Arama sonuçları

1. Furkan PARLAK

Yeni Apple Reklamı hakkında.

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere 12 eylülde iphone 5 çıkacak söylentileri zirvede. Yalnız benim dikkatimi çeken reklam:) Adobe illustrator ile elimden geldiğince yapmaya çalıştım ama 5 rakamını resimdeki gibi yayamadım. Sizce nasıl yapılabilir? Not: üstteki apple'nin orjinal reklamı...
  2. Furkan PARLAK

Bu nasıl yapılır? yardım lütfen...

tolkativpenguen favicon dosyası nerede ben bulamadım? bana gönderirsen bulman konusunda yardımcı olabilirim.
  3. Furkan PARLAK

Grafik Tasarim Cantam 1

on numara olmuş gerçekten çok güzel.
  4. Furkan PARLAK

metal texture

Güzel fakat biraz daha okunabilse daha mı iyi olurmuş ne dersin? :)
  5. Furkan PARLAK

İlk Çalışmam Yarışma İçin

@Erdi BAY pardon, affedersiniz.
  6. Furkan PARLAK

@merverdi Çalışma güzel merveciğim fakat kafesi el ile çizdim demişsin, aşağıdaki bağlantıya bir göz atmanı istiyorum. :) http://www.divalicious.co.za/?attachment_id=808 İyi günler.
  7. Furkan PARLAK

Kesinlikle merverdi 4 saatlik bir öğrenim ile yaptıysan bunu çok iyi. Ama 4 saatlik çalışmaya bakmadan yorumlamak gerekirse, dehşet-ül vahşet :)
  8. Furkan PARLAK

buda ben den..:)

abi portakal derisimi o :)
  9. Furkan PARLAK

@merverdi Tek eksiğin ANTİVİRÜS yazısıymış onu düzeltseymişsin harika olacakmış. :rolleyes: Daha güzel tasarımlara imza atman dileğiyle. :)
  10. Furkan PARLAK

İlk Web Tasarımım - Yorumlarınız

@track3r :D******************************
  11. Furkan PARLAK

Çok farklı olmuş eminim göze çarpan ilk tasarım olacaktır bu yönden başarılı olacağından şüphem yok. :) Beğendim.
  12. Furkan PARLAK

Vektörel Bayram Kartı - Download

Bayram için lazım olabilir, text formatındadır adınızı değiştirmeniz yeterli. Önizleme; Download from Hotfile veya aşağıdaki linki adres satırına yapıştırın. https://hotfile.com/dl/167855990/8cb3d5a/bayram_karti_furkanparlak.ai.html
  13. Furkan PARLAK

Bu nasıl yapılır? yardım lütfen...

@Hüseyin ALPALTUN Bir kareyi 3 ayrı tonda çekip HDR programları ile birleştirdiğinde harika birşey çıkıyor ortaya. Yani tam teknik detayını bilmiyorum fakat göze hoş gelen bir netlik kazandırıyor. Denemesi çok basit tavsiye ederim. Normal bir manzara fotoğrafı bulup photoshopta 3 farklı...
  14. Furkan PARLAK

Ürün çekimi

Ürün çekimi stüdyomda ham ve dekupeli hali ile hızlı şekilde teslim edebilirim.
  15. Furkan PARLAK

Terminatör-Catherina Zeta - Photoshop çalışmam

Gayet güzel fakat dişleri sorunlu gibi, çok doğal duruyor bir terminatöre göre. :p
  16. Furkan PARLAK

PS uzmanlarından ufak bir istek ??

@furkankan Yok öyle :) Takıldığın yerde yardımcı oluruz sen bir yapmaya başla bakalım. Öyle hazıra konmak yok :p
  17. Furkan PARLAK

Logo Çalışması

Sloganı sil bence. İstanbul yazısının fontu da, maalum arkadaşlar belirtmiş. :) Beğendim tebrikler.
  18. Furkan PARLAK

Saray Pide Kutu Tasarımı

Bence güzel olmuş kırmızı iştah açar :)
  19. Furkan PARLAK

Deneme Billboard Tasarımı

Sloganı sen mi buldun? Çok basit olmuş bence. Mercedes'e yakışmaz. :)
  20. Furkan PARLAK

A101 Marketlerdeki Stand çalışmam - Resimli

Şu anda A101 marketlerde satılan bijuteri standı çalışmalarım. Buda benim üniversite sınavım için gittiğim adanada çektiğim bir marketten görüntü.
Yukarı Alt