Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Emre Özel Deneme Çalışmaları

@Emre Özel Forum kuralları gereği sürekli bold, koyu, büyük ve renkli yazmak kural ihlalidir, bu konuya dikkat etmelisiniz, iyi forumlar....
  2. Murat Vardar

Broşür Çalışmam

@ByFake Öncelikle Grafikerler.org ailesine hoş geldiniz, forum içerisinde grafik ve tasarımla ilgili bir çok ders ve eğitim setleri bulunmakta, bu anlatımlardan yararlanarak kişisel gelişiminiz için faydalanabilirsiniz, kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle, iyi forumlar...
  3. Murat Vardar

gazete kullanımı

demek ki toplum olarak " gazete bizim için çok önemli " durumu ortaya çıkıyor.
  4. Murat Vardar

Bolu Projeler A3 Afiş Çalışması

emeğinize sağlık...
  5. Murat Vardar

Golden Ball Bowling Kartvizit Çalışmam

@efesertel Öncelikle Grafikerler.org ailesine hoş geldiniz, forum içerisinde grafik ve tasarımla ilgili bir çok ders ve eğitim setleri bulunmakta, bu anlatımlardan yararlanarak kişisel gelişiminiz için faydalanabilirsiniz, kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle, iyi forumlar...
  6. Murat Vardar

Emre Özel Deneme Çalışmaları

@Emre Özel Öncelikle Grafikerler.org ailesine hoş geldiniz, forum içerisinde grafik ve tasarımla ilgili bir çok ders ve eğitim setleri bulunmakta, bu anlatımlardan yararlanarak kişisel gelişiminiz için faydalanabilirsiniz, kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle, iyi forumlar...
  7. Murat Vardar

Kart Tasarımı

@oztdesing Öncelikle foruma Hoş geldiniz, sizinde ifade ettiğiniz gibi bir yerden başlamak gerek, size faydalı olacağına inandığım bu konuya bir bakın isterseniz, Tasarıma Başlamışsın! Haydi Hayırlısı Olsun! -Bunu da Okumalısın! iyi forumlar...
  8. Murat Vardar

Günaydın...

kalemine, yüreğine sağlık Fatma BİBER, paylaşım için teşekkürler Hasan YILDIZ!
  9. Murat Vardar

El değmemiş sevdayız

kalemine, yüreğine sağlık !
  10. Murat Vardar

tarla - bağ - bahçe -traktör vs. tarım fotoları - Agriculture in the world - 2

@mizaniiii paylaşım maksadımız zaten siz üyelerimize faydalı olabilmek içindir, foruma hoş geldiniz, iyi forumlar...
  11. Murat Vardar

Vektörel Desenler

@hedef @başkabaran şifre bu.... www.grafikerler.org
  12. Murat Vardar

İnşaat vektörleri / ikonları - 25 Dosya

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  13. Murat Vardar

Futbol flamaları, t-shirt v.b fiyat bilgisi

@nikefootball bununla ilgili Google vb. arama motorlarında; gerekli açıklama ve fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz...
  14. Murat Vardar

Çizgi Film Arabaları , Cartoon cars

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  15. Murat Vardar

Kocaeli VIII.Ulusal Fotoğraf Yarışması

YARIŞMANIN AMACI Fotoğraf sanatı aracılığı ile tüm ilçeleriyle birlikte Kocaeli"nin doğal, tarihi, turistik, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek; kentimizin tanınmasını sağlamak, kente ait bir görsel bellek oluşturmak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunurken Kocaelili olma bilincini...
  16. Murat Vardar

Sunum ve Çalışmalarınız İçin HQ jpg fonlar/2

@Mehmet ÖZDEMİR Rica Ederim, Keyifle Kullanın. Faydalı Olması Dileğiyle...
  17. Murat Vardar

44.88 Gigapixellik bir resimde benden

teşekkürler paylaşım için...
  18. Murat Vardar

Bak Oğul !

@N.Tr. Teşekkürler paylaşım için...
  19. Murat Vardar

Bak Oğul !

Çok beğendim, hayatı özetler bir içeriği buldum mısralarda, paylaşım için teşekkürler...
  20. Murat Vardar

kahramanmaraş yerel dilinde yazılmış bir şiir

Çok hoşuma gitti :) teşekkürler paylaşım için.
Yukarı Alt