Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Kurumsal Kimlik Çalışması

Emeğinize sağlık .. Sade ve şık bir çalışma ..
  2. Aslı SAYILIR

Cepli dosya

Aslında vermek istediğiniz fikir güzel fakat uygulama konusunda daha başarılı olmalıydı ..
  3. Aslı SAYILIR

Başarılı Tipografi Çalışmaları - İlham için

Teşekkür ederim arkadaşlar ;).. Boş zamanlarımda başarılı çalışmaları izlemek ve paylaşmak keyifli oluyor ..
  4. Aslı SAYILIR

Yılbaşı Tebrik Kartı

Tasarımlarda genelde sadelikten yanayımdır. Arkadaşlara katılıyorum çok göz yorucu bir çalışma olmuş..
  5. Aslı SAYILIR

Kartvizit Deneme

Öncelikle üzerinde çalışmış emek vermişsiniz.. Emeğinize sağlık diyerek söze başlayalım :) Logo konusunda Emre beye katılmakla birlikte kişisel tercihtir saygı duyarım .. Kartvizit bir nevi kimliktir özellikle grafik tasarımcıların kartvizitleri biraz daha farklı olmalıdır ki müşteri tercih...
  6. Aslı SAYILIR

Resim İstek

oohayaletoo imzalı fotoğrafınızı alabilir miyim !!
  7. Aslı SAYILIR

Günün sözü...

İnsanın hammaddesi topraktır ama fazla sulandı mı çamurlaşır ... Hz. Mevlana
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

yok ya saat 7 gibi evde oluyorum çok şükür :) ama o saatte anca mutfaktan çıkmış oluyorum yani anlayacağınız eve gelsek de mesai devam :D
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) evet arkadaşlar yoğun bir günün ardından herkese içten bir iyi akşamlarrrr.... Akşamınız keyifli tasarımlarla boğuşurken geçsin inşallahh bol bol free çalışıp bol bol kazanın emi :D Eee bu kadar duaya darısı başıma demeden edemeyeceğim maalesef :D: Daha fazla saçmalamadan kaçmalıyım...
  10. Aslı SAYILIR

Birincilik alan başka bir çalışmam.

Tebrik ederim Erkan bey :)
  11. Aslı SAYILIR

yayınlanan dergi kapagı (32 sayfalık)-yorumlarınıza sunuyorum

@Hasan YILDIZ Hasan bey bu konudan bahsediyor olmalı Mehmet bey ;)
  12. Aslı SAYILIR

Adobe Photoshopta Feathear özellikli buton yapımları

Selamlar öncelikle feather özelliği ne demek ? :) Feather kenar yumuşatma işlemidir. Burada feather özelliğinin nasıl kullanıldığına dair temel bir ders hazırlamışlar ... Ayrıca bu sitede yer alan makaleyi de incelersen sanırım biraz daha fikir edinebilirsin..
  13. Aslı SAYILIR

Brandday | Rabia Pehlivan

Başarılar dilerim :)
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Mesai bitecek neredeyse Yusuf bey :) Nispet mi yapıyorsunuz ? :D: Günaydın
  15. Aslı SAYILIR

Acil yardımcı olurmusunuz

İsteğiniz Outlook 2010 un trial indirme linki midir? Office 2010 için 60 günlük ücretsiz deneme sürüm Tıkla
  16. Aslı SAYILIR

Araç Tamir Katalog

Bize de hayırlı olsun devamı gelsin demek düşer o zaman :)
  17. Aslı SAYILIR

Corel Draw font sorunu...

7000 adet font yüklenmesi uzun sürecektir ram'inizi zorlayacaktır..En çok kullandıklarınız hariç kalan fontları da Erkal bey'in bahsettiği gibi Font navigator benzeri programlar ile kullanmanız tavsiyemdir..
  18. Aslı SAYILIR

Seyfullah Yalçınkaya PHOTOGRAPHY

Bu faydalı bilgiler icin cok teşekkürler...
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ama hala yıyorum :D dermişimmm olummm 3 gundur bısı yemıodum acısı cıkıyor ya :D
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) olar olarr zahmet neyin de olmaz heytt canım çekti bea :D
Yukarı Alt