Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Emre, senin yaşlarındayken babam derdi ki "Kızım hayatta bazı şeylerde kulağının üzerine yat .. Bilmiyorum aa öyle mi yapılıyor de - Demedi deme üzerine kalır sana yapışır o iş " :D: bende senin gibi olduğumdan ne kadar berbat bir duygu olduğunu bilirim :D bu arada iyi geceler Emrecim teşekkürler
  2. Aslı SAYILIR

University of California - Kurumsal Kimlik 2012

Hem kökten değişiklik, hemde güzel bir kurumsal sunum
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Demet YILDIZ Noel babadan isticem ben bakalım bu sene ümitliyim haha :D :cool:
  4. Aslı SAYILIR

Film şeridi vektör isteği

@Demet YILDIZ Ben eğer acilse sen eve gidene kadar işini görür mü bilmem ama diye ekledim cdr uzantılı olsun fazla mal ve göz muhabbeti zarar gelmez :)
  5. Aslı SAYILIR

PSD film şeridi CDR film şeridi 1 CDR film şeridi 2 Ben ai kullandığım için elimde olan cdr uzantılı ve psd uzantılı dosyaları seninle paylaştım bilmiyorum mac ile açılır mı çünküm hiç mac'ım olmadı benim ... :o Emrah gibi kaşlarımı da devirdim haha yazarken :)
  6. Aslı SAYILIR

Canım sen corel kullanıyordun değil mi ?
  7. Aslı SAYILIR

Sevgili

Kaleminize sağlık...
  8. Aslı SAYILIR

Logotype

Bol bol örnek incelemek daha başarılı çalışmalar yapman için sana yardımcı olacaktır. Font seçimlerine dikkat edersen biraz daha güzel işler çıkacaktır.. Ayrıca çalışmada harfleri convert ettikten sonra tek tek büyütmüşsün gibi duruyor.. Her harfin et kalınlığı bir diğerinden farklı gibi ...
  9. Aslı SAYILIR

Sağlık-Doktor-Hemşire-Ameliyat Görselleri

@kutsi_86 Link ana mesaj altında yenilenmiştir. Keyifli kullanımlar dilerim ..
  10. Aslı SAYILIR

Graffikrim Arşivinden 5000x5000 DPi 50 JPG Resimler

@pralinsworld Linki tıkladığımdaki ekran görüntüsünü aldım .. Görüldüğü üzere paylaşımda bir sıkıntı yok .. Modemi resetlemeniz rica olunur..
  11. Aslı SAYILIR

Tamam da bir yukaridaki mesajimda yer alan link bende problem vermiyor...Sizden ricam modemi bir kapatip acin ...hala olmuyorsa aksam eve gittigimde kontrol ederim tekrar
  12. Aslı SAYILIR

@kutsi_86 Link kontrol edildi. Her hangi bir sorun yok TIKLA
  13. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Üzerine de bu gider :lol::lol::lol::lol::lol:
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

aaaaaa sexyy ladyyy :D yine mi bu adam : )))
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN Haha tam o şekilde değil anladın sen :D
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Haklısınız Erkal bey :) İş yoğunluğundan mesaj yazamama ama takip etme durumu söz konusu olabilir ;)
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hee gerçekten hayat güzel :)
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Aa ben çalışmıyorum ctesi günleri :D nispet mi yapsam ... neyseee
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar arkadaşlar... Haftanın son günü size keyifli bir hafta sonu getirsin :)
Yukarı Alt