Arkadaşlar şu koşullarda yanda olması gereken " edit edges " menüsü yok
edit edges sekmesini menü penceresinden hangi bölümden çıkarta bilirim yada böylemidir 3ds max ın sistemi ?
Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar benimle tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.
Tasarımımı yaptım export alıyorum.
Tiff formatını önerdiler çıktı alıyorum fakat
Resimdeki gibi oluyor verdiğim ölçülerin dışınıda biraz daha geniş alıyor çıktıyı
Şu yönetemi deniyorum fakat yine büyük alıyor çıktıyı ne etmem gerekiyor arkadalar
Konu...
Hocam harikasın çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için beli başlı bir kaç sorum daha olacaktı yüzsüzlük olmazsa
1.Renkleri atarken fark ettim bazı renkler siyah çıkıyor bilakis metal renkler parlak renkler bu bilgisayarın yetersiz olduğunumu gösterir.
2.Örnek çalışmalar projeler yada...
Merhaba.
Ben AutoCAD 2007 de yapmış olduğum projenin modellemesini yapmak için 3d max 2011 programına atıyorum fakat daha yeni olduğum için tam olarak bu projelerenin dokusunu kaplamasını veremiyorum yani sadece kasnak olarak geliyor ben bu çizimi renklendirmek istiyorum.
isterseniz size...
Hocam eline sağlık çok güzel olmuş.
Ben yeniyim ve bir kaç sorum olacak müsadenle.
Hocam çok program araştırıyorum ve eğitim setleriyle çalışıyorum.
Ama tam olarak bu bilgileri toplayacağım programa karar verecemedim sen ne önerirsin ?
İkincisi bu tür afiş broşür yani matbaalık tasarımları...
Arkadaşlar worldpress tema edit programı kurarken şöyle bir hata verdi.:eek:
Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.