Arama sonuçları

1. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

edersiniz siz yeterki öğrenmek isteyin biz hep buradayız
  2. Superturkishman

ben daha çok acemiyim sizlerin yanında ama begenirsiniz umarım

emeğinize sağlık güzel desenler lakin konunun uzmanı olarak nacizane fikrim bu desenler yolun baslangıcı bile degil iyi çalışmalar
  3. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@desen_desen iyi çalışmalar dilerim
  4. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@desen_desen @desen_desen path bir objeyi çizdikten sonra ctrl+enter tusu ile secili hala getirip kanala atmaya yarar arasındaki baglantı budur photosop kurduktan sonra çalışmak için herhangi bir ayar yoktur sadece bi kaç kıstas vardır resulasyonun en az 300 dpi olması pen aracınısın...
  5. Superturkishman

fon resimleri

fon resmi _? ama neyin fonu açıklama net olursa yardım o derecede çabuk ve hızlı olur iyi forumlar
  6. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@canan21dekmen sorunuz pek açıklayıcı değil sanırım yolun başındasınız tarayıcınızdan aldıktan sonra eğer deseni path yolu ile çizecekseniz kalemi seçmelisiniz lakin renk alma yöntemini kullancaksanız select color range seçeneklerini kullanmlısınız iyi çalışmalar
  7. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@kasapcarlos çok affınıza sıgınaraktan uzun süredir işlerimin yogunlugu nedeniyle foruma pek fazla bakamadım &50 solidly standarttır bu ayar rengin şeffaflıgı ile alakalıdır tramlarınız üst üste bindiğinnde renk geçişlerini görmek istiyorsanız 0 renk geçişlerini görmek istemiyorsanız 100...
  8. Superturkishman

ben geldimmmm

aramıza hoşgeldiniz
  9. Superturkishman

Merhaba Ark

aramıza hoşgeldiniz
  10. Superturkishman

SeLam ve Merhaba ( :

hoşgeldiniz
  11. Superturkishman

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@jasmin ilk çizgiyi çizmeye başladıgınızda yaylar farklı yönlere doğru gidiyor ? coreldemi photoshoptamı corelde ise son attıgınız çizgi noktasına mosueyle 2 kere tıklamanız yeterli psd de ise alt tuşunu kullanarak yayı istediğiniz yöne dogru çevirebilirsiniz iyi çalışmalar iyi forumlar
  12. Superturkishman

Çiçek resimleri

paylaşım için teşekkürler
  13. Superturkishman

adobe arkadasımın koymus oldugu resim üzerinden gidersek eğer replace objects menüsüne girdiğinizde karsınıza alt alta iki renk gelecektir üstteki rengi değiştirmek istediğiniz renge alttaki rengide yapmak istediğiniz rennge ayarlayarak replace all dediğinizde bütün değiştirmek istediğiniz...
  14. Superturkishman

Gustav Klimt

paylaşım için teşekkürler
  15. Superturkishman

selam

selam berna hoşgeldiniz
  16. Superturkishman

yeni bikaç desen

paylaşım için teşekkürler abla güzel desenler
  17. Superturkishman

Hangi Takımlısınız ?

ben hariç bi dene daha trabzonsporlu var kim oldugunu bulamadım iyimi
  18. Superturkishman

Buyrun t-shirt icin desen calısmam.cdr

emeğinize sağlık
  19. Superturkishman

1. Istanbul Buluşması

bulusmanın il yarım saatinde oradaydım gercekten güzel bir ortam hos bir muhabbet vardı gelen gelemeyen herkese tesekkürlerimi sunarım aranızda uzun süre kalamadıgım icinde bulusma noktasındaki arkadaslarımdan özür dilerim
  20. Superturkishman

@figo tramları bilgisayar üzerinde photosop ile istediginiz ölcüde verip önizleme yapabilirsiniz hertürlü yazıcıda cıkıs alıp kontrol edebilme sansınız vardır renk ayırım merkezlerindeki film makinelerin extra özelligidir tram verebilmek lakin makinaya isi gene biz manuel olarak tramlı...
Yukarı Alt