Bence gayet sade ve şık olmuş. Fakat ben "Önemli Özellikleri" yazısına takıldım. Bir eksiklik yada bir fazlalık gibi duruyor. 2 Adet yazısındaki 2 sayısını yukarıya tek başına ortalayıp büyütmeni tavsiye ederim daha şık olacaktır.
Önemsiz Yorum: Kutu havada duruyor.
@Hüseyin ALPALTUN
Şimdi anladım deliklerin açılması sırasında yazıların uçma riski olsada bu uygulanabilir :)
Akşam önerileri göz önünde bulundurarak 2. defa düzenleyeceğim.
@Hasan Güner
Evet delik koymayı unutmuşum :) Ama delik koyarsam ön taraftaki şarkı sözlerini silmek zorunda kalacağım sanırım.
Olurda sevgili Lana'cığım beğenirse üretim aşamasında revize ederim. :) Dikkatiniz için tebrikler.
Büyük bir Lana Del Rey hayranı olarak kafama göre bir saat çizdim.
Tüm çizim bana aittir ( ortadaki saatin iç kısmı hariç )
İsteyene çalışma dosyasını da verebilirim.
Renk seçimi neden böyle?:
Amerikan bayrağı ve bayrağın renk tonlarını tercih etmemin sebebi hatunun birçok parçasında...
Arkaplan çok koyu, yazıyı kaybetmiş. Dilimlerin olduğu yerdeki drop shadow stroke etkisi vermiş hoş gözükmüyor. Font klasik kalmış. İngilizcede İ harfi yok buna özen gösterelim.
@elifarzu
Çok basit neyini yapamadınız anlamadım :) Birde ben tarif edeyim.
Illustratorde yukarıdaki tablarda File yazısını göreceksin. Ona tıklayıp açılan menüde Document Color yazısının üstüne gelip istediğini seçebilirsin.
Teşekkür ederim saygıdeğer büyüklerim ve hocalarım. Sizlerin engin bilgilerinden öğrenebildiklerimle kendi çapımda birşeyler yapmaya çalıştım. İnşAllah daha güzelleride nasip olur önce sizlere sonra bana.
Esen kalın. Saygılar dilerim.
Yarışmada 2. oldum arkadaşlar. Carbonwear konseptim o kadar çok beğenilmiş ki, resmen görüntülenme ve yorum patlaması olmuş. :o
Halbuki 50-60 kişiden destek almıştım. Sanırım talenthouse ziyaretçileri çok sevdi beni. :D :p
http://www.talenthouse.com/adidas-gozluk-tasarim-yarismasi#submissions...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.