Arama sonuçları

1. danisman

günün sözü

Bencil bulduğunuz yakın dostlarınız ve arkadaşlarınız varsa, kendinizi de gözden geçirmelisiniz... Ozan Muhammet CANDAN
  2. danisman

günün sözü

Doğru düşünün, doğru söyleyin, doğru anlayın, doğru olduğunuz sürece, yalansız bir gelecek sizi bekleyecektir... Ozan Muhammet CANDAN
  3. danisman

günün sözü

Beklenen güzel günlerin hayalini kurmaktan çekinme, hayaller ancak düşündüğün sürece gerçekleşecektir... Ozan Muhammet CANDAN
  4. danisman

İstemi Betil yaşamını yitirdi...

'Kurtlar Vadisi'nin efsanesi hayatını kaybetti, usta aktör İstemi Betil, 68 yaşında yaşama veda etti... Ünlü seslendirme sanatçısı, sinema ve tiyatro oyuncusu İstemi Betil, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki evinde yaşama veda etti. 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Laz Ziya' karakteriyle...
  5. danisman

En çok sen sevmiştin beni!

Kalemimi ajandanın arasına bıraktım. Gün doğmak üzereydi. İçimdeki karanlıkları aydınlatmayacak olan bir güneş değil miydi, doğması beklenen! Doğsa ne olur, doğmasa ne? Radyoda onun yöresinden bir türkü fısıldarken kulağıma, onun sesini de anımsıyorum arada bir. Delilik ile akıllık arasında bir...
  6. danisman

günün sözü

Önünüze çıkan her fırsatı, iyi bir şans olarak değerlendirmeyin, zaman daha iyi fırsatlara gebedir! Ozan Muhammet CANDAN
  7. danisman

günün sözü

Güzel düşünce biçimleri geliştirmeye çalışın kafanızda, kötü düşünen, kötülüklere yelken açar! Ozan Muhammet CANDAN
  8. danisman

günün sözü

Yaşanan sıkıntılarının sonu yok sanma, tüm bunların geçici olduğunun farkındaysan, iyi yoldasın... Ozan Muhammet CANDAN
  9. danisman

günün sözü

Bazen kaybetmek iyidir, hatalarınla yüzleşirsin, yanlışlarını düzeltirsin ama sürekli kaybedersen, alışkanlık kazanırsın! Ozan Muhammet CANDAN
  10. danisman

Sevim maskot

Dünyaya hitap eden bir firma profili düşünüldüğü için, iç çamaşırı giydirilmiş bir dünya maskotu çizilmiş, o yönde de firmaya bir slogan üretilmiştir. Çizilen maskotun üretimi rahatlıkla yapılabilir, kostüm olarak üretilmesi de mümkündür, her türlü mecrada rahatlıkla kullanılabilir olarak...
  11. danisman

Sıradan günler ve gündemler 2

Sahipsizliğini düşündü bir süre oturduğu tahta iskemlede. Sonra, sahip olması gerektiklerini hayal etti. Kalktı oturduğu yerden, yürümeye başladı, adımları artık taşımıyordu onu. Yol üzerindeki taşlar kadar çoktu korkuları aşk’a karşı. Aşk’tan kaçmaya çalıştıkça, ayağına dolanan taşlar gibi...
  12. danisman

günün sözü

Korkularınızın üzerine gidin ve korkmayın, korkularınızı yenemediğiniz sürece, sürekli korkularınızla karşılaşacaksınız! Ozan Muhammet CANDAN
  13. danisman

Bir fincan kahve...

Hayatımızın birçok vazgeçilmezi vardır. Bunlar zamana ve yaşadıklarımıza göre yer değiştirir veya tamamen değişir. Değişime zaten alışmış insanlarız, teknoloji çağının insana kazandırdığı yeni özelliklerden birisi de bu olsa gerek. Tarzımızı değiştiriyoruz, saç rengimizi, evimizi, arabamızı...
  14. danisman

günün sözü

Sahip olmak istediklerinin hayalini kur ve düşün, insan ancak hayal ettiklerine sahip olabilir... Ozan Muhammet CANDAN
  15. danisman

Bana bilmediğim seni anlat...

Hayallerim var, senin bilmediğin, Sana dair, umutlarımla yaşıyorum! Şarkılarım var, türkülerim var dinlediğim, İçinde seni aradığım ve yaşadığım! Dualarım var, Tanrıdan dilediğim, Düşüncelerinde olmak için çabaladığım! Şimdi toplasam duygularımı, Yollasam sana, kabul eder misin...
  16. danisman

günün sözü

Dahi olmak ile deli olmak arasında ince bir çizgi, mutlu olmakla, olmamak arasında, yine ince bir çizgi vardır... Ozan Muhammet CANDAN
  17. danisman

günün sözü

Kısa bir zamanda grafikerliği öğrendiğini sanmak, bu mesleği sana öğrettiğini düşünen insanın saçmalığından başka bir şey değildir! Ozan Muhammet CANDAN Dip Not: 1 ayda grafiker yetiştiren, tüm öğretmenlere ve öğrencilerine söylenmiş bir sözdür...
  18. danisman

günün sözü

Yeterli şekilde çalışmak ve çabalamak her insanın başlıca görevidir, başarmak veya başaramamak biraz da şansa bağlıdır! Ozan Muhammet CANDAN
  19. danisman

Dr.Erol Bey!

Olaylar ve yaşananlar ortaya kahramanlar çıkarır! Bu gerekli bir kahraman olabileceği gibi, gereksiz kahramanların da ortaya çıkabileceği gerçeğini sürükler önümüze getirir. Twitter denen, sosyal medyada uzun zamandır kaydım olmasına rağmen kullanmıyordum. Çünkü her yeni platform, ona...
  20. danisman

DOĞU'DA insanlar, BATI'DA insanlık ÖLÜYOR!

(Bu yazının başlığı Nihat Doğan’a, altta okuyacağınız yorumlar ve düşünceler Ozan Muhammet CANDAN’a aittir) Ülkenin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, hepimiz zorlu bir sınavdan geçmekteyiz. Yirmi dört şehit haberiyle, canımız yandı, içimiz kan ağladı, iliklerimize kadar acıyı hissettik...
Yukarı Alt