Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

meyve özel sunumlar (harika)

@Güray Gürşahin ben teşekkür ederim Güray Gürşahin... @Elif BEYAZIT teşekkür ederim Elifcim ilgin için :) @grafiker1971 bende aynı fikirdeyim sayın grafiker1971 teşekkürler... @Hakan Konakçı teşekkür ederim Hakan Konakçı...
  2. Dilek Doğrusöz

katalog çalışması (çel-san)

@Fatih Coşkun ben teşekkür ederim Fatih bey paylaşımı şu nedenle yaptın ben mağdur kalmıştım ve istediğim resimleri kesinlikle bulamadım son çare tarama yapalım dedik ama firmanın getirdiği dökümanda zaten tarama yapılarak çalışılmış ve pixelleri görünüyordu ben bunu bu tasarıma koyamam dedim...
  3. Dilek Doğrusöz

Typographic Portraits (Muhteşemler)

herkese ben teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten büyük bir keyifle imrenerek baktığım ve feyz alınabilecek çalışmalar
  4. Dilek Doğrusöz

3D Yay Çizimi

@Yaşar Karadeniz ben teşekkür ederim Yaşar bey...
  5. Dilek Doğrusöz

Menü çalısması

sorun bende o zaman arkadaşlar görürüm inşallah ne diyim şuan kör oldum galiba göremiyorum. başka gören varmı eğer varsa benim bağlantımda sorun vardır
  6. Dilek Doğrusöz

Menü çalısması

ben hala resm göremiyorum Emine hanım siz nasıl görmeyi başardınız :)
  7. Dilek Doğrusöz

Reklam şirketi için bazı logo denemelerim

Düşünceniz sadelikle bir şıklık yaratmak istemeniz bunu anlayabilirim ama bu çalışmayla malesef onu yakalayamamışsınız gerek fontla gerek sembolik çiziminizle uyum yok. Bu tür çalışmalar mevcut benimde ilk aklıma gelen bir inşaat frması oldu. Sayın Apsu size tavsiyem yapılmış logoları araştırın...
  8. Dilek Doğrusöz

selam

hoşgeldin delice iyi forumlar dilerim
  9. Dilek Doğrusöz

Forum Tanıtımı

gerçekten güzel olmuş Abdullah bey emeğinize sağlık bencede kısa olmuş bunu belirtmeliyim :)
  10. Dilek Doğrusöz

ice cream yapımı (uygulamalı)

@Cemil Kocabıçak ben teşekkür ederim Cemil bey @ROCkM4N teşekkürler ROCkM4N
  11. Dilek Doğrusöz

Yadinbey Restaurant Kartvizit Çalışması (Sizce Siyahmı ? Beyazmı ? )

ikiside çok şık olmuş ancak oyumu beyazdan yana kullanıyorum...
  12. Dilek Doğrusöz

Yoğun istek üzerine...

çok güzel olmuş Ozan bey düşüncenize ve elleirnize sağlık...
  13. Dilek Doğrusöz

sb gezici inşaat logo çalışmaları

soldan ikinci çalışmanıza baktığımda tamda okumadan Ozan beyin cümleleri aklımdan geçiyordu kesinlikle renkli karelerden g harfi oluşturulmalı düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  14. Dilek Doğrusöz

tezgahlar (paslanmaz çelik)

ai formatı bu arkadaşlar
  15. Dilek Doğrusöz

@cuncunum bunu illustratorda açabilirsiniz ancak
  16. Dilek Doğrusöz

katalog çalışması (çel-san)

@danisman teşekkür ederim Ozan bey düşünceniz önemliydi benim için sağolun... @Erkin KARATAŞ teşekkür ederim Erkin bey müşterim çok memnun kaldı bu işten ama ben de o firmayla çalışmaktan çok memnun kaldım bunu belirtmeliyim...
  17. Dilek Doğrusöz

@Erkin KARATAŞ teşekkür ederim Erkin bey utandırmayın lütfen... @Buse Türüdü ben teşekkür ederim Busecim...
  18. Dilek Doğrusöz

İsmail (Arkası Yarın)

devam ii gidiyoruz :Dheyecanlı oldu bu ...
  19. Dilek Doğrusöz

Kuruyemişler

süper görünüyorlar emeğinize sağlık...
Yukarı Alt