Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Hımm Tuttu Şener yine :D İzmir fuardaki lunaparka her sene gidersin ?
  2. Aslı SAYILIR

Sakarya Fırat Afiş Çalışmam

Bir öncekine göre çok daha iyi Yusuf Alper :) Emeğine sağlık
  3. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Evet gelmedi :) Sen aç bir başlıkta yaz.. Makale yazmak çok keyifli ama doğru kelimeleri seçmek zor oluyor ?
  4. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu hiç aklıma bile gelmedi :D Fotoğrafçı Wes Namen ve arkadaşlarının eğlenceli çalışması, ortaya bu karelerin çıkmasına neden olmuş. Şeffaf bantlarla yapıştırılmış suratların birbirinden ilginç görüntüleri, ‘ Bantlı Suratlar ‘ adı verilen seri ile dergilerde ve sanal mecrada büyük ilgi...
  5. Aslı SAYILIR

Tasarımlarda olmazsa olmazı.

Bu ara pek tasarım yapamıyorum :) Daha çok kendi web siteme ve 3d çalışmalara yoğunlaştım.. Yaptığım zaman paylaşırım :)
  6. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı işim olmaz.. Kalbim gösterir yolu bir şekilde öyle şeylere kafa yormam pek :D Cııkk yine olmadı Şener :D corpse bride de ki gelin gibi birini bulsan kaçırmazsın ..
  7. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı.. Şener böyle tuhaf sorular nerden çıkıyor Allah aşkına :) Yetenek Sizsiniz? izlerken yeteneksizsiniz olduğunu düşünüp sevdiğin bir filmi izlemeye başlarken buluyorsun kendini ?
  8. Aslı SAYILIR

Portfolyomda bir kaç çalışmam var :) Onlara bakabilirsin Ayrıca brandday yarışmasına ait konu başlığı altında da kurumsal kimlik çalışmalarını inceleyebilirsin :) Açtığım konuları araştırarak inceleyebilirsin :)
  9. Aslı SAYILIR

İndesignda 3 sayfa dergi mizanpajı

Bu faydalı paylaşım için çok teşekkürler Gürhan bey.. Keyifli forumlar..
  10. Aslı SAYILIR

Sakarya Fırat Afiş Çalışmam

Oyuncunun yüzündeki blur miktarı çok fazla Yusuf Alper..
  11. Aslı SAYILIR

Gençlik Konulu Fotoğraflar-HQ

Paylaşımına sağlık neo32
  12. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 1. bölüm ( resimli anlatım )

@_AH_ Faydalı olması dileklerimle.. Keyifli forumlar :)
  13. Aslı SAYILIR

yusufbatırel 2013 excalıbur toon

Hımm emeğine sağlık Yusuf abi :)
  14. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) Kule vinç operatörü olabilirdim :) Sence Tapınak Şövalyeleri diye birşey gerçekten var :D
  15. Aslı SAYILIR

Restoran için "Broşür ve Kartvizit" tasarımı

Tasarımı sunum şeklinde koyduğunuz için ben yazıları ve görselleri incelemekte zorlandım .. Kartvizitte yer alan deniz dalgalarının çizimini değiştirebilirsiniz. Menüde tl yerine yeni türk lirası sembolü kullanmak daha uygun sanırım :) Sunumdan mıdır bilemiyorum ama ET TAVUK ÇEŞİTLERİ üstteki...
  16. Aslı SAYILIR

İlham verecek jpeg tasarımlar...

Yeni link ana mesaja eklenmiştir :)
  17. Aslı SAYILIR

Öncelikle arkadaşım, herşeyden önce bol bol araştırma yapmak şart.. Bol bol makaleler oku mesela burada yer alan makaleleri ayrıca temel sanat eğitimi bölümümüzde yer alan makaleleri oku :) Diğer sitelerden araştırmalar yap. Güncel çalışmaları incele.. Program öğrenmek sadece tasarıma yetmiyor...
  18. Aslı SAYILIR

Nazım Hikmet RAN Şiirleri

Ben senden önce ölmek isterim Gidenin arkasından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu İyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun Kavanoz camdan olsun, şeffaf, beyaz camdan olsun ki içinde beni görebilesin Fedakarlığımı...
  19. Aslı SAYILIR

Nazım Hikmet RAN Şiirleri

BELKİ BEN Belki ben o günden çok daha evvel, köprü başında sallanarak bir sabah vakti gölgemi asfalta salacağım Belki ben o günden çok daha sonra , matruş çenemde <br>ak bir sakalın izi sağ kalacağım Ve ben o günden çok daha sonra: sağ kalırsam eğer, şehrin meydan kenarlarında yaslanıp...
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kedidirr o kediii :) ismailll
Yukarı Alt