Arama sonuçları

1. danisman

[ARI] Bismillahirahmanirahim vektor, bi bakarmisiniz

Özelden göndermek yerine burada paylaşırsanız çok daha fazla kişi faydalanmış olacaktır...
  2. danisman

Tişört Baskı Makinesi (Dijital)

Makinemize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Makinemizi daha yakından görmek ve incelemek isterseniz PROMOTÜRK POWERED BY PSI 27. Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarında, 20.09.2012 - 23.09.2012 standımıza davetlisiniz.... Grafikerler.org üyelerine %10 indirim...
  3. danisman

Merhaba Diyerek Başlayalım mı =) (=

Aramıza hoş geldiniz, forum kurallarını dikkatlice okumanızı rica ediyorum, lütfen bold ve renkli yazılar yazmayınız, yazılarınızı temiz bir Türkçe kullanarak yazınız, iyi forumlar...
  4. danisman

a3 selefon

Merhaba, ince micron PVC kaplamalar bulunmaktadır, az sayıda adetli işlere selefon yaptırmak pek kolay değildir, o yüzden çözümü kendiniz üretmelisiniz...
  5. danisman

Merhaba CANlar

Merhaba, iyi forumlar...
  6. danisman

morven erkek giyim kurumsal

Hasan gün geçtikçe çok daha keyifli işler üretiyorsun, başarılarının devamını diliyorum...
  7. danisman

a5 broşür yaptırılacaktır

Merhaba, normal yazdığınızda da sizin mesajınızı, herkes okuyabilir hiç endişe etmeyiniz, forum kurallarını okumanızı da ayrıca rica ediyorum...
  8. danisman

İtsuke Hattori

İllaki Hakan Dağdeviren :) ellerine sağlık...
  9. danisman

Corel Draw ile 3D

Teşekkür ederim Şerife Ertaş...
  10. danisman

Corel Draw ile 3D

Teşekkürler reborn, benim işler biraz ağır yalnız uyarmadı deme :)
  11. danisman

Tişört Baskı Makinesi

Merhaba, Türkiye'nin ilk yerli imalatı Dijital Tekstil baskı makinesi TURCOTEX...
  12. danisman

T-Shirt baskı konusunda yardım

size bu tarz bir cihaz gerekiyor... http://www.youtube.com/watch?v=Ms9S1OdrY1Q&list=UURJLYDx-aSbokZx_JflT8cw&index=4&feature=plcp
  13. danisman

Corelde katmanı saydam hale getirme.

Kadehi ara bul :)
  14. danisman

Reklam Malzemeleri Satışı

Teşekkürler Hasan...
  15. danisman

Reklam Malzemeleri Satışı

Merhaba, reklam malzemeleri satış sitemiz www.reklammarket.net hizmetinizde...
  16. danisman

Dijital Baskı Makinesi

Hayır Tuncer Bey, cidden çok hızlı bir cihaz, dikkat ederseniz 5m X 1,20 cm'lik bir baskı 3-4 dk gibi bir zamanda çıkıyor :)
  17. danisman

Dijital Baskı Makinesi

Biz daha hızlısını yapana kadar, en hızlısı bu :)
  18. danisman

günün sözü

Hayatınız boyunca istasyon olmak için çalışınız, önünüzden binlerce çeşit lokomotif ve vagon geçer ama siz hep aynı kalırsınız... Ozan Muhammet CANDAN
  19. danisman

Dergi reklam spotu

Ellerinize sağlık, harika olmuş...
Yukarı Alt