Arama sonuçları

1. Hasan Güner

iç sayfa tasarımı

hoş görünüyor siyah alan aykırı duruyor orası da turkuaz olabilir font neo sans sanırım çok yakışmış işe elinize sağlık
  2. Hasan Güner

Tayra Catering Kartvizit tasarımım Fatih ÜSTÜNDAĞ

merhaba konu açarken *kart çalışmam *benim kart çalışmam *yeni kart çalışmam... yerine firma adını işeren konu başlıkları kullanmanızı rica ediyorum çalışmanıza gelince alttaki daha güzel bence :)
  3. Hasan Güner

tüp - su - kömür resimleri orta seviyede :)

link yenilenene kadar konu bu bölüme taşınmıştır
  4. Hasan Güner

Müşteri: Beach Life - Dergi Kapak Tasarımı.

merhabalar yukarıdaki yorumlara istinaden hatırlatmadır; forum bünyesinde aylık olarak gerçekleştirilen yarışmalarda (özel talep ile gelen para ödüllü yarışmalar haricindeki yarışmalar) ilk üçe plaket ve altın üyelik verilmektedir. Bu ayki yarışmada da bu geçerlidir.
  5. Hasan Güner

GünaydınLar HoşçakaLLar

good morning :)
  6. Hasan Güner

Kartvizit Tasarım Fatih ÜSTÜNDAĞ

merhaba benim gözüme çok kalabalık görüntü üstteki renk kuşağı ve boya sıçramaları kalkınca daha sade ve daha güzel görünecektir kolay gelsin
  7. Hasan Güner

Yurdum İnsanı...

:D güzel yanıt
  8. Hasan Güner

Ne yapmalıyım?

küçükken annemizi babamızı taklit ederiz taa ki kişiliğimiz oturana ben büyüğüm diyene kadar bu çerçevede önceleri örnek incelemek bunları uygulamaya çalışmak sistemlerini ve mantıklarını anlamaya çalışmak lazım sonrası çorap söküğü gibi gelecektir çok deneme yapmanız lazım yorumlar...
  9. Hasan Güner

Corel Draw X4 Domates Denemem

uzaktan benziyor :p eline sağlık
  10. Hasan Güner

Müşteri: Beach Life - Dergi Kapak Tasarımı.

logo da dahil sıfırdan yapılacak herşey
  11. Hasan Güner

çoklu ürün tanıtımı yapılabilecek asp aranıyor

hmm bir araştırayım bakalım teşekkürler ilgin için :)
  12. Hasan Güner

Bir sinekler eksikti :D

@Kerim Öksüz tamam zaten kaçacak yer arıyordum değerlendireyim teklifini lakin bana iş lazım :D yoksa sen mi maaş bağlayacaksın :D
  13. Hasan Güner

:) daha çok onlar bana çalışıyor sanki
  14. Hasan Güner

hmm... aslında ısrarlı değilim asp olmasında joomlada bahsettiğim sisteme benzer özellikler var mı peki ?
  15. Hasan Güner

@Abdullah Şahin hmm ben klima açıyorum ama işe yaramıyor :D
  16. Hasan Güner

sabahtan beri sıcak ve müşteriler ile mücadele ediyorum hee bir de sürekli koluma konmaya çalışan sinek ile güzelce kovuyorum gene geliyor sanırım öldüreceğim :D
  17. Hasan Güner

bilgisayar firması için bilgisayar malzeme çeşitleri ve modellerini sergilemek amacı ile asp ile kodlanmış sistemler arıyorum elinde buna benzer sistemler olan paylaşabilir mi acaba :grafikerler:
  18. Hasan Güner

Ödüllü ÖZKAN ATİK Paz. Ltd. Şti. Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

@Chucky_Show :) daha çok yarışma olacak onlara katılırsın inşallah :grafikerler:
  19. Hasan Güner

Neden Özgün Bir TASARIM YAPMADINIZ GRAFİKERLER.ORG

çılgın çocuk gökhan sanırım forum sitelerine biraz yabancısın
  20. Hasan Güner

Bugün Corel x4'ü açmakta sıkıntı yaşayanlar var mı?

@Ahmet ALTUN :clap2: sen ai'ci misin ??? tamam ben artık sık sık sana soru sorarım onla ilgili :grafikerler:
Yukarı Alt