Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Erse Katalog iç sayfa çalışması

yapı olarak fena değil ama renkler bana hoş görünmedi zemin rengi büyük görseldeki yapraklardaki fıstık yeşili ya da ahşaplardaki altın rengi olabilir bir de gereksiz tüm efektleri silmelisin yazı fontlarını düz okunaklı seçebilirsin kolay gelsin
  2. Hasan Güner

MehmetGroup Kurumsal | Hasan Güner

teşekkürler
  3. Hasan Güner

Yurdum İnsanı...

harbiden ya :D abdullah abinin adı niye yok :D gerçi yarıda bırakmıştı o :D
  4. Hasan Güner

Yurdum İnsanı...

Abilerim masumdur... Tek suçlu benim (H.G.)
  5. Hasan Güner

MehmetGroup Kurumsal | Hasan Güner

Turizm Emlak Araç Kiralama Gümüş Gözlük Hediyelik Eşya ... sektörlerinde faaliyet gösteriyor... Logo şuan kullanımda
  6. Hasan Güner

Markam'ın kurumsal kimliği yenilendi

2001 yılında Güven Borça tarafından Marka İletişim Yönetimi alanında Türkiye'nin ilk şirketi olarak kurulan Markam A.Ş. çehresini yeniledi. Markam'ın yeni logosunu Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Ardan Ergüven tasarladı. Ergüven, Markam'ın güçlü ve uzman...
  7. Hasan Güner

amonyum_nitrat production Vol.2 (beachlife dergisi)

sizinkisi hızlı bir giriş oldu devamını merakla bekliyorum elinize sağlık başarılar dilerim
  8. Hasan Güner

Radikal Tasarım Gazetesi 16. Sayısı ile Pazar Günü Bayilerde

Kale Tasarım Merkezi tarafından hazırlanan ve Radikal Gazetesi ile ücretsiz dağıtılan Radikal Tasarım Gazetesi bu Pazar günü bayilerde. Bu sayıda Milano Tasarım Haftası özel dosyası, Otherwise sergisi, Ankara Tasarım Günleri, İzmir 4T Konferansı, Design For All, Kamusal Tasarım Festivali ve...
  9. Hasan Güner

Türkiye yurtdışı sitelerine müdahale edebilecek

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın önderliğinde yürütülen son çalışmanın neticesinde Türkiye çok yakında önemli bir anlaşmaya imza atacak. 5 yıldan uzun bir süredir yürürlükte olan Avrupa Konseyi'nin "Sanal Ortamda İşlenen Suçlar Sözleşmesi" ile birlikte Türkiye, uluslararası sanal suçlarda...
  10. Hasan Güner

Google'daki yavaşlama ve sıkıntıların nedeni

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB) kararıyla Google'a ait bazı IP'lere (Internet Protocol Address), “hukuksal nedenlerden dolayı” erişim engellendi. Bu IP'lerin engellenmesiyle birlikte ise yasaklı olan YouTube'a dolaylı yoldan girmek iyice zorlaşırken, YouTube ile aynı IP'yi...
  11. Hasan Güner

En çok kullanılan uzantı COM bitti sıra CO'da

.net, org, .us gibi uzantılar içerisinde en çok rağbet edilen .com uzantılı bir ismi almak oldukça zorlaştı. Bunun için birkaç kelime yan yana getiriliyor veya anlamsız kelimeler üretilmek zorunda kalınıyor. 250 milyon web adresinin 100 milyonuna yakınının .com uzantılı olduğu göz önünde...
  12. Hasan Güner

ROMAN Hazır Giyim “30. Yıl” Logo Tasarımı Yarışması

Yaptığı farklı atılımlar ve öncü kimliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak değerler yaratarak, sektörün gelişmesine yerel ve uluslararası platformda artı değerler kazandıran ROMAN Hazır Giyim, kuruluşunun otuzuncu yıldönümünü kutluyor. Bu kapsamda üniversitelerin görsel...
  13. Hasan Güner

tabela tasarım dpı

@Emine Şahin evet kesinlikle emine hanım teşekkürler uyarı için matbaada olduğu kadar dijita baskıda da önemli taşırmalar
  14. Hasan Güner

tabela tasarım dpı

araç ölçülerini sıfıra sıfır al sonra ölçülere göre tasarımlarını yap tabi belli ölçülerde içine çalış çünkü araç kaplama marifet isteyen bir iştir folyo uzayacaktır yapıştırma esnasında bunları göz önünde bulundurmalısın baskıya girmeden çalışma zeminini bi kaç cm büyültebilirsin bu da işini...
  15. Hasan Güner

bildiğin kadar bileceksin...

sitemkâr cümleler... geçerli diye düşünüyorum elinize sağlık
  16. Hasan Güner

Merhaba herkese

hoş geldiniz Teoman bey artık misafir değil aileden birisiniz :)
  17. Hasan Güner

tabela tasarım dpı

genel olarak kullanılan; 72 dpi tiff format resim modu CMYK
  18. Hasan Güner

Nerede Yaşıyorsunuz ? Nerede Yaşamak İsterdiniz ?

Manavgattayım - İstanbul isterdim
  19. Hasan Güner

iç sayfa tasarımı

hmm kapağı ne zaman göreceğiz ? :)
  20. Hasan Güner

amonyum_nitrat production Vol.1 (beachlife dergisi)

fena görünmüyor başarılar dilerim
Yukarı Alt