elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Tabi 17567 Anchor point programı oldukça zorlamıştır. Ayrıca mesh kullanılması zor bir araçtır. Bunlara rağmen güzel bir çalışma çıkmış ortaya tebrik ederim...
Sanırım View menüsünde, Snap To Grid, Snap To Guidelines, Snap To Objects seçenkeleri olması lazım bunlar aktif haldeyken belirttiğiniz ifadeler belirir. Veyahut Options panelindeki Workspace- Snap to objects bölümünden bu seçeneklerin kutucuklarını işaretleyip aktif hale getirebilirsiniz. Gerçi...
eline sağlık HAYALİN. Daha öncekiler gibi yine çok güzel çalışmalar... Benim tercihimde 2. çalışmadan yana, zaten bu kurumsallığa bağlı kalma durumu bizleri oldukça zorluyor. Bu güzel çalışmalarının devamını ve bizlerle paylaşmaya devam etmeni diliyorum:)
Anladığım kadarıyla bu kitap kapağı tasarımı, öncelikle gereksiz Ps efektleri kullanmışsın özellikle yazılara... Tabir-i caizse tüm çalışmanı efekt yağmuruna tutmuşsun. Bence çok fazla efekt kullanımdan kaçınmalısın. Bu tür çalışmalarda denge unsurlarını gözönünde bulundurmalısın ve de sadelik...
bu sitedeki yarışmada size örneği verilen fontların isimlerini bilmeye çalışıyorsunuz. Bu sayede yazı tiplerine olan aşınalığınız daha da artıyor. Ben 34 fonttan 23 tanesine doğru yanıtı verebildim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.