Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Tüm Üyelerimizin Dikkatine !

Siz değerli üyelerimizin de bildiği gibi, Grafikerler.org gönüllü ve profesyonel katılım anlayışıyla bilgi alış-verişinde bulunulması amacıyla kurulmuştur. Forum içerisinde ticari amaç güden paylaşımların yapılır olması, yönetim olarak yaptığımız incelemeler sonucunda tespit edilmiştir...
  2. Murat Vardar

Tüm Üyelerimizin Dikkatine !

Siz değerli üyelerimizin de bildiği gibi, Grafikerler.org gönüllü ve profesyonel katılım anlayışıyla bilgi alış-verişinde bulunulması amacıyla kurulmuştur. Forum içerisinde ticari amaç güden paylaşımların yapılır olması, yönetim olarak yaptığımız incelemeler sonucunda tespit edilmiştir...
  3. Murat Vardar

Tasarımda Renk Bilgisinin Önemi

Çok teşekkürler, foruma daha fazla katkılarınızı bekliyoruz.
  4. Murat Vardar

4600 Tane Birbirinden Güzel Yazı Fontları

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde tekrar bölümüne taşınacaktır.
  5. Murat Vardar

corelde makro çözümleri

Link Yenilenmiştir. BURADAN İNDİRİNİZ
  6. Murat Vardar

Shakerfest Afiş Çalışması

Bana kalırsa karışıklığın sebebi müşteri müdehalesi olsa gerek :)
  7. Murat Vardar

Günay Yunus Portfolyo

beğendim hoş bir çalışma olmuş Günay Bey..
  8. Murat Vardar

corel photo-paint dersleri / 1

@JeD4Y Öncelikle Foruma Hoşgeldiniz ! iyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler, forumda kalıcı olmanız dileğiyle, İyi forumlar. @Mehmet ÖZDEMİR Faydalı olması dileğiyle...
  9. Murat Vardar

çocuk montaj fonları 191210

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, linkler yenilendiğinde ilgili bölüme alınacaktır.
  10. Murat Vardar

Üntaş Katalog Çalışması

Amacına uygun ve başarılı bir çalışma, tebrikler
  11. Murat Vardar

Koru Otel Kartvizit Çalışması

hem çalışmayı, hemde sunumu başarılı buldum.
  12. Murat Vardar

Aşil Kartvizit Çalışması

Amacına uygun ve başarılı bir çalışma, tebrikler
  13. Murat Vardar

Devasa Bilişim Kartvizit

Aramıza tekrar hoş geldin Hasan ÇELİK, çalışmalarını bizlerle paylaştığın içinde, yönetim adına teşekkür ederim, iyi forumlar.
  14. Murat Vardar

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Reputation bir puanlama sistemidir. Kısaca buna Rep denir Bazı yerlerde karma olarak bilinir. Bir üyenin mesajına olumlu ya da olumsuz puan verebilirsiniz. Olumlu verilen her rep ile kullanıcının reputation puanı artacaktır. Negatifte ise tam tersi olacak ve eksi yönde puanı düşecektir...
  15. Murat Vardar

Kovadan Akan Süt Görseli....

@ece yılmaz @kutsi_86 Rica ederim, iyi forumlar...
  16. Murat Vardar

Kapıda Ödeme / Kargo Paketi Görselleri HQ

Rica ederim, iyi forumlar...
  17. Murat Vardar

CorelDRAW X6 Çıktı....

Her iki programın kendi içerisinde artı ve eksileri olabilir / vardır, önemli olan tasarımcının bu iki yazılımdan en iyi şekilde faydalanma girişimidir.
  18. Murat Vardar

logo çalışması

genel konsept olarak amacına uygun başarılı buldum, renk konusunda kırmızı yerine C:11 M:92 Y:0 K:0 kullanılabilir mi? benim ki bir öneri :)
  19. Murat Vardar

Kovadan Akan Süt Görseli....

@kutsi_86 @Sedat Gül Link yenilenmiştir, iyi kullanımlar....
Yukarı Alt