Arama sonuçları

1. danisman

günün sözü

Genç kalmak istiyorsanız, kendinizi hırstan ve stresten uzak tutun! Ozan Muhammet CANDAN
  2. danisman

TL Simgemiz :)

Merhabalar, kaç gündür bekleyişimiz boşa çıkınca ben de boş durmamak lazım, hemen bir logo oluşturalım da TL'miz boşta kalmasın istedim : ) Huzurlarınızda yeni TL simgemiz : )
  3. danisman

günün sözü

İnsan her savaşı kazanır üçü hariç, bunlar, Allah'a karşı olan, anneye ve babaya karşı olan ve evladına karşı açılan savaşlardır! Ozan Muhammet CANDAN günün çiçeği
  4. danisman

günün sözü

Nereye gideceğinizi biliyorsanız sorun yok demektir... Ozan Muhammet CANDAN
  5. danisman

günün sözü

Hayat keskin virajlarla doludur, usta bir şoför olmak, sadece sizin elinizde! Ozan Muhammet CANDAN Günün çiçeği...
  6. danisman

günün sözü

Ya kendinize çok güveneceksiniz, ya da şansınıza! Ozan Muhammet CANDAN Günün çiçeği...
  7. danisman

günün sözü

Fedakarlık gerçekten ve isteyerek yapılır, fedakar olmaya çalışmakla olunmaz! Günün çiçeği... Ozan Muhammet CANDAN
  8. danisman

günün sözü

Konuya Fransız kalma sözünü, konuyu Fransız kafasıyla yorumlamak olarak değiştiriyorum! Ozan Muhammet CANDAN
  9. danisman

Gerçek bir taklitçi / Ercan Akışık

Yaptığı işin karşılığını alamayan insanlardan birisidir Ercan AKIŞIK, izleyin kararı siz verin...
  10. danisman

günün sözü

Eleştirinin olmadığı yerde, mükemmelliğe ulaşılmaz! Ozan Muhammet CANDAN
  11. danisman

Harika bir beyniniz var!

Zaman zaman dikkatim dağılıyor, hafızam çok zayıfladı" diye üzülen arkadaşlar, ilk önce çok çetrefil görünen aşağıdaki yazıyı bir müddet sonra kendiliğinizden okumaya başlayacak,beyninizin ne kadar harika bir cihaz olduğunu anlayıp moral bulacaksınız. Mutlaka deneyin...sonuç sizi de şaşırtacak...
  12. danisman

Tişört Baskı Makinesi (Dijital)

Yeni imalatına başladığımız makinemiz, her türlü açık renk kumaşlı tişörtlere ve koyu renkli tişörtlere fotoğraf kalitesinde baskı yapabilme özelliğine sahiptir. Baskı ebadı, en olarak 42cm, uzunluk 2mt'ye kadar ayarlanabilir. Sert metal, dekota, fotoblok veya fayans üzerine baskılar yapar...
  13. danisman

günün sözü

Yağmur yağmadan, şemsiye açılmaz... Ozan Muhammet CANDAN
  14. danisman

günün sözü

İyi ve mutlu bir gelecek için dürüst düşünmek zorundasınız! Ozan Muhammet CANDAN
  15. danisman

Günün Sözü...

Hayata ve çevrenizdekilere söğüt dalı gibi esnek olunuz, kimseler sizi kolayca kıramaz! Ozan Muhammet CANDAN
  16. danisman

günün sözü

Nasıl yaşadığınız önemli değil, gerçekte ne yaşadığınız önemlidir! Ozan Muhammet CANDAN
  17. danisman

günün sözü

Rakamlar ne kadar değişirse değişsin, insanlara yaşatılanlar hep aynı kalacaksa, yeni yılların hiç bir anlamı yoktur! Ozan Muhammet CANDAN
  18. danisman

günün sözü

Yıllar sonra kapısını çaldığınızda, sizi içeriye buyur eden birisi varsa karşınızda ve siz hiç yabancılık çekmiyorsanız, iyi bir dostunuz var demektir! Ozan Muhammet CANDAN
  19. danisman

günün sözü

Takvimlere göre değil, ruhunuza göre yaşlanır veya genç kalırsınız! Ozan Muhammet CANDAN
  20. danisman

Mutlu Yıllar!

Yeni bir yıl mı, güldürmeyin beni! Ne yenisi, geçmişte yaşadığımız ve bildiğimiz eski günlerin tekrarından oluşan yeni bir dönem geliyor, hepsi bu! Yeni yıl diye adlandırılan ve ballandırılan bu gün, yani 31 Aralık gecesi, aslında o kadar da özel bir gün değil. Sıradan insanların...
Yukarı Alt