emprime baskıdan pekde farkı oldugu söylenemez sadece desenleri büyük ve baskı makinaları büyük aynı desen belirli aralıklarla raportlanarak kalıbları cıkartılır sistem aynıdır tugba kocak abla daha detaylı bilgi verecektir benim bildiklerim bununla sınırlı
deseni renk ayrımı yapmanın çeşit çeşit yöntemleri vardır sevgili arkadaşım örneğin kanallardan renkleri alabilirsi ctrl+l ile oynayarak istedigin kıvama getirebilirsin rgb de istediğin kıvama ulaştıramazsan select color range seçeneği ile isediğiniz renkleri tek tek ayırabilirsiniz en lakin...
aramıza hoşgeldiniz sitemiz bilgi paylaşım sitesidir tartışma platformu değildir konuyu daha fazla uzatmaya lüzüum yoktur büyük harflerle ve renkli yazmak yasaktır iyi forumlar iyi eğlenceler
http://rapidshare.com/files/119739874/resim.zip.html
hepsini bir klasöre doldurdum ve upload ettim buradan cekip bakabilirsiniz resimlere işlerimn yogunlugu dolayısı ile böyle bir yönteme başvurdum işinize yarayacak olan olursa psd formatında size ulaştırırım iyi çalışmalar
en iyi yol bildiginiz yoldur logo veya başka birşey farketmez hangi programa hakimseniz onda yapın hepsinde amaca ulaşabilirsiniz nasılsa
x logoyo psd de corelden daha hızlı ve rahat yapıyorsam psd yi tercih ederim tersi durumda coreli tercdih ederim maksat amaca ulaşmak araçların ne önemi var
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.