Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

Faydalı paylaşımınız için teşekkürler Erkal bey ... :)
  2. Aslı SAYILIR

Photoshop'u daha hızlı kullanmak için ipuçları

Merhaba arkadaşlar, Yeni başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olacağını düşündüğüm bir durum...Hepimiz istiyoruz ki yeteri kadar ram'i olan özellikle tasarım programlarında çalışırken zorlamayan bir bilgisayar ama bazen şartlar eldeki ile idare etmeyi de gerektirebilir .. Benim iş yerinde...
  3. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Cık eşimin dahil bir çok kişinin kimlik numarası ezberimde :D verimm mi :P Akşam çalışmak daha zevkli
  4. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Kesinlikle tuttu.. Anlatmak istediğim çok şey var Akşam eve gidince temizlik yapacaksın ?
  5. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Yine tuhaf bir cevap yerine ve kişisine göre :D Tuttu tutmadı demekten bunaldın :P
  6. Aslı SAYILIR

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

heyyyttt yeterr uleyynnnn teker teker gelinnn şey bugün biraz yoğun da
  7. Aslı SAYILIR

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Hiç görmediğim biriin :P
  8. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu bir yandan irsaliye kesiyorum isyannn gürültülü ortamları sevmiyorsun
  9. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) Her fani ölümü tadacaktır Üşüyorsun
  10. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Evet tuttu ama gıcık bile olsam sabırla davranmaya çalışıyorum çünkü çalışma şartları çok ağır :) kıyımsız myım ne? müşteriler işine karıştığında özellikle de olmayacak şekilde dayanamayıp söyleniyorsun oldu mu böyle diye :D
  11. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Olabilir balum :D: Tuttu ... Halbuki ne kadar da paylaşımcı bir aileyiz... Tasarıma ilk başlama süreci bazen can sıkıcı :D
  12. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

@zynp tutmadı.. Can yakıcı gereksiz :) @Mehmet Can AKPINAR Tutmadı 50 personelimiz var :) ------------------------------------- Bu oyun sizce çok tuttu ?
  13. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Vallahi bayanız yakışmıyor ama maalesef benim çalıştığım ortam bazen gerektiriyor .. Tabi kendi kendime :)) Havalar soğuduğunda geç kuruyan çamaşırlara gıcık oluyorsun :D
  14. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Sakızı değil de içinden çıkan sevimli çizimleri severim ben Birinin ayağı takılıp yere düşse gülersin ? (biliyorum kötü oldu ama bazen üretkenlik sıfır düzeyine iniyor bende :) )
  15. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Karşımdaki sevdiğim biri ise zaman da sorun değil ise saatlerce :) Bilgisayarını değiştirmeyi düşünüyorsun ?
  16. Aslı SAYILIR

Bomonti sunar Fil'm@9

Kısa sürede İstanbullu sinemaseverlerin en çok ilgi gösterdiği etkinliklerden biri haline gelen Fil'm@9, 2012'nin son film gösterimiyle meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zengin film seçkisini ve alternatif eğlence seçeneklerini şehrin en özel mekanlarıyla buluşturan Fil'm...
  17. Aslı SAYILIR

merhaba arkadaşlar :-)

Aramıza hoşgeldiniz Ayşe hanım :) Öğrenirken öğretmek, öğretirken öğrenmek dileği ile.. Keyifli forumlar
  18. Aslı SAYILIR

Aşk Vektörü İsteği

Biliyorum Demet süper oldu.. Haydi sen boş vakitlerinde devam et bitir az bir süren kalmış
  19. Aslı SAYILIR

Finansal Danışmanlık Katalog Çalışması | Sedat Gül

Bazen oluyor öyle.. Özellikle de baştan paylaşınca bazen gözden kaçırdığımız bir detay varsa şekilleniyor :) bazende çabucak akıp gidiyor çalışma... Kolaylıklar dilerim ..
  20. Aslı SAYILIR

Finansal Danışmanlık Katalog Çalışması | Sedat Gül

Çalışma çok şık görünüyor Sedat bey... Elleriniz dert görmesin ..
Yukarı Alt