Sait Bey;
Pazar günü insanların istirahat günleridir ve genelde yapmak istedikleri özel işlerinide bugüne bırakırlar. Kimsenin değerli pazar gününü çalmak istemediğimiz için buluşma günü " Cumartesi " olmuştur.
Saygılarımla.
Değerli Üyelerimiz;
2. bir İstanbul buluşması için yoğun istek vardı. Bizde Grafikerler.org Yönetimi olarak bir organizasyon tertiplemeyi uygun gördük.
08.02.2009 tarihinde Saat : 13:00' da 2. İstanbul Buluşması gerçekleştirilecektir.
Buluşma yeri, herkesin rahatça ulaşımını...
Aşağıda linkini verdiğim konu içerisinde bir yazım var. Size yardımcı olabilir. Takıldığınız yerleri tekrar sorarsanız detaylı bir açıklama yapabilirim.
https://www.grafikerler.org/baski-oncesi/4668-film-cikisi-ile-ilgili-bilgi-lazim.html
Saygılar.
Pınar Hanım merhaba;
Benim düşüncem;
Çeviri büsoru derken bir dili başka bir dile çevirmek anlamındaysa, yukarıdaki metin içerisinde anlatılanlar sizinle hiç bir alakası olmayan, sizin sektörünüze herhangi bir konuda yardımı olmayacak bilgilerdir.
Yukarıda bahsi geçen ingilizce türkçe...
Ciddi bir kadro ile olşumuna devam ettiğimiz HGH, benim kanaatimce büyük başarılara imza atacak.
Bu oluşumun sadece maddi değil, gelecek için manevi kazançlarda sağlayacak planları vardır. GMB için en büyük destek HGH tarafından verilecektir.
Hepimiz için hayırlı olsun. Allah utandırmasın...
Öncelikle karınca fikri için tebrik ederim. Gerçekten güzel bir düşünce. Konu ile ilgili çalışmaları görmek için sabırsızlanıyorum diyebilirim. Şimdiden herkese kolay gelsin.
Öncelikle Sayın Kohen'e yaşamış olduğu üzücü olaydan ötürü geçmiş olsun diyorum.
Konuyu en başından beri takip ediyorum. Fakat bugüne kadar herhangi birşey yazmadım. Daha öncede forum içerisinde buna benzer tartışma ortamları yaratılmıştır ve konuyu tartışan kişi sayısı ne yazıkki bir elin...
psd,ai,eps gibi uzantıları acdsee resim görüntüleme programı görüntüler. Fakat cdr uzantısını corelden başka görüntüleyen herhangi bir program yok diye biliyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.