Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Reklam Arşivleri

Güzel bir paylaşım olmuş burak. Emeğine sağlık.
  2. Serkan Baysal

Dijital Baskı Hakkındaki sorunlarınızı lütfen buraya yazınız..

Aşağıdaki konuyu inceleyerek bazı fikirler edinebilirsiniz. https://www.grafikerler.org/baski-oncesi/5588-gestetner-makinesi-konusunda-yardim.html Saygılar.
  3. Serkan Baysal

Dijital Baskı Hakkındaki sorunlarınızı lütfen buraya yazınız..

Sayın üye; Konuyla ilgili bilginiz olmadığını belirtmişsiniz. Fakat uzaktan göründüğü kadar kolay bir iş olmadığını baştan söylemeliyim. Bana sorarsanız kişiler bildikleri sektörlerle ve bildikleri işlerle uğraşmalılar. Davetiye basacaksanız ofset baskı makinesi olan gestetner işinizi görür...
  4. Serkan Baysal

yeni hazırladığım kampanya afişi...

Bence ürünlerin altındaki bölümler kesinlikle ortalanıp klişe bir tasarım havası verilmemeli. bu haliyle gayet başarılı ve güzel olmuş.
  5. Serkan Baysal

yeni hazırladığım kampanya afişi...

Sade ve Şık bir tasarım. Elinize sağlık. Ürünlerin etrafındaki çerçeve biraz daha kalın olabilirdi sanki. Sadece bir fikir benimki. Tüm hatları ile güzel bir çalışma olmuş.
  6. Serkan Baysal

Kral - Kraliçe Taçları Kraliyet Sembolleri. (İMAGE + VECTOR)

Paylaşım için teşekkürler. + rep..
  7. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Aşağıdaki konuyu inceleyiniz bekolito; https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/4059-corel-draw-da-yansitma.html
  8. Serkan Baysal

Ramazan Özel Paket. Camiler, Yemekler, Tesbihler Hurmalar, Vs.vs. (İmage + Vector)

Paylaşım için teşekkürler. Güzel bir paylaşım olmuş.+repiniz yolda.
  9. Serkan Baysal

s.a aqua geldi

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.
  10. Serkan Baysal

DVD Kalıplar PSD

Paylaşım için teşekkürler.
  11. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Aşağıdaki konuyu incelerseniz, sorunuzun cevabını bulacaksınız. https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/3148-ilk-harf-buyuk-yazma-sorunu.html Saygılar.
  12. Serkan Baysal

Stüdyo Düğün Fonları Mükemmel

Paylaşımların alt tarafında yazıyor. Dikkatli baktığınız zaman göreceksiniz. Pass:team mamba
  13. Serkan Baysal

ByTasarimci Ücretsiz Photoshop Paketi V.1

Paylaşım için teşekkürler. Repiniz yolda.
  14. Serkan Baysal

Coreldraw'da Satranç Tahtası Yapımı(Görsel Anlatım)

Ders için teşekkürler busse. Bir ikide taş yapsaydın yanına ;) eline sağlık. repin yolda.
  15. Serkan Baysal

el selam

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim. forum kurallarını okumayı ihmal etmeyiniz.
  16. Serkan Baysal

İşte Siz Değerli Photoshop tutkunlarına 37GB dev Fon Arşivi

İndirerek denedim. Linkler bağımsızdır. Her linkte bir adet PSD dosyası mevcut. Paylaşım için teşekkürler.
  17. Serkan Baysal

Broşür calışması

Çalışmanızı çok küçük yüklediğiniz için net olarak göremiyorum ama gördüğüm kadarı ile çok çalışmanız lazım. forum içerisindeki broşür örneklerini incelemenizi ve bu konuda biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum. Sonrasında yeni bir çalışma hazırlayıp onun hakkındaki düşüncelerimizi...
  18. Serkan Baysal

stajyer olarak çalışmak istiyorum

İş ilanlarıi kısmında iletişim bilgisi vermek serbesttir. letişim bilgisi eklerseniz size daha rahat ulaşabilirler. Saygılar.
  19. Serkan Baysal

Vector Shield Wallpapers

Lütfen sorularınızı uygun başlık altında sorunuz. Bir daha tekrarlanmayacağını varsayarak cevaplıyorum fakat tekrarlarsanız silerim mesajı. Çalışmanızı PSD formatı ile kayıt ederseniz zemin transparan olarak gelecektir corele. Saygılar.
  20. Serkan Baysal

Web 2.0 iconları .psd

Güzel paylaşım. Elinize sağlık.
Yukarı Alt