Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Köpek Resimleri 1600 x 1200

Buradan İndirebilirsiniz.
  2. Serkan Baysal

Erkek Kuaför Resimleri...

Buradan indirebilirsiniz. İyi paylaşımlar..
  3. Serkan Baysal

Corel Draw renk paletinin satır sayısını arttırma.

Bu işlemle kullandığınız renk paletindeki bütün renkleri bir arada görmeniz mümkündür. iyi paylaşımlar...
  4. Serkan Baysal

Corel Draw'da textleri birleştirmek..

Bu uygulamayı dergi, katalog gibi çalışmalarınızda kullanabilirsiniz. Hatta aynı yöntemle Pageler arası bağlantılar bile yapabilirsiniz. Ayrıca birbirinden bağımsız textlerinizi Arange/Combine(Ctrl+L) ile birleştirebilir veya Arange/Break Apart(Ctrl+K) ile ayırabilirsiniz...
  5. Serkan Baysal

Plazma Tv (Vektörel) Çizim...

Corel Draw kullanılarak çizilmiş bir plazma tv. Tamamı vektöreldir.
  6. Serkan Baysal

Bikini Etiketi Çalışma... Yorumlarsanız sevinirim.

Bir müşterime çalıştığım bikini etiketleri.
  7. Serkan Baysal

Ciltcilikte Kullanılan Malzemeler

CİLTCİLİKTE KULLANILAN MALZEMELER KARTONLARKrome Kartonlar : Bir yüzleri satine edilmiş olup çoğunlukla ilaç kutuları ve diğer küçük ambalaj işlerinde kullanılır. Krome Lüks Kartonlar : Bir yüzleri çok iyi satine edilmiş olup lüks kapak, davetiye, kartvizit, reklam işlerinde tercih edilir...
  8. Serkan Baysal

Dijital Baskı Terimleri

DİGİTAL BASKI TERİMLERİ Digital Baskı: Geleneksel ofset baskı tekniğinde kullanılan, film ve klasik anlamdaki kalıp gibi iki vazgeçilmez unsurun ortadan kaldırılmasıyla, herhangi bir fotoğraf, diapozitif, negatif ve basılmış görüntünün, tarayıcılarla yada doğrudan dijital kameralar yoluyla...
  9. Serkan Baysal

Tampon Baskı Terimleri

TAMPON BASKI Tampon baskı: Kılişe üzerine verilen boya bir rakle ile sıyırıldığında yalnızca dış kısımlarda kalır. Silikon ve yağ karışımından oluşan tampon ise bu dişi kısımda kalan boyayı alarak basılması istenilen cismin üzerine bırakılır. Bu tamponun in büyük özelliği boyayı kolay kabul...
  10. Serkan Baysal

Dizgi Terimleri

DİZGİ TERİMLERİAksan: Özellikle yabancı dillerden dilimize geçmiş bazı sözcüklerin söylenişinde yol gösterici olarak görev yapan ve bazı harflerin üzerinde bulunan işaretlerdir. Altbaşlık: Büyük yazıları yutulabilir parçalara bölmek için kullanılan, sundukları yazının reklamını yapan, göz...
  11. Serkan Baysal

Matbaa Terimleri-2

TEMEL KAVRAMLARMatbaa: Diğer adı basımevi olan matbaalar, çeşitli baskı tekniklerini kullanarak gazete, kitap, dergi, broşür, ambalaj gibi her türlü basılı materyalini üretmek ve çoğaltmak görevini üstlenmiş kuruluşlardır. Matbaalar hizmet götürdükleri sektörlerin talepleri doğrultusunda, başta...
  12. Serkan Baysal

Matbaa Terimleri-1

RENKLİ BİR KİTABIN MATBAADAKİ ÖYKÜSÜAdını renkli bir kitap koyduk, ancak bu bir dergi, broşür, katalog, kurumsal kimlik çalışması, ambalaj, pul, afiş ya da aklınıza gelecek herhingi bir basılacak materyal olabilirdi. Kitabımız, matbaamıza çeşitli kanallardan gelmiş olabilir. Bu kanallardan...
  13. Serkan Baysal

Corelde 3 boyutlu gibi buton hazırlama

Faklı amaçlar içinde kullanabilirsiniz.
  14. Serkan Baysal

Corel Draw da yansıtma..

Avatarımın yapılış mantığıda bunun gibi. Alıntı değil, Alın Teri ;)
  15. Serkan Baysal

Corelde Broşür nasıl hazırlanır.

Broşür tasarımına başlamadan önce ne ile ilgili bir broşür yapacağımızı neyin ön planda olacağını belirlememiz gerekiyor heleki bir ajansta çalışıyorsanız bunu mutlaka müşterinizle görüşmeniz lazım sunumlarda bulunmanız gerek yoksa istenmedik sonuçlar doğurabilir gelelim asıl konumuza...
  16. Serkan Baysal

Zavallı müşteri temsilcileri

- Siyah ekran çikti efendim... - Yazın kullanıcı adınızı. - Yazdım. - Parolanızı da girin. - Tamam. - Garip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7'ye basın. - Elimle mi? - Eee, siz bilirsiniz. ------------------------------------------------------------------------------- - Ben bir IMac...
  17. Serkan Baysal

Müşteri Her zaman haklımıdır?

Tüketici haklari konusunda Müsteri her zaman hakli mi? sorusunu irdelerken çesitli ülkelerdeki mahkemelik olaylari arastirmislar ve bulduklari belgelerden birisi. Olay gerçek... WorldPerfect (Bilmeyenler için yaziyorum, bilgisayari -elektrikli- daktilo gibi yapan bir programin yapimcisi)... Bu...
  18. Serkan Baysal

Karadenizli arkadaşlar kızmaz umarım..

FIDYECI LAZ Ekonomik kriz yuzunden buyuk para problemi olan Temel, çocuk kaçirip fidye istemeye karar vermis. Sehrin büyük bir parkinda çocugun birini gözüne kestirmis.Önce bir not yazmis : "Cocugunu kaçirdim. Bunu yaptigim icin üzgünüm ama kusura bakma çünkü gercekten paraya ihtiyacim var...
  19. Serkan Baysal

Corel X4 Görsel Sesli Anlatım

Arkadaşlar Corel X4 ün görüntülü ve sesli anlatımı. fakat ingilizce. Yinede işinize yarayacağını düşündüğüm için upload ettim. aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. http://rapidshare.com/files/123575499/CorelDRAW_Graphics_Suite_X4_Training_Videos.part1.rar...
  20. Serkan Baysal

Bir Alkış İstiyorum...

18.000 YTL kredi karti borcum oldugunu ögrenenince; 'Keske korunsaydim' diyen babaya ------------------------------------------- Misafir odasinda baca deligi olmadigi halde 'Anne sobayi bu sene misafir odasina kuralim mi?' diyen abime, 'Olur, boruyu da k….na sokariz, kafani camdan çikarirsin...
Yukarı Alt