Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı...Yok genelde burundan alip agızdan veriyorum nefesimi :)) Doktorda sira beklemek yerine özele gidip tekrar sıra beklediğini görünce deli oluyorsun...
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu bayılırım yağmura :) Takla atma gibi hobin var :p
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Aaaaa oradan belli mi rengimin attığı :) kedidir o kedi :)
  4. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

:) Tuttu biraz zorlansam da biliyorum :)) Yazmak senin icin bir tutku..Bos zamanlarinda kucuk denemeler yazarsın..
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gunaydin canlar...Keyifli hafta sonları
  6. Aslı SAYILIR

yerel bir gazete için nasıl bir tasarım?

On sayfa tasarımı için fazla metin ağırlıklı fakat düzen güzel ve temiz..Emeğinize sağlık..
  7. Aslı SAYILIR

Elif ahşap Kurumsal

Emegine sağlık diye baslayalım o zaman :) Harf eksikligi benimde dikkatimi çeken ilk konu...Tasarım yapan bizlerin dikkat etmesi gereken bir durum bu.. Kartvizit ön yüz bir oncekine göre daha iyi fakat arka yüze rengin bir iki ton açığı ile radyal gradient verebilirsin.. Kullanışlı mı evet fakat...
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

oyy oyy oyy oyyy :) ne desem bilemedim ki hiç beceremem böle durumlarda konuşmayı :)
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kendi halime mi aglayayim ne yapayim :) kadin programi izliyorum tam ev hanimi modundayim yaaa...serkan bey 31 yasinda grafik tasarimcisi yaziyor ekranda..benim gibi renkli renkli pantolon giysin bakimli olsun evlenmemis olsun :) cidden bu var ya :))))
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Anamm sen yeterki gel bir fincan degil 40 fincan kayfe yaparim ben sana :)...Mutfak banyo ve ara kaldi bitmek uzere elini cabuk tut eliff
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Klasik haftalik ev temisligi :) toz al supur sil filan falan :))
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Eliffff gell gelll temislikk yapiyorum ben :)
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yemek yiyimm başlıcam hemencık bıtırcem hem yedıklerımı yakarım hemde evı temıslemıs olarım :D
  14. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

:lol::lol::lol::lol::lol:
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

oyy oyy oyy yerim ben sizleri :) İsmail Hümeyra ve diğer tayfa hep beraber gülelim isterim hepimizin yüzü ne olursa olsun gülsün isterim :) Hakikaten Hümeyraa çok keyifli oluyor konuşmalarımız bugün ki hariç yok kargo yok ambar yok irsaliye sevkıyat derkene bı tad alamadk ama hepsi aklımda :D...
  16. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

:P hümeyraa yoldayım emmee elim uzundur :) görüşelim canım akşama doğru :))
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ben hep gülerim İsmaiil :) Hatta küçükken ben ilkokul ortaokul zamanı millet herşeye gülüyorum diye pek sevmezdi beni :S Emme geçti artık dozunu ayarlayabiliyorum sanıyorum
  18. Aslı SAYILIR

salzburg font

Mehmet aradığın bu mu ? TIKLA
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:D::D::D::kiskis::kiskis::kiskis::kiskis::kiskis:
  20. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

Yukarı Alt