Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Gazete Reklam Çalışması

çok yararlı bir yorum teşekkürler yazarcizer
  2. Hasan Güner

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

:clap2::clap2: nice senelere abim umarım yeni yaşın hayırlar getirir :birthday::birthday::birthday::biggrin: not: facebook öyle diyor ben onun yalancısıyım :D
  3. Hasan Güner

Google'da öncelik farklılığı

aynı anda arama yapılıyor iki tarayıcı da mozilla aranan kelime aynı alınan sonuç başka :D
  4. Hasan Güner

Özlem Tv için logo çalışması

@Emine Şahin konuyu yakında takip ediyorum fikrimi paylaşmadan duramayacağım şahsen ben hiçbir eğitim kurumundan ya da işin erbabı bir şahıstan ders almadığım sanal alemin nimetlerinden yararlanarak kendi çabalarımla kendime birşeyler katmaya çalıştım halen her bulduğum boşlukta yaptığım işin...
  5. Hasan Güner

TRAFIK 2 / Süleyman Köklü

elinize sağlık başarılar dilerim
  6. Hasan Güner

Google'da öncelik farklılığı

merhabalar anlamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum aynı mekan içerisinde aynı interneti kullanan iki pc'de aynı internet tarayıcısında aranılan ortak kelimede iki pc'de de ayrı ayrı sonuçlar alınmaktadır Örneğin: ABC diye aradığımda bende ilk sırada iken diğer pc'de 5inci...
  7. Hasan Güner

Cedric ve Ben :D Toplamadır

abla kardeş bulacağız :D
  8. Hasan Güner

ozkumonder/ Chevy Manipülasyon

:) eline sağlık
  9. Hasan Güner

Eren Alkan - Özkan Atik

merhaba silinen işi yarışma bittikten sonra eklemiş olduğun için eklediğin iş yarışmaya katılamıyor
  10. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

hehe :D yaşayan birini görmek güzel
  11. Hasan Güner

Geyik Muhabbeti

yaa bu alanda kendi kendime konuşuyorum sürekli :D neyse herkese selam olsun
  12. Hasan Güner

Bu haftanın çekimleri

süperler :)
  13. Hasan Güner

Saydam arka planlı export sorunu

@ocean54 zaten saydığınız formatların GIF harici diğerleri web için transparan olamaz PDF formatını istediğiniz grafik tasarım programında açıp istediğiniz formatta kaydedebilirsiniz
  14. Hasan Güner

Saydam arka planlı export sorunu

export etmek yerine publish to PDF seçeneğini kullan istediğin programda arka plansız olarak açabilirsin
  15. Hasan Güner

arka plan sizce

ücretsiz resim sitesi yukarıdaki siteden amacına uygun görseller bulabilirsiniz tatlı renk geçişleri olan fonlar işini görebilir
  16. Hasan Güner

Yamaç paraşütü şenlikleri afişi

yapı güzel kerim yalnız renk konusunu beğenmedim resim renkleri de kötü diğer renkler de çok çiğ çizgilerin boyunu da biraz ufaltabilirsin eline sağlık
  17. Hasan Güner

1989'un güçlü bilgisayarı!

@Ahmet ALTUN abi sen neymişsin böyle yaa :D hergün şaşırtıyorsun beni :clap2:
  18. Hasan Güner

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

@Ahmet ALTUN Hocam hemen bir sanal mağaza bölümü açıp siparişleri al bence :clap2::grafikerler:
  19. Hasan Güner

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

Sayın Admin, bedeli ödenmesi koşulu ile diğer forum üyeleri de t-shirt talep edebiliyor mu?
Yukarı Alt