Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Hamburger, Tost, Kahvaltı, Patates, Cheeseburger vb. Görseller

@inci_grafi Rica ederim, Faydalı Olması Dileğiyle....
  2. Murat Vardar

Vektörel Hat (Kaligrafi) Sanatı Çalışmaları

@glaas Rica ederim, Faydalı Olması Dileğiyle....
  3. Murat Vardar

Tüm CorelDRAW Kullanıcı Arkadaşların Dikkatine !

@2kral Faydalı Olması Dileğiyle...
  4. Murat Vardar

Ekmek Görselleri ve Unlu Mamüller HQ

@inci_grafi @Şerife ERTAŞ Rica ederim, Faydalı Olması Dileğiyle...
  5. Murat Vardar

Kartvizit çıktısı

@Muharrem Küçükarpacı https://www.grafikerler.org/teknik-bilgiler/16384-kartvizit-nasil-yapilmalidir-nelere-dikkat-edilmelidir.html https://www.grafikerler.org/teknik-bilgiler/35855-tasarim-dersleri-mehmet-ozdemir.html...
  6. Murat Vardar

Logo ve Kartvizit Çalışması

Gelişime açık, daha farklı tasarımlarınızı da görmek isteriz.
  7. Murat Vardar

eski çalışmalardan bir kaç portre

tonlama, ışık ve gölgelerde ki denge, renk geçişleri, hepsi yerli yerinde, üzerine konulacak bir şey var mı? daha iyi olabilir mi? diye bakındım olur belki ... ama, bence bu çalışmalar kendini geliştirmek isteyen yada yeni başlayan arkadaşlarımız için, yerinde bir referans olacaktır, daha...
  8. Murat Vardar

eskiz defterim

Öncelikle foruma hoş geldiniz, Aramıza bir profesyonel kalem katılmış, Çizime meraklı, yeni çizmeye başlayan arkadaşlarımızın çalışmaları; sizin yapıcı ve yöneltici yorumlarınızla ve de yeni çalışmalarınızın paylaşımı ile zenginlik bulacaktır, tekrar hoş geldiniz, iyi forumlar...
  9. Murat Vardar

Baklava kutu

öncelikle foruma hoş geldiniz, çalışmanız gelişime açık, üzerine koyacağınız çok şey var, biraz daha araştırma ile daha iyilerini de yapabilirsiniz, kargaşadan kurtulmanızı tavsiye ediyorum, daha farklı çalışmalarınızı da görmek isteriz, iyi forumlar
  10. Murat Vardar

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

@Sfenkss Öncelikle foruma hoş geldiniz, modeminizi resetleyip tekrar denemelisiniz, linklerde herhangi bir sorun yok, iyi forumlar...
  11. Murat Vardar

Kullanıcı renkleri ve üye rütbelerini tanıma - Lütfen Okuyunuz

Forumun hiyerarşi düzenini anlatan bir paylaşım, teşekkürler Hasan YILDIZ...
  12. Murat Vardar

telif hakkı - çalışmalarım izinsiz kullanılmış.

Bu Sayın Hocamız Faruk ÇAĞLA 'nın son zamanlarda, üzerine ciddi mücadele verdiği bir konu... en kısa sürede yaşadığınız sorunla ilgili bir yorum yada durum değerlendirmesinde bulunacaktır, diye ümit ediyorum... iyi forumlar....
  13. Murat Vardar

İnsan Haraketleri-Figürleri

Oran/orantı, Uzak/yakın ayrıntılarını bir daha gözden geçirmelisiniz, durmak yok, karalamaya devam...
  14. Murat Vardar

Nasıl Yaparım

@ProTuner Öncelikle foruma hoş geldiniz, Siz değerli üyelerimizin de bildiği gibi, Grafikerler.org gönüllü ve profesyonel katılım anlayışıyla bilgi alış-verişinde bulunulması amacıyla kurulmuştur, bu bağlamda forumda hemen hemen her bir bölümde görselde paylaştığınıza yakın, çalışma...
  15. Murat Vardar

arayüz tasarım

Gelişime açık, başarılı ve amacına uygun, iyi forumlar...
  16. Murat Vardar

BİR TÜRK Pek Yakında Holywood 'un aranan ismi olacak...

@Alaaddin TOY bence de oldukça başarılı bir çalışma, feyz alınası bir girişim...
  17. Murat Vardar

Karikatür Sanatçısı Erdil Yaşaroğlu Guinness Dünya Rekoru kırdı

oldukça başarılı bir çalışma, feyz alınası bir girişim...
  18. Murat Vardar

Corel photo-paint dersleri / 2

@zeynepyarkin Burada CorelDRAW arayüzünün tanıtım ve anlatımı var, bu konulara bir bakın sonrasında takıldığınız yerler olursa ben ve diğer üyelerimiz, seve seve yardımcı olmaya hazırız, iyi forumlar...
  19. Murat Vardar

Edit / Düzen Menüsü (2)

Rica ederim, faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  20. Murat Vardar

Layout / Mizanpaj Menüsü (4)

@h.karahasan Rica ederim, faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
Yukarı Alt