Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Aşk Vektörü İsteği

Bende çizmeye başlamıştım Cemal bey :) Paylaşım için teşekkür ederim :) Demet çok sevinecek
  2. Aslı SAYILIR

Google ın Türklere İsyanı

Emre bende aynı tepkiyi verdim Erkan bey ellerinize sağlık vallahi... :clap2::clap2:
  3. Aslı SAYILIR

Google Online Muzik İle Can Sıkıntısına Son

Kimse sanatıma engel olamaz özellikle de kulaklık denen icat, neyse o artık .. Biz Türklerde düz mantık var, öyle düşüncelere sahip insanlar az maalesef :)
  4. Aslı SAYILIR

@reklamhosting Benim orada ki kastım haberin birazda şişirme haber olabilirliği ile ilgiliydi.. Evet Türk vatandaşı maalesef ki google ı bilinçsizce kullanmakta fakat google arama motoruna google yazmanında sistemi sorgusal bir döngüye sokmadığı da aşikar ...
  5. Aslı SAYILIR

Bu haberi 2 seneye yakın oldu okuyalı .. Google'ın alt yapısı gibi bir alt yapı şu anda sanmıyorum ki google'ı açıp google diye arama yaptığımızda sonsuz döngüye girsin ve 3 saat hizmet veremesin..Ki böyle olmadığını deneyerek görebiliriz ;)
  6. Aslı SAYILIR

"Kulaklığı yakın zamanda icat etmiş olmalılar daha kimsenin haberi yok herhalde":D diye bir tepki aldım bende az önce :) Paylaşımlarınızın devamı dileği ile ..
  7. Aslı SAYILIR

Eğlenceli :) ... Bilgilendirme için teşekkürler..
  8. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

:) Daha ileri taşıyacaktım ben aslında ama sonra vazcaydım .. Adam rahat yatsın uğraşmayalım fazla :D
  9. Aslı SAYILIR

Arama Motoru Optimizasyonu Yaptırılacaktır

Sayın Emre ÇETİNER'in bildirimi ile ilan geçerlilik süresi bittiğinden konu kapatılmıştır..
  10. Aslı SAYILIR

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Bir iskambil falında çıkmıştık birbirimize O güzel kupa kızıydı, sinek valesiydim bense.. -------------------------------------------------
  11. Aslı SAYILIR

Aşk Vektörü İsteği

Tabiki.. Çizerim Demet komşumdur, canı sağolsun..Hem de güzel ve hayırlı bir iş için kullanılacak ..
  12. Aslı SAYILIR

Brandday / Alper Kağan 1

Başarılar Alper bey
  13. Aslı SAYILIR

Çalışmalarım - Emrah AVCI

Emeğinize sağlık Emrah bey.. Paylaşımlarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim :)
  14. Aslı SAYILIR

Aşk Vektörü İsteği

Bulamazsan aciliyeti de yoksa hafta sonu ben çizerim sana :)
  15. Aslı SAYILIR

Günün Sözü 2

16. Aslı SAYILIR

brandday

Oğuzhan bey , Her logoyu tek bir konu başlığı altında açalım lütfen Biz şimdiki mesajlarınızı düzenleriz isterseniz.. Keyifli forumlar ve yarışmada başarılar ..
  17. Aslı SAYILIR

PhotoShop Cs5 İmza yapımı !

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.. Devamının gelmesi dileği ile .. Keyifli forumlar
  18. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :D illustrator :) Yağmuru çok seversin ?
  19. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Herkesin hayali mutlu olmak ..Ben pop yıldızı olmak aslaa istemedim :D Kış aylarında havanın erken kararması çok kötü ?
Yukarı Alt