Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Yeni Şampiyon için Hazırladığım t-shirtler

tarihli olan güzel düşünülmüş eline sağlık fiyatı nedir bu tshirtlerin :)
  2. Hasan Güner

Keskin Mermer logosu

merhaba, emek verdiğine şüphe yok yanlız sektör her ne kadar mermer dahi olsa da sert hatlar gerektirse de işin sanatsal yönü olduğunu da unutmamak lazım tabi bir de kullanışlılık önemli bu bağlamda bakıldığında çalışman biraz kaba kaçıyor biraz eksiltme ve makyaj şart diye düşünüyorum (not: ben...
  3. Hasan Güner

Kuaför broşür | hasan güner

teşekkürler efendim
  4. Hasan Güner

Uydu web arayüzü

@Emine Şahin sanırım yanlış şıkkı seçtim bir de uydu üzerinden bir tema yapayım :D
  5. Hasan Güner

Uydu web arayüzü

müşteri tarafından beğenilmeyen web şablonu :D acaba sorun nerede yorum alabilir miyim ? (avea bayii)
  6. Hasan Güner

HYFCOOLCLUB'ın Karakalem Deposu

vayyy çok güzel eline sağlık :D devamını merakla takip edeceğim
  7. Hasan Güner

corel de renk sorunu

@emrahakin312 transparan aracı (kadeh simgeli olan) araç her nesneyi her ortamda şaffaflaştırabilir yapman gereken tek şey transparan olmasını istediğin nesne ya da nesneler topluluğunu seçip kadeh simgesini tıklaman zaten birkaç deneme yap anlayacaksın
  8. Hasan Güner

corel de renk sorunu

merhaba renk değerlerini değiştirmek yerine gösterdiğim araçtan transparan yapabilirsin dene anlamadığın birşey olursa sorabilirsin :grafikerler:
  9. Hasan Güner

Öz Hakiki Yu Tup :)

madebycat® adlı tasarım şirketinin hazırladığı web sitelerini incelerken rastladım komik geldi sizle paylaşmak istedim işte karşınızda dantel ve nazar boncuklu türk işi: Öz Hakiki Yu Tup
  10. Hasan Güner

Ohlala Ev Yemekleri / Renk Hangisi Olmalı ?

merhaba sedat abi öncelikle eline sağlık izninle birkaç eleştiri getirmek istiyorum *renk konusu kırmızı ve turuncu: iştah açar *sadelik her ne kadar müşteriler tatmin olmayıp her şeyi anlatmak istese de bence daha az estetik bir öge yeterli olabilir (misal tabak veya dumanlar) *font bence...
  11. Hasan Güner

Özlem Tv için logo çalışması

aile eğitimini terbiyesini ahlakını alamamış zat eğitim eğitim diye bağırıyor şaşırtıcı; Tasarımın ABCsini bilmeyenler sektörden uzak dursun amenna konuşma adabının ABCsini bilmeyeni ne edeceğiz ?
  12. Hasan Güner

Google Takvim || Sistemi /(Tavsiye Edilir)

eline sağlık hızlı giriş yapmışsın :)
  13. Hasan Güner

Google'dan korkulur

@Erkan_Nehir üyemiz google hayranı o yüzden :D
  14. Hasan Güner

Google'dan korkulur

:D dikkat etmek lazım
  15. Hasan Güner

Google'dan korkulur

:D mail atayım marioyu da koysunlar :D
  16. Hasan Güner

Google'dan korkulur

google şaşırtmaya devam ediyor az önce girdim karşıma oyun çıktı :D arama yapmak yerine oyun oynadım :D
  17. Hasan Güner

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

@Buse Türüdü @Ahmet ALTUN kesin o esnada hakan altun dinliyordu
  18. Hasan Güner

DuruSu Web Arayüz Çalışması (Özer Ticaret)

damacanalar çakma sanırım :D bazı alanlarda aroma yazıyor neyse alt kırmızı kuşaktan sonrasını görmez isem genel olarak kibar eline sağlık başarılar
  19. Hasan Güner

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

Busecim hakan kim ? :D
  20. Hasan Güner

İndesign'da hazırlanmış gazete ve dergi tasarımları lazım!!

okuldan sana verilen projeyi senin yapman gerekmez mi ?
Yukarı Alt