Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Köy Mutfağı Aletlerinden Süper paket

Güzel paylaşım. elinize sağlık. Devamını beliyoruz ;)
  2. Serkan Baysal

Corel Draw'da textleri birleştirmek..

Resimlerdeki Sorun düzeltilmiştir arkadaşlar. Sorun için özür dileriz. Saygılar.
  3. Serkan Baysal

2. Grafik Tablet Çalışmam

Eline sağlık Bülent. Teknolojinin nimetlerinden faydalanıyorum diyosun sonuna kadar. Harika görünüyor. Devamını bekleriz. Saygılar.
  4. Serkan Baysal

İstek ; ayvalık tostu,izmir kumru,sandwich,kumpir

Busse harika görünüyo tatlılar ;)
  5. Serkan Baysal

içecekler bendense hesapta _PuNkDeSiGn_Dan olsun ;):D İsteyene Şöle köpüklü bir ayran, İsteyene çay, İsteyene kola ;)
  6. Serkan Baysal

iftarı burda açıcaz anlaşılan ;)
  7. Serkan Baysal

Meraba Arkadaşlar

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim..
  8. Serkan Baysal

Vektörel Meyveler-Muz,Çilek,Elma,Ayva,İncir,Armut,Kavun,Üzüm,Portaka l - AI Formatında

Harika paylaşım Busse. Ellerine sağlık. Hızını kesmeyeyim ;) Son sürat devam ;) Repin yolda..
  9. Serkan Baysal

Grafikerlerin ve Ajansların Sıkıntıları Nelerdir?

Sayın noatabu; Türkçeniz gayet anlaşılır ve okunaklı. Anlattıklarınızda kısmen bizim yaşadığımız sorunlar gibi. Fakat siz doğru olanı yapmışsınız. Üniversite okumuş, bu işin temelini öğrenmiş ve mantığını kavramışsınız. Piyasaya programı bilen ama tasarımı ve bu işin kültürünü bilmeyen...
  10. Serkan Baysal

Nakış Sektörü için Corel DRAWings X3 PRO (Bu bir tanıtıcı bilgidir.)

Sayın ayse68ceyz; Biz forum genelinde bu işi öğrenmeyi isteyen arkadaşlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Siz takıldığınız yerleri uygun koun başlıkları altında konular açarak sorarsanız sizede elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz. Tasarımla alakalı bir çok kouda...
  11. Serkan Baysal

boş zamanımda grafikerler.org için yapmış olduğum bir çalışma

Ömer sanırım boş vaktin çok fazla yokmuş. Web içinde hazırlanmış olsa bu kadar kalabalık olmamalı bir logo. Baştaki R harfini çözemedim. Register simgesiyse şuanda anlamsız kalmış zaten. Renk skalasınada bir anlam vermedim. Renklerin böyle sunumu hoş durmamış. Grafikerler.org yazı karakterinide...
  12. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

İmport ettiğiniz döküman çalışma alanı dışındaysa ondan dolayı alta inmeyebilir. Çalışma alanı içinde fakat hala alta inmiyorsa objeyi kes yapıştır (Ctrl+X - Ctrl+V) Yaparsanız sorun düzelecektir. Saygılar.
  13. Serkan Baysal

cikolata kutu kapağı tasarımları

Fakat bütün linkleri bir defada yapıştırmıştınız ;) Her resim için aynı işlemi tekrarlıyorsunuz. Saygılar.
  14. Serkan Baysal

Linkleri yanlış alıp kullanıyorsunuz. Aşağıda gösterdiğim yerdeki linki alır kullanırsanız sorun yaşamazsınız. Saygılar..
  15. Serkan Baysal

600 adet islamik resenler (Frames) 5 part

Sayın ceddindeden; Açtığınız konuların bir çoğu forumda mevcut. Lütfen arama yapmadan konu açmayınız. Ayrıca konuları doğru yerlerde açmaya özen gösteriniz. Bu konunun aynısıda daha önce başka biri tarafından açılmış fakat alternatif linkler için silmiyorum konuyu. Saygılar.
  16. Serkan Baysal

Eklediğiniz resimleri düzenledim. Eğer foruma nasıl resim ekleyeceğinizi bilmiyorsanız aşağıdaki linki inceleyiniz. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html Saygılar.
  17. Serkan Baysal

Nakış Sektörü için Corel DRAWings X3 PRO (Bu bir tanıtıcı bilgidir.)

@ayse68ceyz Konu ile alakalı özelden mesajınızı yolladım. İnceleyebilirsiniz. Saygılar.
  18. Serkan Baysal

yeni kartvizit çalışmam...

@User @best_burak Zaten onun hatalı olduğunu ve Design yazması gerektiğini söylemiş sayın User. Dikkatli okursanız aradaki bir harflik hatayı farkedeceksiniz. Saygılar.
  19. Serkan Baysal

Genel Photoshop Dersleri (14 Ders,228 Video)

Sayın aytenkoyu; 11. Dersin linkinde herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Link çalışıyor. Tekrar denemenizi tavsiye ederim. Saygılar.
  20. Serkan Baysal

dergi ilanı eskizim

@Emine Şahin @Bahtınur Ben bu kelimeyi kullanırken Emine hanımın yazmış olduğu yoruma dayanarak yazdım. Arzu Hanımın tasarımını savunduğum için değil. İnsanlar " Berbat " kavramını yanlış anlamasın diye birebir kullandım. Fakat siz olay içindeki mizacı kaçırmış olacaksınızki bu şekilde ön...
Yukarı Alt