Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

ÇAlışmayı ben Corel Draw ile yaptım. Bence gayet pratik bir program. Resim işlemek içinde Photoshop kullandım. Size tavsiyem grafik programlarının genelini kendiniz kullanarak test edin. Hangisi hoşunuza giderse en rahat onda çalışırsınız. Saygılar.
  2. Serkan Baysal

Yardım İsterken, Yardım Etmek...

Değerli Üyelerimiz; Forum içerisinde bir çok konu hakkında teknik bilgi bulunsada mutlaka bazı eksiklikler oluyor. Bu eksiklikleride gidermek için gerçekten büyük çabalar harcıyoruz. Sizlerden özel mesaj, mail ve msn gibi yollardan gelen bütün sorulara ve sorunlara çözüm üretmeye çalışıyor...
  3. Serkan Baysal

selam,sevgi ve saygılarımla...

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim..
  4. Serkan Baysal

eydoreper tool

Araç çubuğunu seçtikten sonra Sample Color seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Sonra istediğiniz rengi seçebilirsiniz.
  5. Serkan Baysal

bugün hangi gündür ?

Çok naziksiniz Hatice Hanım. Teşekkür ederim.
  6. Serkan Baysal

bugün hangi gündür ?

@Süleyman Köklü Olamaz Süleyman. Soruyu ve metni tekrar gözden geçir anlarsın neden olamadığını. Bu çok basit bir soru. Amma takıldık.
  7. Serkan Baysal

bugün hangi gündür ?

Fatihçim sanırım sen yukarıda ki metni okumadın :D pazar_____>> her ikisinin[erkek ve kadın] ortak olan doğru söyleme günü. Kesinlikle Perşembe. Erkek Yalan Söylemiş :D Kadında mecburen Doğru :D
  8. Serkan Baysal

bugün hangi gündür ?

Perşembe olsa gerek :D
  9. Serkan Baysal

Bu Adam Kendini Nerde Ele Verdi ???

Kapıyı çalarak kendini ele verdi tabiki. İnsanlar kendi mülklerine kapı çalarak girmez :D
  10. Serkan Baysal

Neden Grafikerler.org?

Değerli üyelerimiz; Grafikerler.org olarak sizlere en iyi paylaşımları yapmaya, sizler için gerçekten iyi vakit geçirebileceğiniz güzel bir ortam hazırlamaya, bilgi ve tecrübenizi yükseltmek adına farklı konularda bilgi paylaşımları yapmaya çalışıyoruz. Sizler için gece, gündüz demeden ciddi...
  11. Serkan Baysal

Masaüstünü Göster ikonumu kayboldu? Merak etmeyin

Paylaşım için teşekkürler Abdullah. Ama bence icon falan uğraşmaya gerek yok. Windows tuşu + D yapmanız yeterli olacaktır. :D
  12. Serkan Baysal

Dünyanın En Çok Okunan Mektubu

Güzel bir yazı. Paylaştığınız için teşekkürler...
  13. Serkan Baysal

sebzelerle ilgili aklınıza ne gelirse var

Paylaşım için teşekkürler. Repinizi yolluyorum..
  14. Serkan Baysal

geç kalan mesaj

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.
  15. Serkan Baysal

İstanbul Umum Emlak Komisyoncuları Odası logosu - İSTEK

Haluk Bey ve Süleyman Bey; İkinizede ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. Saygılarımla..
  16. Serkan Baysal

Süleyman bey teşekkür ederim. Ama bana vektörel lazım.
  17. Serkan Baysal

Yüksek çözünürlükte Şarküteri resimleri - istek

Teşekkür ederim Akif. Eline ve emeğine sağlık..
  18. Serkan Baysal

Fıkralar

Bir çoğunu ben daha önce forum içerisinde paylaşmıştım. Ama okudukça yine güldüm :D Paylaştığın için teşekkürler..
  19. Serkan Baysal

Merhaba arkadaşlar. Elinde İstanbul Umum Emlak Komisyoncuları Odası logosu olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim.
  20. Serkan Baysal

Enteresan Bir Efekt Uygulaması

Ders için teşekkürler. Repini gönderdim erkin.
Yukarı Alt