Tutmadı...Yok genelde burundan alip agızdan veriyorum nefesimi :))
Doktorda sira beklemek yerine özele gidip tekrar sıra beklediğini görünce deli oluyorsun...
Emegine sağlık diye baslayalım o zaman :) Harf eksikligi benimde dikkatimi çeken ilk konu...Tasarım yapan bizlerin dikkat etmesi gereken bir durum bu..
Kartvizit ön yüz bir oncekine göre daha iyi fakat arka yüze rengin bir iki ton açığı ile radyal gradient verebilirsin..
Kullanışlı mı evet fakat...
Kendi halime mi aglayayim ne yapayim :) kadin programi izliyorum tam ev hanimi modundayim yaaa...serkan bey 31 yasinda grafik tasarimcisi yaziyor ekranda..benim gibi renkli renkli pantolon giysin bakimli olsun evlenmemis olsun :) cidden bu var ya :))))
oyy oyy oyy yerim ben sizleri :) İsmail Hümeyra ve diğer tayfa hep beraber gülelim isterim hepimizin yüzü ne olursa olsun gülsün isterim :)
Hakikaten Hümeyraa çok keyifli oluyor konuşmalarımız bugün ki hariç yok kargo yok ambar yok irsaliye sevkıyat derkene bı tad alamadk ama hepsi aklımda :D...
ben hep gülerim İsmaiil :) Hatta küçükken ben ilkokul ortaokul zamanı millet herşeye gülüyorum diye pek sevmezdi beni :S Emme geçti artık dozunu ayarlayabiliyorum sanıyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.