Değerli Üyelerimiz;
Forum yönetimi tarafından alınan kararlar çerçevesinde üye isimlerindeki değişiklik uygulaması Gerçek Ad ve Soyad olarak uygulanmaya devam etmektedir.
Üye isimlerinin alt kısmında yazılı olan "Üye" ibaresi sizin kişisel rütbenizdir. Alınan kararlar çerçevesinde kişisel...
Aykut Bey Merhaba;
Kartvizitte kullandığınız görseli ve adres yazı karakterlerini değiştirmenizi tavsiye ederim. Kartvizitide yatay olarak çalışınız. Görseli kartın bir yanına koyunuz. Yazılarıda diğer yanına. Böylece yazıların okunurluğu artmış olacaktır.
Saygılar.
@Aykut Gündüzgören
Aykut Bey Merhaba;
Ben size daha önceki yazımda çalışmanızın amacına uygun olmadığını ve yansıtmadığını belirtmiştim. Açıklamanızdan sonra fikrim değişti mi? Hayır değişmedi.
Yaptığınız tek çalışma bu değilse diğerlerinide görmek ve çizginizle alakalı daha fazla fikir...
Ortada ne tartışılacak bir afiş çalışması, nede bu kadar uzayacak bir konu görüyorum.
Eğer bir resim üzerine okunmayan ilginç yazı karakterleri ile yaptığınız şeye "afiş" adını verebiliyor ve bunu savunabiliyorsanız, ya biz bakmasını bilmiyoruz, yada siz yapmasını.
Konu uzamaya devam ederse...
Aykut Bey;
Olayı çok iyi analiz etmişsiniz gerçekten. Fakat tasarımınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kesinlikle araştırma yapmış ve bir çok bilgi edinmişsiniz. Ama bunu tasarıma yansıtamamışsınız.
Söylediklerinizin her biri haklı ve anlamlı sebepler olsa bile ben tasarıma baktığımda...
Defne Hanım Merhaba;
Elinize sağlık. her iki çalışmanızda güzel olmuş. Fakat değinmek istediğim bir kaç detay var izninizle.
Öncelikle kullandığınız görsellerin kaliteleri ve renk tonlamaları sorunlu sanırım. Onları gidermeniz gerekiyor.
Ayrıca bir dergi reklamı için biraz kalabalık bir...
@Sedat Gül
Sedat Bey;
Size göre o kurumsal bir temsilcidir, bana göre çantacıdır. Size nasıl gördüğümü söyledim, siz konuyu saptırdınız. "Ayrıca bu bir demodur çalışma değildir." ne demek? çalışmadan kendiliğinden mi oluştu bu demo. Bizimle paylaşmak ve yorum almak için koyduğunuz bu...
Adam konusunda arkadaşıma katılıyorum. Sizi çantacı diye tabir ettiğimiz vasıfsız kişilere benzettim. Böyle olmadığınızı göstermek adına bu çalışmada değişiklik yapmalısınız bence. Ayrıca ilkem ajans alttaki fonda kaybolmuş. Bir gölge ile ortaya çıkarabilirsiniz.
Takvim renklerinide mümkün...
Elimde hazırda sunum yapabileceğiniz yüksek çözünürlükte display sistem örnekleri yok. İnternette bulursunuz diyeceğim ama kimsede işini çok kaliteli ve tüm ayrıntıları ile internete vermez sanırım. Siz yinede araştırınız. Belki bulabilirsiniz.
Saygılar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.