Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Logo daki eksikliği söylermisiniz?

@grapiksel tipografi yanınız eksik maalesef, (üzülerekte olsa bunu söylemeliyim) deneme çalışmaları yapmak elbette sizin tasarım yönünüzü geliştirecek fakat öncesinde tipografi hakkında derinlemesine hem bilgi hemde görsel araştırmalar yapmalısınız, sonrasında öğrendiklerinizi...
  2. Murat Vardar

Kırmızı başlıklı kızın hikayesini birde kurttan dinleyelim!

kurgu ve konsepti beğendim... sadece gözüme takılan text metin sorunu (ş, ç, vb.) ? türkçe karakteri destekleyen bir font ile çözümlenir, gözünüzden kaçmış sanırım, bunun haricinde; diğer çalışmalarınız gibi, bu çalışmanız da oldukça başarılı iyi forumlar.
  3. Murat Vardar

Mihrap Ayeti Vektörel

@GrafiMOZ Rica ederim, keyifle kullanın, iyi forumlar.
  4. Murat Vardar

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

@Cengiz Duhan linkde herhangi bir sorun yok, modeminizi resetleyip tekrar denemelisiniz, iyi forumlar...
  5. Murat Vardar

Deneme Çalışmam-1

@Hasan Güner Ben Hasan GÜNER 'e katılmıyorum, çalışmada her şey hemen hemen yerli yerinde, metin konusu göreceli bir kavram baygrafi üyemiz; Can sıkıntısından bir deneme çalışması, sizlerle paylaşmak istedim. diye belirtmiş, sonuçlanmış bir iş mantığını aramak yanlış olur kanımca, adı...
  6. Murat Vardar

Güvercin

kalemine sağlık ilyas, çok beğendim.
  7. Murat Vardar

istanbul 2020 olimpiyat logosu

teşekkürler logonun vektörel paylaşımı için,
  8. Murat Vardar

İstanbul 2020 Olimpiyatları Logosu belli oldu - Logo ile ilgili düşünceleriniz nedir?

Logonun orjinal vektör halleri konuya eklenmiştir.
  9. Murat Vardar

Kar-mak Kartvizit Çalışması

@furkankan 5 dakika önce,Buradaki konuda kullandığınız logoyu; psd 'ye dökebilecek tasarımcı aramışsınız sonrasında "İlk Çalışmamdır nasıl olmuş sizce?" Bir tasarımı vitrine çıkardığımız da izleyenlerden yorum ve eleştiri beklentimizin de olduğu gerçektir. burada neyi yorumlamalı...
  10. Murat Vardar

Effects /Efektler Menüsü (6)

Rica ederim, faydalı olması dileğiyle...
  11. Murat Vardar

CorelDRAW 'da mikrofon çizimi anlatım dersi

@Prostar Media Rica ederim, faydalı olması dileğiyle...
  12. Murat Vardar

Merhaba; Grafikerler.org Ailesi

foruma hoş geldiniz, iyi forumlar.
  13. Murat Vardar

Deneme Billboard Tasarımı

Ben Hasan GÜNER 'in tespitlerine katılmakla beraber, şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, hazırladığınız çalışma, bilboard alanından daha büyük olduğu için; sığdırmaya çalışmanızdan kaynaklı bir deforme var, (üstten basılmış) bu da rahatsız etti beni, bunun dışında gelişime açık, ileride...
  14. Murat Vardar

adidas eyewear tasarım yarışması

Şu an Facebook / sosyal medya sayfamızda (grafikerler.org olarak) 10.000 'i geçkin paylaşımcıya açılmıştır bu konu ----------------------------------- Bunu neden burada anlatma gereği duydum? Forum yönetimi olarak; çalışmalarınızı, bilgilerinizi, başarılarınızı üye isminizle beraber...
  15. Murat Vardar

3D Karakalem

Şu an Facebook / sosyal medya sayfamızda (grafikerler.org olarak) 10.000 'i geçkin paylaşımcıya açılmıştır bu konu ----------------------------------- Bunu neden burada anlatma gereği duydum? Forum yönetimi olarak; çalışmalarınızı, bilgilerinizi, başarılarınızı üye isminizle beraber...
  16. Murat Vardar

Esmaül Hüsna

@suphanaktas Bahsettiğiniz, ploter için vektör paylaşımları, bundan 10 yıl önce çok fazla yapılırdı, digital baskı makinelerinin çok fazla kullanılır olması sektörel olarak bir gelişme olmasına rağmen ploterlarda üretim yapanlar için sıkıntılı durumları başlattı, kaynak ve paylaşımlar...
  17. Murat Vardar

Grafikerler.org Kandil Mesajı

" Bugün ellerimizi her zamankinden daha çok açalım. çünkü; Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlıdır." Ne mutlu Kadir Gecesi'nin kadrini bilenlere!
  18. Murat Vardar

Forum Kuralları 14-) Firma sahibi veya çalışanı olan üyeler, firmalarını tanıtacak reklam...

Forum Kuralları 14-) Firma sahibi veya çalışanı olan üyeler, firmalarını tanıtacak reklam niteliğinde yazı yazamaz, yazdıkları mesajlarda / açtıkları konularda bu reklamın yapılmasına ilişkin adres, slogan, web adresi ve (link ekleme) backlink eklemeleri yasaktır, bu gibi durumlarda üye...
  19. Murat Vardar

Forum Kuralları ; 09-) Her türlü taciz edici, yasalar nezdinde suç sayılan yazı, görüş ve...

Forum Kuralları ; 09-) Her türlü taciz edici, yasalar nezdinde suç sayılan yazı, görüş ve bildirim ve bunları içeren site adresi yayınlamak yasaktır. Forum Kurallarına uymadığınız için, forumdan uzaklaştırıldınız.
  20. Murat Vardar

Forum Kuralları 14-) Firma sahibi veya çalışanı olan üyeler, firmalarını tanıtacak reklam...

Forum Kuralları 14-) Firma sahibi veya çalışanı olan üyeler, firmalarını tanıtacak reklam niteliğinde yazı yazamaz, yazdıkları mesajlarda / açtıkları konularda bu reklamın yapılmasına ilişkin adres, slogan, web adresi ve (link ekleme) backlink eklemeleri yasaktır, bu gibi durumlarda üye...
Yukarı Alt