Arama sonuçları

1. danisman

mezunum maaş sorunu??

Merhaba, Birincisi ilk maaşınızı aldınız mı işletmeden? İkincisi ilk maaşınız sonrası alacağınız ücret az da olsa belli olmuştur, ikinci ay devam etmeye nasıl karar verdiniz Fatma Hanım?
  2. danisman

araç giydirme

Aracının giydirilecek kısımlarını resimle, resimde görülecek noktalarından ölçülerini al, sonra aracını o ölçülere göre büyüt ekranında ve giydirmeyi yap, en sağlıklısı budur...
  3. danisman

günün sözü

Takvimlere göre değil, ruhunuza göre yaşlanır veya genç kalırsınız! Ozan Muhammet CANDAN
  4. danisman

Mutlu Yıllar!

Yeni bir yıl mı, güldürmeyin beni! Ne yenisi, geçmişte yaşadığımız ve bildiğimiz eski günlerin tekrarından oluşan yeni bir dönem geliyor, hepsi bu! Yeni yıl diye adlandırılan ve ballandırılan bu gün, yani 31 Aralık gecesi, aslında o kadar da özel bir gün değil. Sıradan insanların...
  5. danisman

günün sözü

Başarılı işleri ortaya çıkaran ekipler, bir arada olduğu sürece, daha büyük başarılara imza atarlar! Ozan Muhammet CANDAN
  6. danisman

Mutlu Yıllar

Teşekkürler Ömer Bey, yeni yıl yeni şanslarla ve yeni başarılarla gelsin, hepimize hayırlı olsun... Dip Not: Çalışmanız çok güzel olmuş, tebrikler...
  7. danisman

Logo Yapılır....

Kesinlikle uygundur, ellerinize sağlık gençler, çok beğendim, teşekkürler...
  8. danisman

Kelime Oyunu

Çocukluğunda dedesinin peşine takılıp tozlu yollardan geçerek ulaştıkları kahvehane ve yudumladığı gazozlar geldi aklına, sessizce gülümsedi...
  9. danisman

Kelime Oyunu

Köyün kendine has bir büyüsü var gibiydi, sanki buraya gelmeden, buraları görmeden yaşamış gibiydi, yabancısı değildi buranın havasına...
  10. danisman

Kelime Oyunu

Söylentilere göre, gençmiş, üstelik, bekar olduğunu duyan bazı köylüler, bu durumdan hiç hoşnut değillerdi...
  11. danisman

Kelime Oyunu

Belki dostluk belki de köyün tozlu yollarından gelecek bir misafiri bekliyorlardı. Muhtarın söylediğine göre, yeni bir öğretmen gelecekti köyün okuluna...
  12. danisman

Kelime Oyunu

Oyunumuzu biliyorsunuz ama katılmak isteyen ve bilmeyenlere küçük bir açıklama, yazılan satırları hikaye doğrultusunda ilerletmek : ) Buradan başlatıyoruz, katılımınız bol olsun : ) Adam sessizce kalktı oturduğu yerden, karşısında duran çınar ağacının gölgesinde pinekleyen ihtiyarlara...
  13. danisman

After Effects Yazı Projeleri

AE olmazsa olmaz, onun olduğu yerde hayat vardır, heyecan vardır, bir insanın suya nasıl ihtiyacı varsa, benim de AE'ye o kadar ihtiyacım oluyor : )
  14. danisman

Logo Yapılır....

Açıkçası ben pek anlamıyorum bu logo işlerinden, grafikten v.s. şimdi ne kadar anlatsan da ben anlayamam sanırım , gerçi sen çok daha iyisini bilirsin ama bence bu logo olmadı...
  15. danisman

Logo Yapılır....

Tamam ona baktım ama o tekerlek ve direksiyonun kesilmesine imkan yok sanırım. Daha güzel bir çalışma olabilir diyorum : )
  16. danisman

Logo Yapılır....

Teşekkürler bygreen ama bu logo çalışmasını ben hiç beğenmedim. Hem logo böyle mi olmalıdır? Ben bundan folyo kesim yaptırmam lazım, nasıl yaptıracağım?
  17. danisman

günün sözü

Gözünüz değil, aklınız aç olsun ve doymak bilmesin! Ozan Muhammet CANDAN
  18. danisman

Illustrator'da nesne aynalamak..

Teşekkürler Tuncer Bey, ilgilenen arkadaşlarımız için, güzel bir ders olmuş...
  19. danisman

Logo Yapılır....

Bekliyorum o zaman, teşekkür ederim bygreen...
Yukarı Alt