@Fatih Coşkun
ben teşekkür ederim Fatih bey paylaşımı şu nedenle yaptın ben mağdur kalmıştım ve istediğim resimleri kesinlikle bulamadım son çare tarama yapalım dedik ama firmanın getirdiği dökümanda zaten tarama yapılarak çalışılmış ve pixelleri görünüyordu ben bunu bu tasarıma koyamam dedim...
sorun bende o zaman arkadaşlar görürüm inşallah ne diyim şuan kör oldum galiba göremiyorum. başka gören varmı eğer varsa benim bağlantımda sorun vardır
Düşünceniz sadelikle bir şıklık yaratmak istemeniz bunu anlayabilirim ama bu çalışmayla malesef onu yakalayamamışsınız gerek fontla gerek sembolik çiziminizle uyum yok. Bu tür çalışmalar mevcut benimde ilk aklıma gelen bir inşaat frması oldu. Sayın Apsu size tavsiyem yapılmış logoları araştırın...
soldan ikinci çalışmanıza baktığımda tamda okumadan Ozan beyin cümleleri aklımdan geçiyordu kesinlikle renkli karelerden g harfi oluşturulmalı düşüncenize ve ellerinize sağlık...
@danisman
teşekkür ederim Ozan bey düşünceniz önemliydi benim için sağolun...
@Erkin KARATAŞ
teşekkür ederim Erkin bey müşterim çok memnun kaldı bu işten ama ben de o firmayla çalışmaktan çok memnun kaldım bunu belirtmeliyim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.