Aşağıdaki konuyu inceleyerek bazı fikirler edinebilirsiniz.
https://www.grafikerler.org/baski-oncesi/5588-gestetner-makinesi-konusunda-yardim.html
Saygılar.
Sayın üye;
Konuyla ilgili bilginiz olmadığını belirtmişsiniz. Fakat uzaktan göründüğü kadar kolay bir iş olmadığını baştan söylemeliyim. Bana sorarsanız kişiler bildikleri sektörlerle ve bildikleri işlerle uğraşmalılar.
Davetiye basacaksanız ofset baskı makinesi olan gestetner işinizi görür...
Sade ve Şık bir tasarım. Elinize sağlık. Ürünlerin etrafındaki çerçeve biraz daha kalın olabilirdi sanki. Sadece bir fikir benimki. Tüm hatları ile güzel bir çalışma olmuş.
Çalışmanızı çok küçük yüklediğiniz için net olarak göremiyorum ama gördüğüm kadarı ile çok çalışmanız lazım. forum içerisindeki broşür örneklerini incelemenizi ve bu konuda biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum. Sonrasında yeni bir çalışma hazırlayıp onun hakkındaki düşüncelerimizi...
Lütfen sorularınızı uygun başlık altında sorunuz. Bir daha tekrarlanmayacağını varsayarak cevaplıyorum fakat tekrarlarsanız silerim mesajı.
Çalışmanızı PSD formatı ile kayıt ederseniz zemin transparan olarak gelecektir corele.
Saygılar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.