Arama sonuçları

1. İsmail ÇOBAN

Merhaba :)

Aramıza Hoşgeldizniz. Cansu Hanım..
  2. İsmail ÇOBAN

24 Adet Modern Türkçe Font İndir

Faydalı bir paylaşım teşekkürler iyi forumlar...
  3. İsmail ÇOBAN

Merhaba; Grafikerler.org Ailesi

Hoşgeldiniz aramıza. iyi forumlar..
  4. İsmail ÇOBAN

Oto Pak Broşür

Teşekkürler arkadaşım Tayfun ;) devamı olacak zaman zaman..
  5. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

benden de afilli bir Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o zaman :D
  6. İsmail ÇOBAN

Oto Pak Broşür

Teşekkürler arkadaşlar ;)
  7. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

İyi akşamlar arkadaşlar..
  8. İsmail ÇOBAN

Shakira deneme afişi

Birbirine karışmış uzaktan hiç belli olmaz. örnekleri inceleyiniz. kolay gelsin..
  9. İsmail ÇOBAN

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Evet Sedat Bey matbaa da kağıt taşırken şimdi pc başındayım çok garip ama kolay gelmedik hepimizde
  10. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

Günaydın Aslı Hanım :D
  11. İsmail ÇOBAN

yapım aşamasına örnek

İyimiş emre paylaşırmısın :D
  12. İsmail ÇOBAN

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Bende çizime meraklıydım kara kalem çizimi yapıyordum zamanında. lise bitince matbaada stajer olarak çalışmaya başladım sonra mac verdiler bana 2 yıl sonra da aynı yerde maaşlı işe başladım :) şimdi ise başka yerdeyim ama mesleğimi seviyorum :)
  13. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Teşekkürler canım benim müşterilerim sağolsun :D nişanlım şu eksik diyor arşivden müşterilere bakıyorum temasa geçiyorum işi hallediyorum :D ama ihtiyacım olacaktır engin bilgilerine ;)
  14. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

Aslıcım teşekkürler vallahi bu işler organize işler :D
  15. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

Emre ben yarım saat le kurtulmuşum :D nisan ayında kiracı çıkınca boya işleri falan çeyizdir herşey beni bekliyor off aman düşünmeyeyim şimdi iş zamanı :D Emre buldum bi yerden ama berbat bir resim düzeltip tasarlıyacağım paylaşırım ;) teşekkürler bu arada Emre ;)
  16. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

Bu arada arkadaşlar çikolatalı ekmek lazım bana nutella sürülmüş ekmek ama çikolatası parlak olacak bir türlü bulamadım :(
  17. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

aldım aldım Emre nasıl oldu biliyormusun :D benim nişanlı G.Antepde ya görüntülü konuşma ile bağlandık sonra ben gösterdim ona oda okey verdi ama yarım saat sürdü yok o olmaz bu böyle şu şöyle amaann :D ama sonunda aldık dikilmeye başlanacak benim eksik bitti gerisi hanımefendi de :D
  18. İsmail ÇOBAN

...Bıdı Bıdı...

Günaydın bir Pazartesi daha..
Yukarı Alt