çalışmalarınız oldukça başarılı tebrik ederim ve tipografi üzerine bu kadar önem vermeniz ayrıca mutlu etti beni günümüzde tipografiye önem verilmediğine üzülerek şahit oluyoruz. Bu konudaki çalışmalarınızın devam etmesi hem sizin bu konudaki gelişiminiz için hem de bizlerin böyle güzel...
vektörel şekillerde kullandığınız renk değerleri değişmez, sadece renklerin görünümü değişir. Ayrıca Freehandden export ike "fh8" formatı ile kayıt yapıp, corele import edebilirsiniz...
Denetim Masası - Program Ekle/Kaldır bölümüne girip Corel İnstalleri çalıştırın karşınıza çıkacak 3 seçenekten biri olan "Repair" tuşuna basıp CorelDRAW'ın kendini onarmasını sağlayabilirsiniz...
renk kontrastları üzerine çalışmalar yapabilirsin. Ayrıca alt kısımda saydam olarak verdiğin araçlar bana göre çok belirgin, opacity değerlerini düşürerek daha farklı bir sonuç alabilirsin. Araçlar sanki havada duruyor gibi bir intiba uyandırdı bende ve son olarak yandaki mavi ve kırmızı...
X4 kullanıyorum denediğimde sizin probleminizle karşılaşmadım. Bu Quick Correct (yanlış yazılan bazı kelimelerin otomatik olarak düzeltilmesi) ile ilgili bir problem olabilir. Options - Workspace - Text - Quick Correct menüsüne girip oraya atanan kelime düzeltmelerini inceleyiniz. Belki böyle...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.