Arama sonuçları

1. Murat Vardar

52GB Full PSD Collections 2012

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  2. Murat Vardar

İstanbul Boğaz Köprüsü :))

@bulent1300 Link sağlam, sorunsuz çalışıyor, modeminizi resetleyip tekrar deneyin.
  3. Murat Vardar

Logo Nasıl Yapılır Yardım!!!

@Haruns Değerli Haruns isimli üyemiz, yazım kurallarına ve Türkçe 'mizin doğru kullanımına ilişkin, daha dikkatli ve özenli olmanız isteğimizi umarım olgunlukla karşılarsınız.
  4. Murat Vardar

100 tane vektör çerçeve-100 old world borders

bağlantı sorunu nedeniyle konu geri dönüşüme kaldırılmıştır, link yenilenmesi halinde konu tekrar ilgili bölüme alınacaktır.
  5. Murat Vardar

Yönergeleriniz

ieri de daha da başarılı işleriniz olacaktır.
  6. Murat Vardar

Ben Mükerrem Arslan herkese selamlar.

Hoş geldiniz, iyi forumlar.
  7. Murat Vardar

Marka Ve Tasarım yardım !!

@ekolll Demek ki yeteri kadar araştırma yapmamışsınız, bakınız; Tasarımda Marka ve İsim Oluşturma Adına... bu konu sizin için biçilmiş kaftan, faydalı olması dileğiyle...
  8. Murat Vardar

Arayıp ta Bulamadığınız ; Ve-Vastagurly Türkçe Fontu

@zafercal Faydalı Olması Dileğiyle...
  9. Murat Vardar

Grafik Ve Tasarim Ögrenmek İstiyorum . .

@İbrahimKELEŞ bu konuda forum da detaylı bir arama yaparsanız, aradığınızdan fazlasını bulursunuz.
  10. Murat Vardar

adobe illustrator cs5 eğitim seti arıyorum

@kayadoviz forumda bir arama yaparak ilgili kaynaklara ulaşabilirsiniz.
  11. Murat Vardar

yüksek kalitede su, süt, köpük resimleri

@nob yeni bağlantı linki birinci mesaja aktarılmıştır.
  12. Murat Vardar

Girl & Love T-shirt Vector Designs

13. Murat Vardar

Bu tasarımların adı nedir

@Erkan Nehir Evet bende Erkan bey 'e katılıyorum, 3D people ama vector / vektörel değil.
  14. Murat Vardar

Oto manipülasyon

başarılı denemeler.
  15. Murat Vardar

Arayıp ta Bulamadığınız ; Ve-Vastagurly Türkçe Fontu

BURADAN İNDİRİNİZ Faydalı Olması Dileğiyle... .
  16. Murat Vardar

Rumeli Hisarı'nda Büyüleyen Fantastik Gösteri!

Reklam sınır tanımıyor, teşekkürler paylaşım için.
  17. Murat Vardar

HGB Kurumsal Çalışması.

@nasko007 @Hakan Dağdeviren @onureroguz ilgi ve yorumlar için teşekkürler, en iyi tasarımların sizlerden çıkması dileğiyle...
  18. Murat Vardar

Yeni Yıl Vektörleri

19. Murat Vardar

Arkadaşlar çıkacak kitabım için arka ve ön kapak tasarımları gerekli...

@hasanserinoglu Bir kitabın kapak tasarımı, tanıtımında önemli bir yer kaplıyor. Kitap tasarımı, günümüzde grafik tasarımcılarına ayrı bir sektör oluşturuyor. Bununla birlikte kitabın içeriği tabi ki kapak tasarımından daha önemli; fakat kapak tasarımı da okuyucuya ilk akılda kalıcı etki...
  20. Murat Vardar

60 Bin Çeşit Font (Özel Upload)

Yukarı Alt