Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

7 gb brush buyrun

paylaşım için çok teşkkürler emeğinize sağlık...
  2. Dilek Doğrusöz

MSN'de sorun mu var?

sanıyorum düzeliyor tel tek dökülüyorlar listedekiler :) kesin sorun var iş yeri sahipleri olan kişiler listede açık değiller
  3. Dilek Doğrusöz

MSN'de sorun mu var?

evet hasan bende de aynı sorun var Allah Allah dedim bugün ne günlerden herkes iş yapmama kararımı aldı diye espiri yaptık hatta eşimle büyük sorun valla
  4. Dilek Doğrusöz

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

@Erkan_Nehir rica ederim Erkan bey ne demek tekrar tebrikler... teşekkür ederim Günel hocam eksik olmayın...
  5. Dilek Doğrusöz

tebrik etme nezaketinde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim eksik olmayınız...
  6. Dilek Doğrusöz

dereceye giren arkadaşlarımı (Ahmet bey ve Erkan bey) tebrik ediyorum başarılarınız daim olsun...
  7. Dilek Doğrusöz

Çok Güzel Foto EFkti ve resim galerisi fla

paylaşım için teşekkürler...
  8. Dilek Doğrusöz

Emirgan Memba Suları..!! 3. Çalışmam

bende çok beğendim logonuzu ama bende uyandırdığı ilk izlenim bitkisel ilaçlar filan olurya hani onları anımsattı renk olarak şekil olarak gayet uyumlu bir logo olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  9. Dilek Doğrusöz

Şubat Ayı Yarışması İle İlgili Önemli Duyurudur

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun Sn. Faruk ÇAĞLA
  10. Dilek Doğrusöz

tek mühendislik asansör logo çalışması

çok karmaşık bir çalışma... sebebi kesik kesik yani yatayda dikeyde çok çizgilerden oluşmuş daha sade bir revize yapabilrsiniz diye düşünüyorum. sadece renk olarak turuncu gri ve yeşil mavi tonu hoş
  11. Dilek Doğrusöz

Dream Logo / Kurumsal Denemesi

tşk Hasan bey meğer yüklemişim bile tekrar teşekkürler paylaşım için...
  12. Dilek Doğrusöz

Dream Logo / Kurumsal Denemesi

çok sade ve çok şık olmuş Hasan bey DREAM DESIGN fontunu çok beğendim acaba paylaşabilirmisiniz... :utan22:
  13. Dilek Doğrusöz

merhaba

hoşgeldiniz merve hanım...
  14. Dilek Doğrusöz

Emirgan / Hülya Kılıç

çalışmalar başarılı tebrik ederim takdir jürinin tabiki ikinci logonda sloganda "su diyarı(n)dan" olmalı gözden kaçmış son iki çalışman şık olmuş
  15. Dilek Doğrusöz

un - flour

5 jpg | Up to 2950*2094 pix | 300 dpi | 11 Mb rar letitbit hotfile uploading
  16. Dilek Doğrusöz

Uçuş - Yolculuk Resimleri (Güncellenecektir)

http://letitbit.net/download/2192.231bd41c2b45e571aef8c714f1/Chemodany.rar.html http://uploading.com/files/7baf9m7d/Chemodany.rar/ http://hotfile.com/dl/32369503/0e9062e/Chemodany.rar.html
  17. Dilek Doğrusöz

arka plan resimleri

link yenlenmiştir.buyrun hotfile
  18. Dilek Doğrusöz

Ben Geldim... :)

hoşgeldiniz aramıza zodiac
  19. Dilek Doğrusöz

girl

3 SHQ JPEG | 6912x4608 | 300 dpi | 31.78 Mb letitbit rapidshare
Yukarı Alt