Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Esselamualeykm Hayırlı Geceler

@apocanhi www.eralteknik.com www.subasiserigrafi.com www.miksa.com.tr gibi firmaların satış desteğinden faydalanabilirsiniz... iyi forumlar.
  2. Murat Vardar

Annelerimize gelsin :)

kalemine, yüreğine sağlık, hoş dizeler...
  3. Murat Vardar

Beni Sevdiğini Bilmek

kalemine ve yüreğine sağlık...
  4. Murat Vardar

İlk başlangıç denemem

@Envercan Öncelikle Grafikerler.org ailesine hoş geldiniz, forum içerisinde grafik ve tasarımla ilgili bir çok ders ve eğitim setleri bulunmakta, bu anlatımlardan yararlanarak kişisel gelişiminiz için faydalanabilirsiniz, kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle, iyi forumlar...
  5. Murat Vardar

Kara kalem çalışmalarım...

@--şerife-- Hadi bakalım, gelişimini ve azmini merakla bekliyoruz.
  6. Murat Vardar

Ders 2 Selection Tool Kullanımı - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

eşsiz bir paylaşım olmuş yine, emeği geçen herkese teşekkürler...
  7. Murat Vardar

Düğün davetiyesi deneme çalışması

ileri ki zamanlar da daha da iyilerini yapabilirsiniz...
  8. Murat Vardar

Grafikerlerin işine yarayan siteler

@mlkaktkn Faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar...
  9. Murat Vardar

Spiderman-Photomanipulation

başarılı, ileride daha da iyilerini yapabilirsiniz...
  10. Murat Vardar

Siz ne yaparsanız yapın eleştiren hep olacaktır...

Eleştirmek, insan tabiatı için en kolay ve her an yapılabilir bir yaklaşım biçimi... O nedenle ben bu durumu "ELEŞTİRMEYECEĞİM" .... :)
  11. Murat Vardar

Sunum ve Çalışmalarınız İçin HQ jpg fonlar/2

@Emre Özel @--şerife-- Rica Ederim, Keyifle Kullanın. Faydalı Olması Dileğiyle...
  12. Murat Vardar

Ders 1 Arayüzü Tanıma - Maxon Cinema 4D - HD Videolu Anlatım

Emeğinize sağlık, bu anlatım ve paylaşımlar altın değerinde, tüm üyelerimize faydalı olması dileğiyle...
  13. Murat Vardar

Aranıza katılım

@sasmaz1 Foruma hoşgeldiniz, aklınıza takılan soru ve konularda üyelerimiz ve biz yönetim gurubu olarak, bilgi paylaştıkça çoğalır ilkesini sizinle de sürdürmeye çalışacağız, iyi forumlar...
  14. Murat Vardar

Kazım KOYUNCU’nun Ardından

Kalemine, yüreğine sağlık, bu vesile ile Kazım KOYUNCU 'ya da Haktan Rahmet Olsun...
  15. Murat Vardar

İçimizden Biri; Soner DİLEK

@derman84 Aramıza hoşgeldiniz, kalıcı olmanız dileğiyle.... iyi forumlar.
  16. Murat Vardar

Merhaba Ben Emre

@Emre Özel Foruma hoşgeldiniz, aklınıza takılan soru ve konularda üyelerimiz ve biz yönetim gurubu olarak, bilgi paylaştıkça çoğalır ilkesini sizinle de sürdürmeye çalışacağız, iyi forumlar...
  17. Murat Vardar

İçimizden Biri; İlyas ATMACA 'nın Kaleminden...

Ey sevgili.... Hiç kimse ruhuma dokunmaya cesaret edemedi; senin dışında: Her gelen tenime dokundu, hatta örselediler umarsızca! çünkü; tüm çıplaklığıyla göz önünde duruyordu ve başka anlam katıyorlardı her temas esnasında, bedenim cama çarpan yağmur taneleri gibi, dikkatleri hemen...
  18. Murat Vardar

İçimizden Biri; İlyas ATMACA 'nın Kaleminden...

Ey sevgili.... Hiç kimse ruhuma dokunmaya cesaret edemedi; senin dışında: Her gelen tenime dokundu, hatta örselediler umarsızca! çünkü; tüm çıplaklığıyla göz önünde duruyordu ve başka anlam katıyorlardı her temas esnasında, bedenim cama çarpan yağmur taneleri gibi, dikkatleri hemen...
  19. Murat Vardar

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Rep vermek istediğimde ne yapmam gerekli? - Rep vermek için üye resminin altındaki işaretine tıklamanız yeterlidir. Gelecek sayfada olumlu/olumsuz seçip varsa yorumunuzu yazıp gönderin. Rep puanım kaç olmuş nereden göreceğim? - Üye kontrol panelinize girerek sağ tarafta kaç puanınız...
  20. Murat Vardar

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

@Ömer YILDIZ Bu setin yapımında, oluşumunda emeği geçen tüm üye / üyelerimizi canı gönülden kutlar, özverili çalışma ve paylaşımları için teşekkür ederim.
Yukarı Alt