Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

illustratorda import yok ama file - place den getirebilirsin
  2. Dilek Doğrusöz

ROMAN Hazır Giyim “30. Yıl” Logo Tasarımı Yarışması

ayrıca hizmet veren reklam şirketlerinde çalışanlar bu yarışmaya katılamıyormuş.....
  3. Dilek Doğrusöz

iç sayfa tasarımı

teşekkür ederim Emine hanım eksik olmayın
  4. Dilek Doğrusöz

iç sayfa tasarımı

teşekkür ederim Hasan bey... ağır makinalar olduğu için tanıtımı da ağır sade olsun istiyorum cıvıl cıvıl bir iç dizayn durumu sektör için basitleştireceğini düşünüyorum ayrıca kapak ta siyah renk hakim ve iç sayfalarda da bağımsız olmasın diye teknik çizimlerin altına siyah renk uyguladım...
  5. Dilek Doğrusöz

iç sayfa tasarımı

katalog iç sayfa tasarımı öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar
  6. Dilek Doğrusöz

yeni pencerede açılsın?

ilginiz için teşekkür ederim Emine hanım ama ben flash da action kod istiyorum bilen arkadaşlarımın paylaşmasını rica ediyorum
  7. Dilek Doğrusöz

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

ben bir fark göremedim sadece isim değişikliği var üzücü bir durum hasan bey maskotunuzu da çalmış
  8. Dilek Doğrusöz

yeni pencerede açılsın?

merhaba arkadaşlar flash sitede mevcut sitenin dışında başka bir siteye açılması için buton yapıyorum fakat yeni pencerede açılmasını istiyorum ne yapmama gerek bana action kodu verebilirmisiniz. (tıklandığında mevcut site kapanmayıp yeni pencerede açılmasını isiyorum) teşekkürler....
  9. Dilek Doğrusöz

[Y.Ç.] Sıcak İçecek Resimleri

paylaşım için teşekkürler...
  10. Dilek Doğrusöz

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum başarılarınızın devamını dilerim
  11. Dilek Doğrusöz

Buğday Başak (Wheat)002

5 EPS | + JPEG Preview | 21.9 Mb RAR letitbit
  12. Dilek Doğrusöz

Emine Şahin / Özkan Atik 3

gayet şık bir çalışma olmuş Emine hanım düşüncenize ve ellerinize sağlık başarılar dilerim...
  13. Dilek Doğrusöz

Katalog Çalışması (Dilek Kereste)

@Burak Tunahan teşekkür ederim Burak bey beğendiğinize sevindim...palet kısmına gelince haklı olabilirsiniz aslında denemek lazımdı... @Fulyam teşekkür ederim Fulyam eksik olma...
  14. Dilek Doğrusöz

Süper manzaralar

link yenilenmiştir. İki ayrı dosyadır ikisinide indirmelisiniz. http://depositfiles.com/files/kqnmpp3lh http://hotfile.com/dl/41851964/b32dbe5/002.rar.html
  15. Dilek Doğrusöz

yüksek Çözünürlüklü Şaşırmış İnsan İfadeleri

paylaşım için teşekkürler...
  16. Dilek Doğrusöz

"ikram" bisküvi

@Emine Şahin çok teşekkür ederim Emine hanım teveccüh ediyorsunuz. @Yaşar Karadeniz ben teşekkür ederim Yaşar bey :) inanın güzel çay yaptım birde boş gitmez bisküvi alayım dedim net gitti sıkıldım bende fotoğraf çektim baktım neticeler güzel... devam edeyim derken bisküvi yemeyi unutmuşum :)...
  17. Dilek Doğrusöz

hasan güner | özkan atik (part 1)

gerçekten çok başarılı çalışmalar olmuş tebrik ediyorum
  18. Dilek Doğrusöz

"ikram" bisküvi

@Fulyam teşekkür ederim Fulyam bende çok severim :) çay keyf için almıştım ama sanatsal yönüm ağır bastı 1 tane ancak yiyebildim fotoğraf çekerken doydum:) @Emine Şahin teşekkür ederim Emine hanım makinamın markası: Nikon D40X slr serisi
  19. Dilek Doğrusöz

"ikram" bisküvi

@VaraKA çok teşekkür ederim VaraKA... @Hasan Güner teşekkür ederim Hasan bey sizin kadar olmasada işte yapıyoruz bişeyler...
Yukarı Alt