Sedat bey çalışma gayet şık görünüyor ancak arka taraftaki metin yazılarnı büyük harf kullanmanız şart mıdır ?şunun için soruyorum büyük harf metin yazıları çok gözü yorar yer yer küçük harf yazılarınızın olması gerekir. Düşüncenize ve ellerinize sağlık...
vallahi göremiyorum Emine hanım sanıyorum bir göz doktoru şart oldu yada pc min psikolojisi bozuldu onu bir doktora götüreyim ben :)
gerçekten görünmüyor çalışma...
gayet başarılı şık bir bir tasarım aklıma hemen ying yang geldi nedense uygulanmıştır muhtemelen ama aklıma geldi işte düşüncenize ve ellerinize sağlık...
referans alarak yapılmış bir çalışma galiba ama çok başarılı olmuş yine de nokta çizgi çalışması sabır sisteyen bir tekniktir ayrıca ince rapidolarla çalışmak ise büyük keyiftir...
aydınger ya da asetat da çok ii sonuç verirdi
Emine hanım Akasya Durağı dizisi vardı bilirmiisniz orada dolandırıcı düzenbaz Sinan vardı kaynanasına gaygana derdi bu benzetmem için kızmayın bana aklıma geldi paylaşmak istedim :) ayrıca sosyete de ki krepe bizim burada da "cızlak" derler aynısı :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.