Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Afiş Çalışması

Basit bir afiş çalışması. Gerçi resim biraz uğraştırmıştı. Şişe üzerindeki etiket tasarımıda bana aittir. Umarım hoşunuza gider. Saygılar..
  2. Serkan Baysal

Her şey Vatan için...

Askerde yaptığım bir çalışma. Umarım beğenirsiniz...
  3. Serkan Baysal

Corel Drawınız hızlı açılsın...

Corel Drawımızı bilgisayarımıza ilk kurduğumuzda herşey çok normaldir ama gün geçtikce zaman içerisinde Corel Draw’la yüz göz olmaya başladığınızda yavaş yavaş işten kaytarmalar başlayacaktır yavaşladıkça yavaşlayacaktır, açılsammı açılmasammı? Sanki sizinde sesinizi duyar gibiyim; ah be bi...
  4. Serkan Baysal

Milli Takım..

Milli takımı kazandığı maçtan dolayı tebrik ederim. Umarım bu başarıları devam eder.
  5. Serkan Baysal

Mac mi? Pc mi?

Günümüzde sizce en çok tasarım hangi sistem kullanılarak yapılıyor? Yada siz hangisini kullanıyorsunuz?
  6. Serkan Baysal

Corelde kendi kısayolunu kendin yap..

Umarım işinize yarar. Benim çok yaradığını belirtmem gerekiyor.
  7. Serkan Baysal

Herkese Günaydınlar..

Hepinize günaydın arkadaşlar. Umarım iyi bir gün geçirirsiniz.
  8. Serkan Baysal

İyi Bir Tasarım Yapmak İçin Neye Sahip Olmalıyız?

Herkez az çok tasarım yapar. Ama gerçekten iyi tasarımlar için neye sahip olmalıyız? Katılımınızı bekliyorum. Saygılar..
  9. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

Eczane Vitrinlerine asılmak üzere hazırlanmış bir afiş. Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar..
  10. Serkan Baysal

Logo Çalışması..

Çalıştığım bir firmaya logo çalışmam gerekiyor. Sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim bu konuda. Yaptıklarımdan bir tanesi... Saygılar...
  11. Serkan Baysal

Pisik Onleyici Tasarim..

Umarım Hoşunuza Gider. Fikirlerinizide paylaşmanızı bekliyorum. Saygılar..
  12. Serkan Baysal

Merhaba Arkadaşlar..

Aranıza yeni katıldım. Umarım benim size, sizinde bana yardımlarınız olur. Şimdiden herşey için Teşekkür Ederim.
Yukarı Alt