özür borçlusunuz, ödemek için daha fazla beklemeyin isterseniz...
  13. Murat Vardar

Merhaba Dostlar

Aramıza hoşgeldiniz... İyi Forumlar.
  14. Murat Vardar

vektörel kutu çizimleri 58 adet

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  15. Murat Vardar

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@bhfo38 Forum Kuralları; 10-) Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı, paylaşımı yapılması yasaktır. Türk ve yabancı menşeeli sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak Lisansla koruma altına alınmış programların crack / seriallerini...
  16. Murat Vardar

Grafikerim İş arıyorum.

@İsmail Kulaksız @nurhanerbas 2011 tarihli vede süresi bitmiş ilanlar bölümündeki iş ilanına mesaj bırakmakla eleman ihtiyacınıza çözüm bulamazsınız. bunun yerine işverenler bölümüne aradığınız kriterleri belirterek iş ilanı açabilirsiniz, emin olun daha çabuk çözüme ulaşacaksınız...
  17. Murat Vardar

Tekstil Etiket Çalışmalarım

Arka plan beyaz kullanılsaydı, tasarımları yutmazdı, aksine tasarımlar kendini öne atardı, yinede ben görebildim, ...her ne kadar kargaşa hakim olsa da, diğer çalışmanıza nazaran hazır template avantajı ile bir adım önde, başarılı buldum.
  18. Murat Vardar

logo etrafına güneş ışığı ve çizgili arka plan

@jimraynor @cem1987_ @jimraynor Buradan İndiriniz Ps dosyası içindedir, iyi forumlar...
  19. Murat Vardar

sizce nasıl olmalı

genç bir üye olduğunuzu tahmin ederek ( 18 - 20 ); ilk deneme çalışmalarınızdan biri olarak bakıyorum, orta ve ileri düzey tasarımcı olsanız bir çok eksik ortaya çıkarabilirdim, (oran / orantı, uzak /yakın, ufuk çizgisi, perspektif vb. vs...gibi) ileride daha iyi işleriniz olacak diye ümit...
  20. Murat Vardar

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@merverdi merverdi olan kullanıcı isminiz, isteğiniz üzere Erdi BAY olarak değiştirilmiştir. iyi forumlar...
Yukarı Alt