Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

erar katalog çalışmam

Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş. Logoyu ve bazı yazıları sayfa tasarımlarında kenara çok yakın koymuşsunuz. Taşma payını sağlıklı verdiyseniz sorun olacağını sanmıyorum. ama yinede biraz daha içeriden verseydiniz keşke. Sayfa Fonlarında erar logosunu tram olarak kullanmasaydınız daha sade...
  2. Serkan Baysal

Host Kontrol Panelleri

Verdiğin bilgiler için teşekkürler Abdullah..
  3. Serkan Baysal

Host Kontrol Panelleri

Verdiğin bilgiler için teşekkürler Abdullah.
  4. Serkan Baysal

web tasarımcı aranıyor

Sedat bey bir iletişim adresi ekleyerek daha rahat iletişim kurmanızı sağlayabilirsiniz. İlanlar bölümünde iletişim adresi (Telefon ve e-mail) vermek serbesttir.
  5. Serkan Baysal

coreldraw ve ai formatında masa takvimi çalışması ( forma halinde )

Paylaşım için teşekkürler Ömer.
  6. Serkan Baysal

Font istek

şifreyi doğru girerseniz sanırım sorun olmayacaktır. ben indirip denedim içinde iki adet font mevcut. saygılar.
  7. Serkan Baysal

Font istek

Sanırım resmi ekleyememişsiniz birde bendeki fontları deneyin aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. http://rapidshare.com/files/144314911/font_grafikerler.rar.html Şifre : grafikerler.org Saygılar.
  8. Serkan Baysal

Font istek

www.yukkle.net adresinden resim yükleyebilir ve en üstteki direk linki alarak buraya ekleyebilirsiniz. Elimde bir kaç tane font var. istediğin içindeyse upload edicem.
  9. Serkan Baysal

Font istek

utkucey; Fonttan yazı örnekleri koyarsanız elimizdeki fontlar ile karşılaştırma olanağımız olur. Saygılar.
  10. Serkan Baysal

Adsense Çek Onay-Tahsilat-Teslimat Hakkında

Paylaşım için teşekkürler.
  11. Serkan Baysal

Adsense EFT/Havale Banka Kodları

Verdiğin bilgiler için teşekkürler..
  12. Serkan Baysal

yüksek çözünürlükte alışveriş resimleri

Paylaşım için teşekkürler.
  13. Serkan Baysal

Birsürü Vektörel Dosya :)) (Cdr - No Rapid!!)

Link : http://uploaded.to/?id=lx09pu Tıkladıktan sonra açılan pencerede ekrana bir reklam gelecek. Sağ üst köşesinde X var. Basarak kapatabilirsiniz. Bir süre bekledikten sonra download butonu çıkacak. Ona basarak indirebilirsiniz. Saygılar.
  14. Serkan Baysal

uzman grafik logo...

Arkadaşlar grafik tasarım yapan bir firma logosu bu. Renk çokluğu maliyeti arttırıyor diye düşünürlermi :) Tek renk logo müşterisinin nasıl ilgisini çekecek? Ben kendime bir kartvizit bastım zamanında. 2 renkli bir kartvizit. Zeminde Pantone 804 C kullandım. 135 $ + kdv ödedim sadece bu boyaya...
  15. Serkan Baysal

Grafikerler.org Toolbar

Emine hanım gibi ilk tanıtım gününden beri kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. O kadar rahat ulaşıyorumki herşeye inanılmaz kolaylaştırıyor işimi. Eline sağlık diyorum. Saygılar.
  16. Serkan Baysal

benden bir kampanya afişi daha :)

Makelin kazandıran seçenekleri yazısında makelin biraz daha büyük yazılarak dikkat çekici olmasına hiç gerek yoktur. Lakin burada dikkat çekilmek istenen makel değil kampanyadır. Puzzle renkleri bence gayet güzel olmuşlar. Tasarımdaki renk ile farklı olmaları Dikkat çekici olmalarını sağlamış...
  17. Serkan Baysal

araç çalışması

Sayın gamsizvirane; Bunun bir çok nedeni olabilir. Kullandığıız folyo ve diğer malzemelerin kalitesinden kaynaklanabilir. Uygulayan kişinin işi bilmemesinden kaynaklanabilir. Yüzey temizliğinin iyi yapılmayışından kaynaklanabilir. Uygulamadaki eksiklerden kaynaklanabilir (Isıtıcı...
  18. Serkan Baysal

Afiş Çalışması

Çok eski bir çalışmadır bu. 3 senesi var rahat. Firma şuanda kapattı zaten ;) Yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla..
  19. Serkan Baysal

slm

Hoşgeldiniz. İyi forumlar..
  20. Serkan Baysal

Ben de bir görüneyim dedim.

Aramıza hoşgeldiniz.. İyi forumlar dilerim.
Yukarı Alt