Arama sonuçları

1. Ersan BAYCAN

nesne özelliklerini kopyalamak

bu yararlı bilgilerin için teşekkürler
  2. Ersan BAYCAN

kelime çoğaltma

corelde böyle bir özellik yok. Lakin bunu 3. parti eklentiler ile yapabilirsiniz. Ayrıca transformation panelindende benzer sonucu alabilirsiniz...
  3. Ersan BAYCAN

Rapid den Dosya indirme

bu adresten Stuffit programının demo versiyonunu indirip açabilirsiniz. Ayrıca winrar programın MAC versiyonlarıda mevcuttur...
  4. Ersan BAYCAN

kelime çoğaltma

Yöntemler; 1. Edit - Clone 2. Edit - Dublicate (ctrl + D) 3. Klavyeden Artı (+) tuşuna basılması 4. Transformation paneli
  5. Ersan BAYCAN

Girl Draw - İlk Portre Vektör Çizim Çalışmam ( Program: Adobe Illustrator CS3 )

elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Tabi 17567 Anchor point programı oldukça zorlamıştır. Ayrıca mesh kullanılması zor bir araçtır. Bunlara rağmen güzel bir çalışma çıkmış ortaya tebrik ederim...
  6. Ersan BAYCAN

corelde nesneleri ölçmek (görsel ders 4)

Sanırım View menüsünde, Snap To Grid, Snap To Guidelines, Snap To Objects seçenkeleri olması lazım bunlar aktif haldeyken belirttiğiniz ifadeler belirir. Veyahut Options panelindeki Workspace- Snap to objects bölümünden bu seçeneklerin kutucuklarını işaretleyip aktif hale getirebilirsiniz. Gerçi...
  7. Ersan BAYCAN

corelde nesneleri ölçmek (görsel ders 4)

görsel anlatımın için teşekkürler eminecik
  8. Ersan BAYCAN

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!

regaip kandiliniz mübarek olsun...
  9. Ersan BAYCAN

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

bu miktarı dilediğiniz kadar arttıracak bir özellik mevcut değil maalesef
  10. Ersan BAYCAN

Kurumsal Kimlik Çalışmam

kurumsal kimlik olarak çok kapsamlı ve örnek teşkil eden bir çalışma olmuş tebrik ederim. Ayrıca bizlerle paylaştığın içinde teşekkürler...
  11. Ersan BAYCAN

Motorola Z6

ben ne ürün fotoğrafını, ne tipo kısmını, ne de backroundu beğendim. Bence öncelikle backround ve yazı tiplerini değiştirmelisin. Başarılar...
  12. Ersan BAYCAN

karşılıklı iki sayfa dergi ilanı eskizlerim...

eline sağlık HAYALİN. Daha öncekiler gibi yine çok güzel çalışmalar... Benim tercihimde 2. çalışmadan yana, zaten bu kurumsallığa bağlı kalma durumu bizleri oldukça zorluyor. Bu güzel çalışmalarının devamını ve bizlerle paylaşmaya devam etmeni diliyorum:)
  13. Ersan BAYCAN

İlk Kapak Tasarımın

Anladığım kadarıyla bu kitap kapağı tasarımı, öncelikle gereksiz Ps efektleri kullanmışsın özellikle yazılara... Tabir-i caizse tüm çalışmanı efekt yağmuruna tutmuşsun. Bence çok fazla efekt kullanımdan kaçınmalısın. Bu tür çalışmalarda denge unsurlarını gözönünde bulundurmalısın ve de sadelik...
  14. Ersan BAYCAN

herkeze selamlar

hoşgeldiniz...
  15. Ersan BAYCAN

Font Bilginizi test Edin...

bu sitedeki yarışmada size örneği verilen fontların isimlerini bilmeye çalışıyorsunuz. Bu sayede yazı tiplerine olan aşınalığınız daha da artıyor. Ben 34 fonttan 23 tanesine doğru yanıtı verebildim.
  16. Ersan BAYCAN

sitemizde crack/serial paylaşımı yasaktır. İşbu nedenle size bu konuda yardımcı olamayız.
  17. Ersan BAYCAN

sanırım dll dosyalarını değiştirdiniz, ondan kaynaklanıyordur...
  18. Ersan BAYCAN

hangi versiyon kullanıyorsunuz, X4 ise bu tür problemlerle karşılaşmanız muhtemel...
  19. Ersan BAYCAN

Corel'de Envelope [ Resimli Anlatım ]

teşekkürler, eline sağlık...
Yukarı Alt