Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş.
Logoyu ve bazı yazıları sayfa tasarımlarında kenara çok yakın koymuşsunuz. Taşma payını sağlıklı verdiyseniz sorun olacağını sanmıyorum. ama yinede biraz daha içeriden verseydiniz keşke.
Sayfa Fonlarında erar logosunu tram olarak kullanmasaydınız daha sade...
Sedat bey bir iletişim adresi ekleyerek daha rahat iletişim kurmanızı sağlayabilirsiniz.
İlanlar bölümünde iletişim adresi (Telefon ve e-mail) vermek serbesttir.
www.yukkle.net adresinden resim yükleyebilir ve en üstteki direk linki alarak buraya ekleyebilirsiniz. Elimde bir kaç tane font var. istediğin içindeyse upload edicem.
Link : http://uploaded.to/?id=lx09pu
Tıkladıktan sonra açılan pencerede ekrana bir reklam gelecek. Sağ üst köşesinde X var. Basarak kapatabilirsiniz. Bir süre bekledikten sonra download butonu çıkacak. Ona basarak indirebilirsiniz.
Saygılar.
Arkadaşlar grafik tasarım yapan bir firma logosu bu. Renk çokluğu maliyeti arttırıyor diye düşünürlermi :) Tek renk logo müşterisinin nasıl ilgisini çekecek? Ben kendime bir kartvizit bastım zamanında. 2 renkli bir kartvizit. Zeminde Pantone 804 C kullandım. 135 $ + kdv ödedim sadece bu boyaya...
Emine hanım gibi ilk tanıtım gününden beri kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. O kadar rahat ulaşıyorumki herşeye inanılmaz kolaylaştırıyor işimi.
Eline sağlık diyorum.
Saygılar.
Makelin kazandıran seçenekleri yazısında makelin biraz daha büyük yazılarak dikkat çekici olmasına hiç gerek yoktur. Lakin burada dikkat çekilmek istenen makel değil kampanyadır.
Puzzle renkleri bence gayet güzel olmuşlar. Tasarımdaki renk ile farklı olmaları Dikkat çekici olmalarını sağlamış...
Sayın gamsizvirane;
Bunun bir çok nedeni olabilir.
Kullandığıız folyo ve diğer malzemelerin kalitesinden kaynaklanabilir.
Uygulayan kişinin işi bilmemesinden kaynaklanabilir.
Yüzey temizliğinin iyi yapılmayışından kaynaklanabilir.
Uygulamadaki eksiklerden kaynaklanabilir (Isıtıcı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.