Arama sonuçları

1. danisman

At Çiftliği Resimleri

Güneşin kızı, benim de en çok sevdiğim at, uzun yolculuklara çıkıyoruz onunla birlikte : )
  2. danisman

At Çiftliği Resimleri

Merhaba, çekimlerini yaptığım resimleri sizlerle paylaşıyorum, ihtiyacı olanlar kullanabilirler... İndirme linki; https://rapidshare.com/files/3172707892/at_ciftligi.rar
  3. danisman

Çiftlik Tabela çalışması

Teşekkür ederim Hasan :)
  4. danisman

Çiftlik Tabela çalışması

Merhaba, Sweet Horses At çiftliği için yapılan ve uygulaması yapılmış tabela çalışması...
  5. danisman

İmsert Çalışması 2 Adet

Ellerinize sağlık...
  6. danisman

Faber Castell

Merhaba, zeminde yazı kullandığınız zamanlar, renk değerlerinizi 15-20 arası kullanmak daima güzel sonuçlar ortaya çıkaracaktır... Çalışmanız genel anlamda başarılı...
  7. danisman

Sıfır dijital baskı makinesi

Piyasada bu makineler çok daha ucuz, bu fiyata satış imkansız gibi bir şey... Üçü 30.000 TL deseniz kabul ama zaten piyasa fiyatına satmaya çalışıyorsunuz. Üstelik bu makineleri satmakla iş bitmiyor, gerekli yedek parça ve teknik servis konuları ne olacak? Yani bu makineyi alan bozulana kadar...
  8. danisman

Menü Tasarımı

Merhaba, anladığım kadarıyla bu işte ya yenisiniz, ya ilerlemek için çalışmalar yapıyorsunuz. Çünkü profesyonel herhangi bir yerini göremedim. Menü çalışmalarında sadelik ve naturel bir görüntü her zaman iş yapar. Özellikle alta attığın "logo" olsa gerek, onun duruşu hiç hoş değil, bilmem...
  9. danisman

Büyüme Cetveli

Merhaba, ihtiyacı olan arkadaşlar için "Büyüme Cetveli" genelde sağlık çevrelerine iş yapanlara lazım olsa da, bir gün size de lazım olabilir, güle güle kullanınız... İndirme linki; https://rapidshare.com/files/3320035220/buyume%20cetveli.cdr
  10. danisman

İlk 3D Çalışmam (Sene 2008)

Gayet başarılı ve masumiyet dolu : )
  11. danisman

Word ile 3D yapımı.... :))

çok güldüm sabah sabah erkan bey :)
  12. danisman

acemi sansi :)

Bu çalışmanın doğru tek bir yanı var, o da sensin: ) Daha çok çalışmalısın, işin başındasın belki ama en azından yapılmış işleri çok daha dikkatli incele, nelere dikkat ediyorlar, neleri yapıyorlar, neleri yapmıyorlar tüm bunlar üzerinde yoğunlaş, yeni çalışmalarını bekliyoruz...
  13. danisman

Corel Draw ile 3D

Merhaba Hakan, vaktim oldukça devamını getirmeye çalışacağım, faydalı bulan arkadaşlarımız ve istekler doğrultusunda devam ettirebiliriz...
  14. danisman

Corel Draw ile 3D

Teşekkür ederim sevgili Hasan, biraz enerji iyi gelir diye düşündüm : )
  15. danisman

Corel Draw ile 3D

Merhaba Kürşad, teşekkür ederim beğendiğin için, vaktimiz olduğunca yaparız yenilerini...
  16. danisman

Corel Draw ile 3D

Corel Draw ile 3D yapımı...
  17. danisman

Airsoft İstanbul 3D Logo

Kubilay Bey merhabalar, Öncelikle bu konuda gerçekten ciddi bir çalışma bekliyorsanız, lütfen site yönetimine bilgi veriniz. Bu forumda ciddi şekilde çalışmalar mutlaka çıkar ve her zaman çıkacaktır. O konuda lütfen müsterih olunuz. Dediğim gibi, bu konuda ciddi bir çalışma peşindeyseniz...
  18. danisman

Dondurma(psd)

Figen hanım teşekkürler...
  19. danisman

Motion Graphic Alanına Giriş Yaptığım İlk Çalışmam - Hasan YILDIZ

Hayırlı olsun Hasan, ilk çalışma olarak oldukça başarılı, tebrikler....
  20. danisman

Photoshopu ingilizce yapmak istiyorum..

Harikasınız Günel Hanım : )
Yukarı Alt