Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Lavanta Mobilya Kurumsal Kimlik

Hepimizin ilk çalışmalarında eksikler, hatalar, yanlışlar ve mesleki açıdan kusurları oldu / olmuştur, önemli olan bunları kısa sürede fark edip, olması gerektiği bilgi ve birikimi yakalamakla hoşa giden işler, tasarımlar, çalışmalar çıkartabiliriz, Sizinde kişisel gelişiminiz için BURADA...
  2. Murat Vardar

Kartvizit Tasarımı Müşteri İçin(Karar veremedim)

Hepimizin ilk çalışmalarında eksikler, hatalar, yanlışlar ve mesleki açıdan kusurları oldu / olmuştur, önemli olan bunları kısa sürede fark edip, olması gerektiği bilgi ve birikimi yakalamakla hoşa giden işler, tasarımlar, çalışmalar çıkartabiliriz, Sizin kişisel gelişiminiz için BURADA Kİ...
  3. Murat Vardar

Gelmişine Geçmişine

ilk an tepkili okudum, sonrasında bütününde ki isyan hoşuma gitti, kalemine sağlık...
  4. Murat Vardar

Vektör arşivim (Sürekli güncellenecek)

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  5. Murat Vardar

Ey Yar

Kalemine sağlık, hoş dizeler...
  6. Murat Vardar

Tek Taş Yüzük - Endüstriyel Tasarım

Hasan YILDIZ, foruma geldiğin günden bu yana gösterdiğin başarı ve gelişiminin ürünleridir bu paylaşımlar, emeğine sağlık, daha iyilerini de göreceğiz ileri de...
  7. Murat Vardar

İlk çalışmam

ilk olduğu için başarılı, bol bol araştırma ve çalışma ile, sitemizdeki video ders, anlatım ve bilgilerle gelişiminize katkı yapabilirsiniz, iyi forumlar...
  8. Murat Vardar

Photoshop sorunu

@Hüseyin ALPALTUN Sayın Üyemiz Hüseyin ALPALTUN; Forum Kuralları gereği 16-) Sitede lisanslı program, crack/seriallerini dağıtmak ve istemek, konu hakkında bilgi paylaşımı, yardım talebinde bulunmak / yardım etmek gibi vb. vs. durumlar kurallar nezdinde yasaktır, sanırım gözünüzden ve...
  9. Murat Vardar

Istanbul Vol I

Çalışmalarınızı foruma yüklerken ; Renk Modu - RGB olmalı, iyi forumlar...
  10. Murat Vardar

Afiş Tasarımım

@Bahar GÖK Gözümü rahatsız eden nokta, Banner ve içerisinde ki "TEMİZLİĞİNDE" vurgusunun eğik olmasına gerek yoktu, bütünü etkileyen bir düzensizlik yaratmış, eğer iş baskıya girmemişse düzeltilmeli derim, düzeltildiğinde daha dinamik bir sonuç elde etmiş olursunuz, eğer ki basıldıysa...
  11. Murat Vardar

Corelde Altın Yazı Nasıl Yazılır?

@Hüseyin ALPALTUN faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  12. Murat Vardar

Corelde Altın Yazı Nasıl Yazılır?

@Hüseyin ALPALTUN Buradaki video ders aradığınız sorunun cevabını içermektedir. takıldığınız bir yer olursa çekinmeden yardım isteyebilirsiniz, iyi forumlar...
  13. Murat Vardar

Flash konusunda deneyimli freelancer / Bursa 'da ikamet edenler

Flash editleme yapabilecek, Bursa 'da ikamet eden konu hakkında bilgi ve tecrübesi olan web designer freelancer aranıyor... ilgilenenler özel mesajla iletişim bilgilerini gönderebilir, Sadece Bursa 'da ikamet edenler iletişime geçsin lütfen...
  14. Murat Vardar

Sıcaklardan bunaldınız mı ? Gelin Forumumuz Klimalıdır :)

iki penguen, bir de sevimli polar olsa, ortamı daha iyi betimlerdik sanki...
  15. Murat Vardar

Axle - Katalog Ön Çalışma

Amacına uygun ve başarılı
  16. Murat Vardar

Corel İle Led Tabela Hazırlığı?

@İhsan Bender Ledtool macro diye aratırsanız, bir çok bilgi ve paylaşıma ulaşabilirsiniz... iyi forumlar.
  17. Murat Vardar

Merhaba

@M.ÇOBAN foruma hoşgeldiniz, iyi forumlar...
  18. Murat Vardar

tabela çalışması

tasarımdan, son haline güzel bir çalışma, emeğinize sağlık.
  19. Murat Vardar

Oyun Salonu Afiş Tasarımı

Amacına uygun, gelişime de açık, daha farklı çalışmalarınızı da görmek isterim. iyi forumlar...
  20. Murat Vardar

Ders 5 Obje Gruplandırma ve konumlandırma - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

çok güzel, kaçırılmayacak dersler, herkese faydalı olması dileğiyle...
Yukarı Alt