Merhaba arkadaşlar, Yeni başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olacağını düşündüğüm bir durum...Hepimiz istiyoruz ki yeteri kadar ram'i olan özellikle tasarım programlarında çalışırken zorlamayan bir bilgisayar ama bazen şartlar eldeki ile idare etmeyi de gerektirebilir ..
Benim iş yerinde...
Evet tuttu ama gıcık bile olsam sabırla davranmaya çalışıyorum çünkü çalışma şartları çok ağır :) kıyımsız myım ne?
müşteriler işine karıştığında özellikle de olmayacak şekilde dayanamayıp söyleniyorsun oldu mu böyle diye :D
@zynp
tutmadı.. Can yakıcı gereksiz :)
@Mehmet Can AKPINAR
Tutmadı 50 personelimiz var :)
-------------------------------------
Bu oyun sizce çok tuttu ?
Vallahi bayanız yakışmıyor ama maalesef benim çalıştığım ortam bazen gerektiriyor .. Tabi kendi kendime :))
Havalar soğuduğunda geç kuruyan çamaşırlara gıcık oluyorsun :D
Sakızı değil de içinden çıkan sevimli çizimleri severim ben
Birinin ayağı takılıp yere düşse gülersin ?
(biliyorum kötü oldu ama bazen üretkenlik sıfır düzeyine iniyor bende :) )
Kısa sürede İstanbullu sinemaseverlerin en çok ilgi gösterdiği etkinliklerden biri haline gelen Fil'm@9, 2012'nin son film gösterimiyle meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Zengin film seçkisini ve alternatif eğlence seçeneklerini şehrin en özel mekanlarıyla buluşturan Fil'm...
Bazen oluyor öyle.. Özellikle de baştan paylaşınca bazen gözden kaçırdığımız bir detay varsa şekilleniyor :) bazende çabucak akıp gidiyor çalışma... Kolaylıklar dilerim ..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.