Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Cinema 4D Obje Üzerine Texture ' Resim ' Kaplama (Video'lu Sesli Anlatım )

çok güzel, kaçırılmayacak dersler, herkese faydalı olması dileğiyle...
  2. Murat Vardar

web arayüz avm

@Bahar GÖK Gelişime açık, daha iyilerini de yapabilirsiniz, iyi forumlar...
  3. Murat Vardar

Çenesuyu Atık Şişeler 3D

Gelişime açık, daha iyilerini görmek dileğiyle... iyi forumlar.
  4. Murat Vardar

Photoshop CS6 yenilikleri neler ve nasıl kullanılırlar (resimli anlatım) bölüm 1..

@kenas asıl biz teşekkür ederiz, yeni anlatımlarınızı bu arada bekliyoruz,
  5. Murat Vardar

Bir Elif Miktarı...

isim çok hoşuma gitti, teşekkürler paylaşım için...
  6. Murat Vardar

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@baahaar baahaar olan kullanıcı adınız, kendi isteğinizle Bahar GÖK olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar...
  7. Murat Vardar

Sohbet etmeyi sevenler, lütfen bakarmısınız?

Bu kadar mı? başka... başka... yok mu?
  8. Murat Vardar

Çocuk

teşekkürler, İlyas ATMACA..
  9. Murat Vardar

@bozoadiguzel bozoadiguzel olan kullanıcı adınız, isteğiniz üzere Mesut ADIGÜZEL olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar....
  10. Murat Vardar

Nasıl Bronz Üye Olabilirim?

İsminden de anlaşılacağı gibi Bronz Üyeler grubuna ait forum kullanıcıları, Site içerisinde tutum, yaklaşım, davranış ve paylaşımları ile ön plana çıkan, aktif ve mesleği ile ilgili konularda çalışkanlığıyla değer ve kıymetlerini öne çıkarabilen sürekli online üyelere verilen özelliktir...
  11. Murat Vardar

Resmi büyütünce çıkan problemler

@Hüseyin ALPALTUN öncelikle Tasarlanan işin ürüne dönüşümü; dijital baskı folyo/vinil olduğu üzerinden gidersek; Kullandığınız program CorelDRAW ise ölçü biriminiz cm., Export dosya biçimi Tiff olmalıdır. tiff oluşturmada en önemli unsur, ölçünüz 1/1 olacak yani cm. cinsinde renk modu...
  12. Murat Vardar

Hepsi bu kadar mı?
  13. Murat Vardar

Hangi Vektör Programı?

Her iki programın üstün olduğu ve olmadığı yanları var, birbiriyle kısas edersek, bence tasarımcı her ikisini de kullanıyor olması lazım, şahsi fikrim bu ama; illaki bir tercih gerekiyorsa; göznurum CorelDRAW....
  14. Murat Vardar

@İbrahim KÜÇÜKHALICI kullanıcı adınız, isteğiniz üzere İbrahim KÜÇÜKHALICI olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar....
  15. Murat Vardar

ilaç kutusu tasarımı

@sila35 gelişime açık, görsel yüklemeleriniz de renk modunu RGB olarak seçmeyi unutmayın... iyi forumlar...
  16. Murat Vardar

İçimizden Biri; Soner DİLEK

kaleminize yüreğinize sağlık, bu halini bir başka beğendim... iyi forumlar...
  17. Murat Vardar

Ders 4 Obje Ekleme ve düzenleme - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

eşsiz paylaşımın devamı olan dersler serisi, kaçırılmayacak bir paylaşım, emeği geçen herkese teşekkürler...
  18. Murat Vardar

Evet başlıktan da anlaşılacağı gibi, sohbet, mizah, espri, tadında tuzunda geyik vb. vs. ihtiyaçlarımız için bir bölüm açacağız, ki; sizlerden gelen yoğun talepler neticesinde... Bölüm başlığı ne olsun sizce? bu bölüme yazabilirsiniz....
  19. Murat Vardar

HY Graphic Design - Kurumsal Kimlik - Kişisel Çalışma

İleride daha iyi ve başarılı çalışmalarınızın olacağı kanaatindeyim, emeğinize sağlık.
  20. Murat Vardar

Bu Gece

Her gün bıkmadan usanmadan bizlere şiir ziyafeti sunduğunuz için, başta şahsım ve yönetim olarak teşekkür ederiz... iyi forumlar.
Yukarı Alt