Arama sonuçları

1. danisman

Yaşama tutunmak...

Hayallerimi yüklediğim omuzlarım, artık taşıyamaz duruma mı, geldiler? Nedir, bu içimde yaşadığım çelişkiler? Yorgun bir balıkçı gibi titriyor ellerim, aklımdaki satırları yazarken… Denizin, güzel yanları vardır ama kötü yanlarını, denizin ortasında, çaresiz kaldığında anlıyor insan! Aklına...
  2. danisman

günün sözü

Harika olmaya çalışmayın, bunu kimse başaramadı! Dürüst, güvenilir ve samimi olabilirsiniz, bunu isteyen bir çok insan başardı... Ozan Muhammet CANDAN
  3. danisman

günün sözü

Arada bir kendini dinlemek iyidir, hem kendini, hem çevreni, daha iyi tanıma şansın olur... Ozan Muhammet CANDAN
  4. danisman

günün sözü

Başarılı bir gelecek için, iyi çalışmak ve dürüst olmak yeterli değildir, sabırlı olmak da gerekir... Ozan Muhammet CANDAN
  5. danisman

günün sözü

Hayatınızda güzel birşeyler varsa keyfini çıkarın, olumsuzlukları düşünüp keyifli zamanlarınızı boşa götürmeyin... Ozan Muhammet CANDAN
  6. danisman

Yeteneğe Destek Yaratıcı Ekonomiye Destek

“Yeteneğe Destek, Yaratıcı Ekonomiye Destek” isimli yeni kurumsal sosyal sorumluluk projesinin birçok genç için faydalı olabileceğini düşündüğüm için paylaşma gereği hissettim... http://www.yaraticiekonomiyedestek.com/
  7. danisman

günün sözü...

Senin için çok üzülüyorum diyenlere değil, senin için ne yapabilirim diyenlere dost olarak güven! Ozan Muhammet CANDAN
  8. danisman

Kızıyorum!

Pembe köşklerde otururken, kenar mahalle sakinlerine seslenen ve yapılan zamlar hakkında, onlar adına üzüntülerini dile getirenlerden nefret ediyorum! Bir elin yağda, ötekisi balda, neyin hayıflanmasını yapıyorsun? Sormazlar mı adama, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diye? Altında bilmem...
  9. danisman

Gelişen Teknoloji...

Havalar soğumak üzere veya soğudu, bu günlerde çok dikkatli olmak gerekiyor. Müthiş bir salgın var yine. Eskiden, bu kadar çok grip salgını olmazdı, en azından hatırladığım kadarıyla öyleydi. Ben çocukken bile çok az gribe yakalandığımı hatırlıyorum, kaldı ki, o biçim soğuklar olurdu, kar...
  10. danisman

günün sözü

Ne kadar uğraşırsan uğraş, bazen olmaz isteklerin, olmasın önemli değil, bir gün hiç olmadık bir zamanda gerçekleşirse de şaşırma... Ozan Muhammet CANDAN
  11. danisman

By Yıldız

Çalışma yapılırken, açık hava reklamlarında kullanılabilirliği, şişme balon, maskot, maket ve anahtarlık gibi promosyon ürünü imalatları göz önünde bulundurulmuştur. Her türlü materyalde ve mecrada rahatlıkla kullanılabilmesi düşünülmüştür. Resimde görülen "vektör" çizimdir...
  12. danisman

günün sözü

Okuduklarını unutmak istemiyorsan, istemediklerini okuma... Ozan Muhammet CANDAN
  13. danisman

İç mekan baskı Makinesi

Yüksek çözünürlüklü ve kaliteli 4 renk baskı sistemi sayesinde; 150 cm eninde, duratrans, iç mekan, branda, fotoğraf kağıdı, kanvas, tuval gibi mat ve parlak kağıt çeşitlerine baskı yapabilmektedir, bas-kes özelliği ile, folyo kesim ve iç mekan baskı uygulamalarınızda etkili sonuçlara...
  14. danisman

Tampon Baskı Makinesi

Satılık tek renk tampon baskı makinesi (Sıfır) Otomatik Ürün yerli imalattır ve Çin malları ile kıyaslanamaz, son derece kalitelidir, ürünün özelliklerini üretici firma sitesinden inceleyebilirsiniz... http://www.bilgemak.com/bilge_s3/index.php Her türlü promosyon ürünü baskılarında...
  15. danisman

Art Direktör / Yönetici / Reklam Yazarı / Danışman

* Grafik-tasarım-baskı bilgisi olan * Kreatif ve yenilikçi bakış açısına sahip * Metinsel ve fikirsel yeteneklere sahip * Vizyon sahibi *Ekip kurup, yönetebilececek yetkinliğe sahip birisini arıyorsanız, o benim, her türlü iş ortaklığına ve proje ortaklığına açığım...
  16. danisman

günün sözü

Neleri yapamadığını ve neleri yapabileceğini iyi bil, her insan, her şeyi yapamaz, başarıya ulaşmak için kendini iyi tanı... Ozan Muhammet CANDAN
  17. danisman

günün sözü

Telefon defterinizde kayıtlı olan numaralardan, kaç tanesi dostunuz, hiç düşündünüz mü? Ozan Muhammet CANDAN
  18. danisman

günün sözü

Yanlış kültürlerin enjekte edilmesiyle ortaya çıkan bu nesil, tembel, dedikoducu ve korkak bir toplum ortaya çıkarmıştır! Ozan Muhammet CANDAN
  19. danisman

Sensiz ne yapacağım?

Karardı bulutlar, Şimşekler çakıyor, Zamansız fırtınalar yüreğimde, Ben sensiz ne yapacağım... Ozan MUhammet CANDAN
  20. danisman

By Civ

Yukarı Alt