Sayın noatabu;
Türkçeniz gayet anlaşılır ve okunaklı.
Anlattıklarınızda kısmen bizim yaşadığımız sorunlar gibi. Fakat siz doğru olanı yapmışsınız. Üniversite okumuş, bu işin temelini öğrenmiş ve mantığını kavramışsınız. Piyasaya programı bilen ama tasarımı ve bu işin kültürünü bilmeyen...
Sayın ayse68ceyz;
Biz forum genelinde bu işi öğrenmeyi isteyen arkadaşlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Siz takıldığınız yerleri uygun koun başlıkları altında konular açarak sorarsanız sizede elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz. Tasarımla alakalı bir çok kouda...
Ömer sanırım boş vaktin çok fazla yokmuş.
Web içinde hazırlanmış olsa bu kadar kalabalık olmamalı bir logo. Baştaki R harfini çözemedim. Register simgesiyse şuanda anlamsız kalmış zaten. Renk skalasınada bir anlam vermedim. Renklerin böyle sunumu hoş durmamış. Grafikerler.org yazı karakterinide...
İmport ettiğiniz döküman çalışma alanı dışındaysa ondan dolayı alta inmeyebilir.
Çalışma alanı içinde fakat hala alta inmiyorsa objeyi kes yapıştır (Ctrl+X - Ctrl+V) Yaparsanız sorun düzelecektir.
Saygılar.
Sayın ceddindeden;
Açtığınız konuların bir çoğu forumda mevcut. Lütfen arama yapmadan konu açmayınız. Ayrıca konuları doğru yerlerde açmaya özen gösteriniz. Bu konunun aynısıda daha önce başka biri tarafından açılmış fakat alternatif linkler için silmiyorum konuyu.
Saygılar.
Eklediğiniz resimleri düzenledim. Eğer foruma nasıl resim ekleyeceğinizi bilmiyorsanız aşağıdaki linki inceleyiniz.
https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
Saygılar.
@User
@best_burak
Zaten onun hatalı olduğunu ve Design yazması gerektiğini söylemiş sayın User. Dikkatli okursanız aradaki bir harflik hatayı farkedeceksiniz.
Saygılar.
@Emine Şahin
@Bahtınur
Ben bu kelimeyi kullanırken Emine hanımın yazmış olduğu yoruma dayanarak yazdım. Arzu Hanımın tasarımını savunduğum için değil. İnsanlar " Berbat " kavramını yanlış anlamasın diye birebir kullandım. Fakat siz olay içindeki mizacı kaçırmış olacaksınızki bu şekilde ön...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.