Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Dünya Engelliler Vakfı - Logo

cdr. AI. cmx. dwg. eps. pdf. psd. jpg. formatlarında BURADAN İNDİRİNİZ Faydalı Olması Dileğiyle... .
  2. Murat Vardar

Flash 30 dan fazla oyun Fla dosyaları ile

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  3. Murat Vardar

Yumurta Kutusu-Yumurta Görselleri HQ

BURADAN İNDİRİNİZ 5 adet HQ / 43 mb. Faydalı Olması Dileğiyle... .
  4. Murat Vardar

Post Makinesi Görselleri - HQ

BURADAN İNDİRİNİZ 5 adet HQ / 45 mb. Faydalı Olması Dileğiyle... .
  5. Murat Vardar

Kırmızı Et Görselleri Ultra-HQ

BURADAN İNDİRİNİZ 9576 X 6696 pixel 5 adet gerçek HQ / 114 mb. Faydalı Olması Dileğiyle... .
  6. Murat Vardar

500 Adet Flash Banner

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  7. Murat Vardar

Corel de ebat problemi

@Ugurkoca Kullandığınız Corel X5 versiyonunda daha önce bu sorun var mıydı? önce bu konuda bilgi vermelisiniz, klasik ama bir o kadar etkili yöntem olan; Corel DRAW 'ı çalıştırın, açılma sırasında F8 tuşuna basın Corel 'i fabrika ayarlarına döndürün, cevabınızı beklemekteyim.
  8. Murat Vardar

Isıtıcı-Kombi-Ocak

@okeanides ürünü tasarlatan firmadan edinmeniz yada mevcut ürünlerin fotoğraflarını siz kendinizde çekebilirsiniz, nihayetinde katalog tasarımında kullanılacak kalıcı bir bir iş.
  9. Murat Vardar

Arapca Fontlar

10. Murat Vardar

Yazı Tabloları PSD

11. Murat Vardar

Logo ve kartvizit tasarımı yapabilecek nitelikli profesyonel aranmaktadır.

@ronitovi Forum kuralları gereği iletişim bilgilerinizi de vermeniz gerekmektedir.
  12. Murat Vardar

İlk Logo Çalışmam

bu tarz çalışmalarınızı vektörel tabanlı bir programla yapmanızı tavsiye ederim, örneğin CorelDRAW, Adobe Ilustrator gibi
  13. Murat Vardar

Dövme resimi cizdirmek istiyorum.(Karakalem)

işveren olarak sizin iletişim bilgilerinizi bırakmanız gerekiyor.
  14. Murat Vardar

Photoshop resimli anlatım 142 sayfa (Türkçe) PDF

@ylzkzn Bağlantı Linki Grafikerler.org 'a ait Rapidshare Premium Üyeliği ile yeniden yüklenmiştir, sorunsuz ve hatasız indirebilirsiniz, Faydalı Olması Dileğiyle...
  15. Murat Vardar

Galatasaray Ürünleri Tasarım Yarışması

"Yenilikçiyim, Ben Farklıyım" Diyorsan Tasarımlarını Oluştur, GSStore İle Yaratıcılığını Konuştur! Moda trendlerini yakından takip ederek taraftar modasında güncelliği her zaman koruyan GSStore; spor tekstilinde moda yaratabilecek yeni tasarım ve tasarımcıların ödüllendirileceği bir yarışma...
  16. Murat Vardar

adobe illustrator cs5 eğitim seti arıyorum

@kayadoviz https://www.grafikerler.org/illustrator-dersleri/
  17. Murat Vardar

acil grafiker

@153zaza konu açtığınız bölüm freelance iş verenler bölümü kuralları gereği iletişim bilgilerinizi vermek zorundasınız.
  18. Murat Vardar

Başak Vektörleri

@zfrdrgt Link sağlam, sorunsuz çalışıyor, modeminizi resetleyip tekrar deneyin.
  19. Murat Vardar

Corel Draw hakkında yardım

@bigslar Corel Draw Dersleri burada aradığınızdan fazlasını bulabilirsiniz.
Yukarı Alt