Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Tüm Üyelerimizin Dikkatine !

Siz değerli üyelerimizin de bildiği gibi, Grafikerler.org gönüllü ve profesyonel katılım anlayışıyla bilgi alış-verişinde bulunulması amacıyla kurulmuştur. Forum içerisinde ticari amaç güden paylaşımların yapılır olması, yönetim olarak yaptığımız incelemeler sonucunda tespit edilmiştir...
  2. Murat Vardar

Beklenen Win 8 hazır, İndirin

@kenas faydalı olması dileğiyle.
  3. Murat Vardar

imgur.com ile foruma resim yüklemek

Teşekkürler Mehmet Bey, çok faydalı bir paylaşım üyelerimiz için.
  4. Murat Vardar

sanat halı logosu

@wolferline Burada ki konu güncel ve linkler sağlam çalışıyor
  5. Murat Vardar

sanat halı logo

> BURADAN İNDİRİNİZ < Cdr. Ai. Psd. Pdf. formatlarında Faydalı Olması Dileğiyle...
  6. Murat Vardar

@Mehmet ÖZDEMİR Rica ederim, faydalı olması dileğiyle...
  7. Murat Vardar

Windows 8'in beklenen yayın önizleme sürümü indirilmeye sunuldu. İndirme bağlantısı ilk kez burada! Windows 8'in final sürümden önce yayınlanan son deneme sürümü, yani Yayın Önizleme resmi olarak indirilmeye sunuldu. Hem 32 bit, hem de 64 bit olarak sunulan Windows 8 Yayın Önizleme, 13...
  8. Murat Vardar

Profesyonel İş Görüşme Kriterleri

Teşekkürler paylaşım için, içi dolu dolu bir paylaşım yine...
  9. Murat Vardar

Dreamstation grafik tasarım çalışması

@Mehmet @ksoy konu içersinde vimeo eklentiside var, facebook girmeden de izleyebilirsiniz. iyi forumlar...
  10. Murat Vardar

Matbaalar Tasarımlarımı Çıkarmıyor

@turkatak bu tarz işler için masaüstü yayıncılık hizmeti veren dijital baskı (Copy Center) merkezlerinde çözüm bulabilirsin. faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar.
  11. Murat Vardar

Dreamstation grafik tasarım çalışması

@dreamstation tebrikler, başarılı bir çalışma, devamını da bekleriz, iyi forumlar.
  12. Murat Vardar

Grafiker olabilirmiyim

@Designed Elbette olabilirsiniz, Bir ormanda iki kişi ağaç kesiyormuş. Birinci adam sabahları erkenden kalkıyor, ağaç kesmeye başlıyormuş, bir ağaç devrilirken hemen diğerine geçiyormuş. Gün boyu ne dinleniyor ne öğle yemeği için kendine vakit ayırıyormuş. Akşamları da arkadaşından bir kaç...
  13. Murat Vardar

Kara kalem çalışmalarım...

Yaşınıza göre değerlendirirsek; gelecek vaadettiğinizi görebiliyorum, fakat; iyi bir eğitim ve yılmayan bir azimli çalışma ile olabilir, Kendinize zaman ayırıp, objektif bir bakışla mesleki bilgi ve tecrübenizi gözden geçirin, Zayıf bulduğunuz / olduğunuz, alanlarınızı yanlarınızı geliştirmek...
  14. Murat Vardar

Asya Rentacar Logo ve Kartvizit Çalışması

Hoş görünüyor, müşterin beğendiyse sorun yok demektir.
  15. Murat Vardar

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Konu günceldir, Unutmayın, ne kadar yeşil o kadar olumlu, ne kadar kırmızı o kadar olumsuz. Rep kullanmayı ihmal etmeyin,
  16. Murat Vardar

Bu şekli nasıl elde edebilirim?

@Mert Mutlu Google Chorome için translate ve Explorer için Bing ile çevir seçeneklerini kullanarak anlatımı türkçe olarak okuyabilirsin, ben kontrol ettim gayet yalın bir çeviri elde ediliyor, Örnek çeviri ; Adım 5: Menü seçeneğini çalıştırın seçin» Seçimi Kaydet... Seçimi bir ad verin...
  17. Murat Vardar

Corel Draw 12 Görsel Eğitim Seti 2 CD

@Ro0t-Fedai https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/17302-meb-in-hazirladigi-corel-draw-12-turkce-gorsel-egitim-cdsi-2-a.html buradan indirebilirsiniz.
  18. Murat Vardar

Kurumsal Kimlik Vektörel ( Sürekli Güncel )

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  19. Murat Vardar

fotograf makinesi

@toprakgamze canon 5D mark II canon 600 D nikon D90 bunları araştırabilirsiniz, hepside kendi sınıfında profesyonel makineler, bütçenizin durumuna göre seçim yapabilirsiniz, iyi forumlar...
  20. Murat Vardar

yardım istiyorum tasarım konusunda

@toprakgamze canon 5D mark II canon 600 D nikon D90 bunları araştırabilirsiniz, hepside kendi sınıfında profesyonel makineler, bütçenizin durumuna göre seçim yapabilirsiniz, iyi forumlar...
Yukarı Alt