Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Pide salonuna yapılan a4 çift yönlü çalışma

Pide tabağının kenarlarında dekupe sorunu var canım onu düzeltmelisin :) Pide satıyorsa sadece bu salon kapakta kaşık kullanmak ne kadar mantıklı ?
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Selamlar Emre bey :)
  3. Aslı SAYILIR

WILDGUARD Kimdir ?

Aramıza hoşgeldiniz Turan bey Keyifli forumlar
  4. Aslı SAYILIR

TV Ünitesi

Beğenmek ne kelime ben bayıldım :) Acaba satın almak istesek bu tv ünitesini ?? Şaka bir yana Murat'cım ellerine sağlık olsun.. Çalışmalarını görmek beni şevklendiriyor.. Başarılarının daim olsun...:s8:
  5. Aslı SAYILIR

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Arayüze alışınca daha da kolay gelecektir :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ben İstanbul'a gelirken ailem için zor olmuştu :) Babam neden kızım diye sorduğunda.. "Millet kocaya kaçar, ben hayatımı kurmak için kaçıyorum" demiştim ve zorlu bir süreci başlatmıştı bu deyişim.. Mesleğimi icra etmeye çalışırken iş arama sürecinde yaşadığım zorlukları unutmam mümkün değil...
  7. Aslı SAYILIR

Pepsi Tasarımcısını Arıyor

Arkadaşlar Yarışma sonuçları açıklanmış :) Birincilik Ödülü: Yiğit Karagöz İkincilik Ödülü: Tevfik İnanç İlisulu Üçüncülük Ödülü: Özcan Çürükova
  8. Aslı SAYILIR

3DMax Çim yapım denemesi

Teşekkür ederim sayende tekrar başladım çalışmaya :) Murat ya sardı gece baya bir oturdum biliyorsun .. Akşam bakarız o olaya da :) Sen güneş ışığı deyince akşam acaba aynı etkiyi başka nasıl alabilirim diye kurcalamadık taraf bırakmadım.. Ama cıkk olmadı Günün güzel geçsin (:
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Elifcim hakkında hayırlısı olsun bu konuda.. Bilirim sıkıntılıdır.. Görüşmelere gitmek de güzel :) Ben mühendis olduğumdan çağırmıyorlar bile :) Bazen çözümü zor olan denklemlere benzetirim bu durumu :) Her zaman hakkında hayırlısını iste.. Gönlüne göre olsun canım inş.
  10. Aslı SAYILIR

3DMax Çim yapım denemesi

@orhanyilmaz Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için Orhan bey.. Şimdi öncelikle render ayarlarımda sorun bulunmakta.. Design 2012 kullanıyorum fakat ne hikmetse vray yüklü değil programın standart render ayarı ile render almak durumunda kaldım.. En yakın sürede student...
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hayırdır elifim nedendir bu karmaşa bu heyecan :)
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Sabah yoğunluğu dışında yine her zaman ki gibi bomba :D
  13. Aslı SAYILIR

ders 3 video

2008 tarihli bir paylaşım olduğundan indirme linki güncelliğini yitirmiş, o sebep ile indiremiyorsunuz. Bağlantı linki güncelliğini kaybettiğinden dolayı konu geri dönüşüme kaldırılmıştır. Yenilenmesi durumunda ilgili bölüme tekrar taşınacaktır. Keyifli forumlar..
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınn Elif :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar Hümeyra Günaydınlar Forum ailesi :) Haftanın ilk günü keyifli tüm hafta bol kazançlı geçsin inşallah..
  16. Aslı SAYILIR

3DMax Çim yapım denemesi

Merhabalar.. Bir ara 3DMax programına heves sarmış bırakmıştım.. Uzun süre sonra bir arkadaşımın desteği ile tekrar programı açmaya karar verdim :) Çim yapımını denemek istedim bu sefer Vray yüklü olmadığı için standart render ile çalışmak durumunda kaldım.. Çalışma deneme çalışmasıdır ama...
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kocamda sonunda merak sardı sanırım tasarıma :) Gimp ile dekupe yapıp arka planı değiştirmiş :D Ben bırakıyorum artık :) Bu orjinali Bu da Kenan'ın yaptığı :D İlk defa hayatında dekupe yaptı :D:
  18. Aslı SAYILIR

Yansıma

Eski bir konu ama yeni fırsat bulup okuyabildim.. Yüreğine sağlık Özgül'cüm..
  19. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) İyi geceler / Teşekkürler 1 kadın 1 erkek izlemek keyifli :)
Yukarı Alt